bysemazen kullanıcısının son içeriği

1. B

Yardım Whatsapp Grup Sorunu

Aero nun en büyük sıkıntısı buydu, bende çok sorun yaşadım bu yüzden. Şimdi Ymwhatsapp kullanıyorum bunda öyle bir sorun olmuyor
  2. B

Yardım son kullanılan uygulamalar sorunu

Bu sorunun miui 13 ve 14 den kaynaklı olduğunu düşünüyorum. O yüzden miui sürümünü 12 ye düşürdüm. Stabil Hindistan kurdum. Birde bu şekilde deneyeceğim.
  3. B

Yardım son kullanılan uygulamalar sorunu

İlginç bir durum, aynı sorunu 1 aydır bende yaşıyorum. Farklı romlar denedim hepsinde aynı hatayı veriyor. Bir türlü son kullanılanlar gitmiyor.
  4. B

Rom Miui EU 14.0.3.0 - A12 [Saf EU Rom]

Eline sağlık hocam, Türkçe dil yok mu, ekran görüntüleri hep İngilizce
  5. B

Rom MIUI 13 XTBUi_V2 Redmi K20 Pro / Mi 9T Pro MIUI 13 Türkçe

Ornagefox la hallettim hocam elinize sağlık, Bu arada V4 kurmak isteyenlere tavsiyem v3 daha stabil. V4 de çok hata gördüm v3 e geri döndüm
  6. B

ne yapıp ettiysem twrp uçuyor. magisk flahlıyorum sistem başlıyor twrp yine uçuyor.
  7. B

Eyvallah hocam eline sağlık 1660337091 Hatalar kısmındaki kapalı şarj nedir hocam, nasıl bir hata
  8. B

Hocam drive indirmeye izin vermiyor, megaya yükleme imkanınız var mı
  9. B

MIUI 12 Mi 9T PRO / K20 PRO - Eu Stable Rom V12.0.6.0 QFKCNXM Kurulum Rehberi ve İndirme Bağlantıları

Miroom 11 den eu 12 ye geçince miroom dan twrp ile aldığım data yedeğini yükleyemiyorum. Açılış logoda kalıyor. Data yüklemeden rom kurunca normal kurulup açılıyor. Nasıl yapabilirim bunu yardımcı olur musunuz.
  10. B

Rom [Miui12] Mortal Os Rom {Mi 9T Pro - K20 Pro} Rc13

Elinize sağlık hocam teşekkürler, birkaç ekran görüntüsü ekleme imkanınız var mı acaba
  11. B

Gcam [Türkçe] Google Kamera - Burial v9.2

Miroom 11.0.5 hocam
  12. B

Gcam [Türkçe] Google Kamera - Burial v9.2

Hocam kamera sürekli durduruluyor ve kapanıyor, tüm verileri temizledim denedim yine aynı
  13. B

Rom [MIUI 11] Mi Room Stabil Rom İndirme Bağlantıları

Hocam Mi9t pro şuan 11.0.5, 11.0.8 güncelleme yüklerken veri kaybı yaşamadan hangi wipe yapmamız lazım teşekkür ederim.
  14. B

Mod Mi 9T Pro Özel Filigran Mod (EU 11.0.5.0/11.0.8.0 Stabil) / Ottoman

Hocam bende de aynı şekilde, kamera açılmıyor şuan nasıl çözdünüz
Üst Alt