caglarcg kullanıcısının son içeriği

1. caglarcg

Rehber Redmi Note 12 Pro 5G Bootloader Kilidini Açmadan ROM Değiştirme Rehberi

Aşağıdaki seçeneklerin tiklerini kaldırın: Preloader dtbo_a cust rescue Buraya kadar işlemleri tamamladıktan sonra cihazı tekrar BROMmoduna sokmamız gerekiyor. Bunun için tekrar MTKClient uygulamasını açın ve Bypass SLA/DAA seçeneğini seçip Yes deyin. Telefonu kapatın ve Ses Kısma ile Güç...
  2. caglarcg

Yardım Redmi Note 12 Pro 5G 4.5G Şebeke Sorunu

Aynı sorunu ben de yaşıyorum. Benim sorunum aslında şöyle: Cihaz kapalı alanda hiç çekmiyor gibi desem doğrudur. Ara ara çekiyor. Elimde yedek cihaz var Redmi 8. Hattı ona takıyorum banamısın demiyor gayette çekimi güzel. Benim cihazdaki rom bilgisi şöyle V14.0.3.1 (SMOMIXN) Global Kararlı. En...
  3. caglarcg

Hocam ekran görüntülerini yüklemiştim bakabildiniz mi? Evet telefon kişiler ve sms uygulamaları değişti onu farkettim. Sonrasında ne yaptım; V14.0.2.0SMOTWXM taiwan romunu yükleyerek tekrar baktım. ekran görüntülerini yükleyeceğim dikkatimi çeken bir detay var. Rom Sürümü hala V14.0.3.1...
  4. caglarcg

Ekran görüntülerini de aldım. Yükledim.
  5. caglarcg

Öncelikle hepinize selamlar. Forum portalınızda gerçekten çok engin bilgiler ve de ustalar yer alıyor. Öncelikle tüm forum üyelerine, ustalarımıza canıgönülden teşekkür ederim. Bir sorum olacak. Cihazım Redmi Note 12 Pro 5G Global CE sertifıkalı Çift SIM YD cihaz. Cihazda direnç işlemi var ve...
Üst Alt