cadde61 kullanıcısının son içeriği

1. C

Yardım Redmi Note 8 Wifi Şebeke

merhaba. cihazım redmi note 8 darbe yere düştükten sonra wifi açılmıyor ve sim kart okumuyor. wifi açılıyor diyor sonra tekrar kapatıyor. donanımsalmıdır acaba yoksa yazılımsalda olabilir mi..
  2. C

Çözüldü Redmi Note 9 Pro IMEI

IMEI konusunda yardımcı olabilecek var mı?
  3. C

Rom red mi not 8 room

red mi not 8 için en iyi stabil çalışan room tavsiye edebilirmisiniz...
  4. C

Soru note 8 rom önerisi

herkese hayırlı kandiller arkadaşlar. note 8 telefonuma rom yüklemek istiyorum. rom yükleme isteme sebebim telefonu ekran kilidide iken letgodan veya başka uygulamadan mesajlar düşmüyor telefonun ekranını açınca düşüyorlar. bootloader kilidini açmak için dün mesaj attım bu sabahta bana imei...
  5. C

Soru wifi sorunu

merhabalar arkadaşlar. xiaomi note 8 de telefon kilit ekranına geçince wifi kopuyor telefonun kilidi açınca düşüyor bildirimler. biraz araştırdım galiba kronik bir sorun. bu konuda çözüme ulaşabilmiş arkadaşlarımız var mı...
  6. C

Yardım xiaomi redmi note 8 wirelles sorunu

merhabalar arkadaşlar. xiaomi note 8 de telefon kilit ekranına geçince wifi kopuyor telefonun kilidi açınca düşüyor bildirimler. biraz araştırdım galiba kronik bir sorun. bu konuda çözüme ulaşabilmiş arkadaşlarımız var mı...
  7. C

Rom olmadı bir türlü olmadı

arkadaşlar ne yaptıysam red mi go ya rom yükleyemedim. birinde flash partition erorr hatası veriyor diğerinde yol bulunamıyor d.yor. belirtilmemiş hata diyor. ne yapsam çöpe mi atsam bu telefonu....
  8. C

Rom xiaomi red mi go fast boot ekranında kalıyor

arkadaşlar elimde xiaomi red mi go var. telefon fastboot ekranından çıkmıyor. bunun için ne yapabilirim. yeni rom yükleyebilirmiyim. yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.....
Üst Alt