caglar104 kullanıcısının son içeriği

1. caglar104

Mod Mod - XPeria Keyboard [iPhone, Samsung, LG Temalı]

@ Özelden yazdım sana:)
  2. caglar104

Cok tesekkür ediyorum valla süper oldu cok saol..sözcüklerim bölümünü direk tümünü işaretle yapıp sildim..gerçekten benim için önemliydi saol
  3. caglar104

Ben başka Xperia klavye yukluyorum swift backuptan yedekliyorum..verdiğin yedeklerle dosyaları değiştiriyorum ..swiftbackuptan yedekleri yükle dediğim klavye gözükmüyor 1746468387 Bu uygulamayı deneyebiliriz 1746468453 Databackup 1746468562 https://dosya.co/osho7fe5bpu2/DataBackup.apk.html
  4. caglar104

Ne yaptimsa kuramadım.dat dosyası şifreli, engelliyor sanirim.yinede teşekkür ederim
  5. caglar104

Çok teşekkür ederim ama kuramadım..swift Back-Up dosyaları görmüyor..başka Xperia klavye kurup yedek alıp verdiğin dosyalarla değiştiriom uygulama yedeği görmüyor..rom konusunda elimden gelen bişe varsa yardum ederim.. benim cihaz mi14
  6. caglar104

Root istiyor olabilir shizuku yetmeyebilir..dil data yedekli dosyayı verırmısın klavyenin cok lazım bana
  7. caglar104

Türkçe dil duruyorsa swift backup uygulamasıyla apk data filan hepsini yedekleyebilirsin
  8. caglar104

Yardım Yanlışlıkla clean all and lock seçtim

Bootloader kilidini kapatmissin.kilit açıp twrp veya orangefox recovery,magisk vs..kurabilirsin
  9. caglar104

Yardım HyperOS 1.0.15.0 kernelsu açılış ekranında kalıyor

İnit boot dosyasını patchle öyle kur..twrpden dikkat et init bootu gösterip flasla
  10. caglar104

Mod APatch-Root ve Modül Kurulumu

İkisinide kur.zygisknext olmadan posed calismaz
  11. caglar104

Yardım Xiaomi 14 Ultra CPID server kaydı

Server kayıt orjinal imei gibi dusunun hiç bişe olmaz..sıfırlamada yapılır.güncellemede alır..yanlızca sim2 kayıt oluyor sanırım emin deilim
  12. caglar104

Özelden attım 1738960546 Attım
  13. caglar104

Özelden attım
Üst Alt