Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
hocam benim cihaz server kayıt yapıldı. mi comminityden izin aldım az öncede geliştirici seçeneklerinden izin aldım sadece mi unlock işlemi kaldı.
Birinci sorum bootloader açınca imei gider mi?
İkincisi wp ve banka uygulamalarında sorun yaşarsam Tayvan rom kurup tekrar bootloader kapatabilir miyim ?
Aynen 14t pro var. Sim 2 kayıtlı çift hat kayıt oluyor mu bilmiyorum. 1.5 ay oldu memnun değilim cihazdan 2 sene önce mi 10t kullanmıştım kamera harici bir fark göremedim. Tamam performans farkı vardır da bi tık değeceğini zannetmiyorum. Bootloader açmak bi zulüm zaten :) letgo koydum satacağım.
Bugün mi communityden izin aldım 10. Aya kadar süre verdi. Cihazım server kayıtlı bootloader açabilir miyim? Yetkili hesap ile açılır servet kayıtlı olduğu için diyorlar doğru mu?
tam olarak nerde yazıyor hocam ? 14t pro var honor 90 cihaza göre indirme hızı yarı yarıya düşük aynı sim kart takıp denememe rağmen.
1748345003
biraz karıştırdım ama bulamadım bluetooth wifi nfc var lte bölümü yok görünmüyor.
yd hocam server kayıtlı global.
1748337879
babamda mtk g99 işlemcili xiaomi var note 13 pro olması lazım bimcell kullanıyor indirme hızı düşük bendeki gibi. şehir içindeyiz.