cafeplus123 kullanıcısının son içeriği

1. C

Yardım mi 10t için güncel twrp var mı ?

cihaz hiç girmiyor twrp hocam ilk kurulum lazım bana.
  2. C

Yardım mi 10t için güncel twrp var mı ?

mi 10t için güncel twrp var mı ?
  3. C

Soru Server kayıtlı cihazda bootloader açılır mı?

ben sattım cihazı kurtuldum :)
  4. C

Yardım 14T Pro Bootloader kilidi mapatma

hocam benim cihaz server kayıt yapıldı. mi comminityden izin aldım az öncede geliştirici seçeneklerinden izin aldım sadece mi unlock işlemi kaldı. Birinci sorum bootloader açınca imei gider mi? İkincisi wp ve banka uygulamalarında sorun yaşarsam Tayvan rom kurup tekrar bootloader kapatabilir miyim ?
  5. C

ben açamadım bootloader server kayıtlı olduğu içinmiş sanırım.
  6. C

3 4 sene önce biraz kullanmıştım düşmem kara listeye sanırım :)
  7. C

Aldığım fiyata koydum hocam zor satılır biliyorum ama belki satılır o ara kullanırım cihazı zarar etmek istemiyorum. 21k almıştım Server kayıt.
  8. C

Aynen 14t pro var. Sim 2 kayıtlı çift hat kayıt oluyor mu bilmiyorum. 1.5 ay oldu memnun değilim cihazdan 2 sene önce mi 10t kullanmıştım kamera harici bir fark göremedim. Tamam performans farkı vardır da bi tık değeceğini zannetmiyorum. Bootloader açmak bi zulüm zaten :) letgo koydum satacağım.
  9. C

Açamadım zaten doğrulanamadı hatası veriyor geliştirici seçenekleri :)
  10. C

Bootloader açarken sıfırlanacak ya imei gider mi hocam o zaman?
  11. C

1749584430 Böyle dedi hocam cihaz Server kayıtlı. 1749584463 Fotoyu attım. Bundan sonra hangi yolu izlemeliyim?
  12. C

Bugün mi communityden izin aldım 10. Aya kadar süre verdi. Cihazım server kayıtlı bootloader açabilir miyim? Yetkili hesap ile açılır servet kayıtlı olduğu için diyorlar doğru mu?
  13. C

Yardım 14t pro mobil veri yavaş indirme sorunu

2 cihazda global yani band 20 mevcut hocam çin cihazı değiller.
  14. C

Yardım Poco X6 pro internet yavaş çekiyor

tam olarak nerde yazıyor hocam ? 14t pro var honor 90 cihaza göre indirme hızı yarı yarıya düşük aynı sim kart takıp denememe rağmen. 1748345003 biraz karıştırdım ama bulamadım bluetooth wifi nfc var lte bölümü yok görünmüyor.
  15. C

Yardım 14t pro mobil veri yavaş indirme sorunu

yd hocam server kayıtlı global. 1748337879 babamda mtk g99 işlemcili xiaomi var note 13 pro olması lazım bimcell kullanıyor indirme hızı düşük bendeki gibi. şehir içindeyiz.
Üst Alt