CALİSCİ kullanıcısının son içeriği

1. C

Yardım OnePlus 9 yavaş şarj oluyor

oneplus 9 almıştım şarj cihazsız 2 hafta sonra şarj cihazı da aldım 65w warp ibareli telefona takınca yıldırım işareti olsun warp animasyonu olsun geliyor ama telefon 1 saatte şarj oluyor normalde 30-35 dakikada olması gerekmez mi? Uçak modunda ve normalde denedim fark olmadı. Not: telefonda 1...
  2. C

Çözüldü Ekrandaki renkler soluk

Cihazımda telefona dokunmadığım zaman renkler soluk dokunduğum yarım bir saniye kadar renkler canlı oluyor sonra ekrana basılı tutsam bile tekrar soluklaşıyor. Yazılımsal bir sorun mudur yoksa stock rom yükleyip bootloader kapatıp garantiye göndermeyi mi denemeliyim? Aosp extended 7.1 ve strix...
  3. C

Yardım Ekran kaydı alamıyorum

Aosp extended 7.1 Android 10 ve strix oc kernel kullanıyorum 3/32 redmi note 6 pro cihazımda. Romu çok sevdim ancak küçük buglar dışında beni rahatsız eden tek bugu ekran kaydı alamamam oldu. Hiçbir şekilde ekran kaydını alamıyorum video şeklinde. ss almakta sorun yok ancak romla gelen kaydedici...
  4. C

Rom Redmi note 6 pro rom yükleme

Miui 12 guncellemesi ile redmi note 6 pro 3gb ram telefonumda kullanılabilir ram miktarı max 1.1 oluyor ve ortalama 900mb 1gb arası geziyor bu da kullanımda sorun yaşamama neden oluyor. Ram kullanımı için yapılacak en mantıklı şey custom rom sanırım. En performanslı ya da bilineni eu rom...
  5. C

Yardım Geliştirici seçenekleri ayarları

Redmi note 6 pro sahibiyim. Pubg mobile oynarken sık sık işlemci kullanımı artıyor ve takılma oluyor gfx tool üzerinden tüm ayarları düşüğe gpu optimizasyonunu ve graphics apiyi ise default bıraktım. Çözünürlük 1280 ya da 1024 fark etmiyor. Benim için en performanslı geliştirici seçenekleri...
Üst Alt