Byzaza63 kullanıcısının son içeriği

1. B

Soru ROM atınca IMEI gider mi?

Eger bu skorpi hocam yillar evvel huawei teknik servisinde cihazimi alip duzelten hocamsa burdan sana kucak dolusu sevgilerimi sunuyorum huawei teknik servisinin 700 tl anakart yanmis dedigi honor 7 cihazimi 24 saatte eskisinden daha guzel hale getirdi o gunden beri her zaman dua ederim size...
  2. B

Rehber [Mi A2] MİUİ 12-- Mi A2'yi Mi 6x'e Çevirme Rehberi[ 02.05.2020]

Hocam allah askina bi el at su bnm olayada bnde bu saf android belasindan kurtulayim size gecen bahsettigim durumdan hala cozemedim adb surucu eksik dediniz netten bahtim bulamadim adb surucusu falan mi flas uygulamasi yukleyince adb suruculeri de yukleniyormus oyle okudum bu durum gidermek icin...
  3. B

Kardesim uzaktan baglanip bnm cihaz islemini de yapman mumkun mu
  4. B

Bu islemleri edl moda aldiktan sonra mi baslatacam fastboot modunda mi bn yazida velirttigi gibi fastbootta alarak yaptim olmadi
  5. B

Miflash uygulamasinda cihaz gorukuyor
  6. B

HOCAM BN BASLADIM YAPMAYA YALNIZ CIHAZI fastboot alıp pc takıyorum belırtmıs oldugunuz komutu girince ekranda kararma olmuyor ardından mi flas uygulamasında da işlemi başlatınca bellekte yeterı yer yok hatası alıyorum
  7. B

Rom [Mi A2][Android 9.0] MIUI 11 Stabil Rom V.11.0.2.0 [ PORT ]

ıyı aksamlar bnmi a2 cihazımı mi 6x cevirip mıuı kurmak ıstıyorum bunu yapıpta cihazda sorun yasayan var mı veya mıuı 11 yukleyıp cıhazda kamera band 20 sebeke vs sorunlar yasayan oldu mu cıhazda kasma donma uygulamalrın kendılıgınden kapanması vs sorun yasayan oldu yoksa cıhaz stal sekılde...
  8. B

rica etsem sordugum soruya cvp alabılırmıyım mi a2 miui 11 yükleyen oldu mu cıhazda herhangi bir sorun olusuyor mu band 20 sorunu cihazda baska sorun sıkıntı yasayan varsa yardımcı olsun yoksa sorunsuz stabıl sekılde mı calısıyor bnde ona göre yüklemeye geçecem
  9. B

İyi aksamlar acaba Bubislemleri yapipta mi a2 ye miui11 yukleyip kullanan arkadaslar cihazin performansj nasil oldu stabil calisiyor mu herhangi bir calismayan uygulamasi mevcutmu kurupta sorun yasayan oldu mucunku ona gore kurulum yapicam
  10. B

Ana Başlık Xiaomi Mi8 SE

Hocam acil sekilde cvplarsaniz memnun olurum kamera konusunda nasil mi a2 ile kamera farki var mi yok mu kamerasi mi a22den daha mi iyi yoksa daha mi kotu
  11. B

Rehber [MIUI10]Xiaomi Mi A2 Yükleme Rehberi

Ekran goruntusunu cektim ama boyuttan dolayi siteye yukleyemiyorum aksam baska sekilde yuklemeye calisicam
  12. B

Valla hocam ayni yolu denedim yine mi tool ta cihaz gozukmuyor
  13. B

Peki kardesim bu sorunu nasil giderecem cunki cihazi acikken pc baglayinca direk taniyor driverleri indiricegim link varsa atar misin
  14. B

Onlari da cektim fakat yoruma atarken boyuttan dolayi iptal etti
  15. B

İyi aksamlar kardesim bah durum bundan ibaret
Üst Alt