Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bakın, ideal bir rehber hazırlamak elbette daha çok profesyonel olarak anlatım ister orasına eyvallah ama siz neden bu kadar taktınız bu duruma ben bunu anlamadım? Söz konusu NFC özelliğim kaybolur mu veya kullanamaz mıyım diyenler için anlattım ben bu durumu. Değilse öyle profesyonel bir...
Öncelikle merhaba, birincisi ben sizin postları okumadım. İkincisi biraz üslubunuza dikkat ederek yazmanızda size fayda var. Ben yazılımcı biriyim ki zaten android cihazlarla ilgili bazı bilgilere sahibim. Gelmiş burda atar tutar yapıyorsunuz. NFC dosyalarının cust.bin dosyasını ayiklayabilir...
Selamınaleyküm forum sakinleri. Hepinize sevgi ve selamlar gönderiyorum.
Bildiğiniz üzere 82K dirençli ve imeileri plakalanmıș ruby yurt dışı Note 12 Pro 5G serisi cihazlarda, MIUI V14.0.3.xx SMOMIXN rom yüklü olup BL kilidi kapalı olan cihazlara farklı rom yüklemesi yapıldığında NFC özelliği...
Aynı sorunu bende yaşıyorum. Cihazım direnç kayıtlı bl kilidi kapalıydı. Fake rom vardı üzerinde. Ben taiwan ve endonezya romlarini kurdum nfc hep çalışıyordu. Taa ki şebeke sorunu yaşayınca H.kadioglu hocama danıştım ilgilendi sağolsun. şebeke sorunumu global rom yükleyerek çözdü ama nfc...