cafeplus123 kullanıcısının son içeriği

1. C

Yardım Mi 13t wifi bağlı iken Bluetooth açınca İnternet hızı %80 90 düşüyor

Sizce nedeni ne olabilir. İnternet hız testi yaptığımda wifi açıkken 24mbit Bluetooth açık olunca 2 3mbite düşüyor hız sizce nedendir? Tr cihaz.
  2. C

Yardım Mi 10t Lineage Os rom?

Lineage son sürüm kurulum hakkında konu açacak bi arkadaş var mıdır acaba?
  3. C

Yardım Mi 10t donma sorunu

Telefonu her yeniden başlattığım zaman 15-20 saniye donuyor hiç bir işlem yapamıyorum. Dün EEA rom yükledim beğenmeyip tekrar eski rom EU stabile geçtim. 5 aydır da EU STABİL yüklüydü ve böyle yapmamıştı. Sizce sebebi nedir?
  4. C

Sohbet Haber doğru mu acaba ?

Xiaomi Telefon Engellemeye Başladı! Dikkat Telefonunuz Kapanabilir aslı astarı nedir acaba bilen var mı ?
  5. C

Yardım Pil sıkıntılı sanki?

Bu diğer o kadar nasıl şarj yer? Oyun oynamıyorum şarj sizce nasıl. Ekran full 144 Hz de.
  6. C

Soru mi 10t en iyi rom hangisi ?

Şarj açısından ve google uygulamaları olmayan rom arıyorum yardımcı olur musunuz ?
  7. C

Yardım Mi 10t twrp için yardım.

Mi 10t için twrp rica edebilir miyim lütfen, yardımcı olur musunuz ?
  8. C

Yardım poco x3 nfc için rom önerisi

poco x3 nfc için rom önerisi olan var mı google uygulamaları yüklü olmayan rom arıyorum yardımcı olursanız sevinirim.
  9. C

Yardım Poco x3 nfc format

Bootloader açık olmayan ve twrpsi olmayan telefon nasıl sıfırlanır. İmei kaydı yok?
  10. C

Rom Rom arıyorum

Redmi note 9 pro rom önerisi olan var mı? Şarj açısından güzel olan bir rom
  11. C

Sohbet Redmi note 9 pro vs poco x3 nfc

Redmi note 9 pro kullanıyorum, poco x3'e geçsem değer mi ?
  12. C

Yardım Redmi note 9 pro şarj aleti

Özelliklerinde en fazla 30w desteklediği yazıyor ama kutudan çıkan şarj aleti 33w. Yeni alıcam da 30w mı alayım yoksa 33w mı ?
  13. C

Yardım Twrp hakkında yardım

Mevcut twrp den farklı twrp ye nasıl geçiş yapılır?Kullandığım twrpye geçince ilk girişte mount şifresi istiyor. Yedekleme falan yapamıyorum izin vermiyor.
  14. C

Yardım Redmi note 9 pro arama sorunu

Redmi note 9 pro kullanıyorum telefondan ne ses gidiyor karşı tarafa, ne ses geliyor kapatıp açılınca düzeliyor. Çözümü bilen var mı acaba?
  15. C

Çözüldü redmi note 9 pro twrpde açılıyor

redmi note 9 pro acil yardım. rom kurdum twrpde açılıyor sürekli ne yapmam gerekir ?
Üst Alt