Çağatay Yayla kullanıcısının son içeriği

1. Ç

Yardım Xiaomi Redmi 5 Plus EDL mode yazılım yükleme.

Teşekkürler hocam umarım halledebilirim.
  2. Ç

Hocam onları inceledim de pek aradığım cevapları bulamadım. Mesela yetkili Mi hesabı gerekiyor mu?
  3. Ç

Merhabalar. Yaklaşık 2 hafta önce açtığım konuda telefonumu güncellerken "This miui version can't be installed on this device" hatası aldığımı yazmıştım. Telefonumu Ritzy teknik servise yolladığımda bana yetkisiz müdahalede (!) bulunulmuş denilip 200 tl istendi. Bende açıkçası cihazımı kendim...
  4. Ç

Yardım Xiaomi Redmi 5 Plus El ile Updater'dan güncelleme sonrası brick oldu.

Evet internetten bulduğum bir resmi koydum temsili resim ama aynı hatayı alıyorum.
  5. Ç

Yani çözülebilir bir sorun. :) İçimi rahatlattınız hocam çok teşekkürler.
  6. Ç

Aynen hocam hiçbir şekilde açamıyorum tekrar aynı recovery ekranına atıyor.
  7. Ç

Telefonuma el ile updater'dan MIUI 10 v10.2.3.0.OEGMIXM yükledikten sonra telefonum "This miui version can't be installed on this device" hatası vermeye başladı. Telefonum ritzy garantili ve garantisi devam etmekte. Acaba garantide ücretsiz yeni yazılım yüklerler mi? Eğer ücretsiz yüklemiyorlar...
Üst Alt