bysemazen kullanıcısının son içeriği

1. B

Yardım Mi9t pro şebeke gitti yardım lütfen

Merhaba arkadaşlar 4 aydır telefonu kullanıyorum, 3ay önce imei atıldı, bugüne şebekede sorun yaşamadım. Bugün hiç çekim yok. Global yüklü idi son 20 gündür miirom kullanıyorum. Efs yedeği vardı twrp den geri yükledim ama şebeke gelmedi
  2. B

Yardım Yeni kurulum sonrası yurtdışına mesaj atma

Merhaba arkadaşlar, telefona format atınca veya yeni rom kurunca ayarları yaparken bilmediğim bir numaraya (yurtdışı numarası) benden habersiz izinsiz sms atıyor. Ben bunu fatura kesiminde farkediyorum.daha önce 2 defa format atmıştım o zaman 1 defa sms göndermiş ama şimdi miirom kurdum 5 dk...
  3. B

Soru Mi9t pro da arama kaydetme

Merhaba arkadaşlar, Mi9t proda arama kaydetmek için stabil çalışan uygulama varmı? Cihaz rootlu. Miui:v11Global Android:10
  4. B

Yardım Mi9t pro sms (mesaj) ile kişi paylaşma sorunu?

Arkadaşlar bir arkadaşıma rehberimde olan birinin telefon numarasını mesaj-sms ile gönderiyorum ama sms olarak değil MMS olarak yani multimedya olarak gönderiyor, bunun çözümü nedir? Notw 6 pro miui tabanlı mesaj uygulaması kullanıyor onda bu sorun yok, Google tabanlı mesaj uygulamasında sorun var.
  5. B

Yardım Mi 9T Pro MİUİ 11 Güncellemesi Almadı

Mi 9t pro global 11 gelmedi hocam
  6. B

Madalya MIUI Sever Madalyası Kazanın

Güzel düşünce
  7. B

Çözüldü Güncelleme TWRP boot ekranına yönlendiriyor

Siizn kurduğunuz rom eu rom galiba
  8. B

Çözüldü Güncelleme TWRP boot ekranına yönlendiriyor

Global Mi9t pro ya 11 güncellemesi geldi mi hocam?
  9. B

MIUI 11 Miui 11 güncelleme kayboldu

Bazı cihazların güncellemeleri geri çekildiğini okudum, sorun sadece sizde değil, aynı sorunu yaşayan epey var. Bi eksiklik veya bi sıkıntı vardır geri çekmişlerdir.
  10. B

Gcam [RN7 - OTHER] Google Kamera 7.0.009 V13 [TÜRKÇE][STABİL][GÜNCEL]

Eline emeğine sağlık usta, kaç tane gcam yüklediysem, sizinki de dahil ağır çekim de hep hata veriyor, ağır çekime alınca direk uygulamayı kapatıyor, mi9t pro
Üst Alt