CALİSCİ kullanıcısının son içeriği

1. C

Yardım Vakıfbank Mobil Cihazı Devre Dışı Bıraktı?

çözebildiniz mi hocam ben de romlu oneplus 9 kullanıyorum ve aynı sorundan muzdaribim bir çıkar yol bulamadım universal safetynet modülü kurdum bi yerden bulup ama işe yaramadı
  2. C

Yardım Oneplus 9 almayı düşünüyorum

Maddi probleminiz yoksa değmez. S20 plus kamera olsun ekran olsun net daha iyi cihaz.
  3. C

Yardım Oneplus 9 almayı düşünüyorum

Gayet güzel değerlendirme ayrıca bir şey eklemek istiyorum kayıt konusunda oneplus 9 çok daha rahattır hiçbir türlü başınız ağrımaz le2115 Avrupa sürümü var android 12 13 yaptım sonra geri 11e döndüm hiçbir türlü IMEI problemi olmadı. Mi 11t bakarken güncelleme yaparsan IMEI gider tarzı şeyler...
  4. C

Soru Takas mantıklı mı

Hocam oneplus 9u 6500-7000 civarında da bulabilirsiniz. 7t piyasasını bilmiyorum ama bence nakit satıp oneplus 9 almaya çalışın.
  5. C

Yardım OnePlus 9 yavaş şarj oluyor

Hocam kapalıyken tam şarjı 1 saati geçti bu sabah. oos 11 yüklü 13 yüklesem değişir mi bişeyler? Bir de internette hangi teste baksam maximum 35 dakikada full oluyor ondan şüpheleniyorum.
  6. C

Eve gidince onları da atayım çakmaysa nasıl anladığınızı da söyler misiniz 1674050947 Onu da atayım şarjım bitince
  7. C

Şu hocam
  8. C

sahibindende birinden aldım. nasıl çakma olduğundan emin olabilirim hocam animasyonlar olsun şarj cihazındaki yazılar olsun orijinale çok yakın başkaları da dolandırılmasın ben gibi
  9. C

oneplus 9 almıştım şarj cihazsız 2 hafta sonra şarj cihazı da aldım 65w warp ibareli telefona takınca yıldırım işareti olsun warp animasyonu olsun geliyor ama telefon 1 saatte şarj oluyor normalde 30-35 dakikada olması gerekmez mi? Uçak modunda ve normalde denedim fark olmadı. Not: telefonda 1...
  10. C

Yardım Oneplus 8t aldım İMEİ gider mi?

9da da olmaz değil mi hocam yılbaşında elime geçecek ona göre underclock yapacağım root atıp
  11. C

Soru POCO F3/ Ankara'da Nereden Temin Ederim?

Oneplus 9 almaya çok yakınım hocam eğer aksilik çıkarsa ulaşacağım size
  12. C

Rom AbhiX ROG Edition Tulip Final [Android 10 EOL] 12.6

Kurduğum uygulamalarda herhangi bir sorun olur mu mesela kullanan biri mc donalds uygulamasına girebiliyor mu bilgilendirirse beni çok memnun olurum
  13. C

Servis Hizmeti Xiaomi Tamir ve Servis Hizmetleri

Direnç kayıt işlemleri yaptığınız cihazların kayıt fiyatlarını öğrenebilir miyim ona göre telefon tercihimi yapacağım.
Üst Alt