cagdasyildirim kullanıcısının son içeriği

1. C

Yardım Redmi note 9s arama yapmıyor

Arkadaşlar telefonda greeshan pack sürümünü kurdum Android 11 12.0.4 sürümü bir süre kullandıktan sonra arama yapmamaya başladı telefon arama yapıyorum hemen kapanıyor 4G de böyle 3G ye alınca da ne çağrı sesi geliyor ne karşı tarafın sesi benim sesim de karşıya gitmiyor format data yapınca...
  2. C

[ANDROİD 11] greeshan_RedmiNote9S_curtana_V12.0.4.0._stable

https://androidfilehost.com/?fid=2188818919693798101
  3. C

Alış Mi mix

Ekran kasa niyetine mi mix 1 lazım arkadaşlar elinizde bulunur mu
  4. C

Alış Arızalı mi MİX 1

İyi günler arkadaşlar anakart arızalı yada kasası sağlam mi mix 1 arıyorum satmak isteyen arkadaşlar ulaşabilir mi acaba
  5. C

Yardım Havoc os miui uygulamaları

Selam arkadaşlar mi mix cihaza havoc os 3.3 kurdum şu an Android 10 var şimdi ben bu sisteme mi galeri mi rehber gibi miui uygulamalarını kurmak istiyorum apk mirrordan indirip kurunca olmuyor kurulum tamamlanıyor bildiğiniz bir yöntem var mı cihaz rootlu
  6. C

Yardım Rom yükledim yakınlık sensörü çalışmıyor

Selam arkadaşlar mi Mix 1 e mi Globe rom yükledim yakınlık sensörü vs çalışmıyor ekranı döndürüyorum dönmüyor yardım eder misiniz
  7. C

Yardım Pixel experince magisk yükleyemiyorum

Selamlar mi mix 1 e android 10 pixel experience yükledim ama bunu hiç bir şekilde magisk yükleyemiyorum twrp de error 1 hatasını veriyor yardımcı olur musunuz İkinci olarak da bu roma mi galeri gibi miuii uygulamalarını mi launcher i falan kurmak istiyorum mümkünmüdür şimdiden teşekkürler
  8. C

Rom Mi MİX 1 için hangi rom

Selamlar arkadaşlar mi MİX 1 kullanıyorum ve değişiklik istiyorum biraz daha seri ve özellikli bir rom arıyorum tavsiyeleriniz nelerdir özellikle bu cihaz için
Üst Alt