Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar 4 aydır telefonu kullanıyorum, 3ay önce imei atıldı, bugüne şebekede sorun yaşamadım. Bugün hiç çekim yok. Global yüklü idi son 20 gündür miirom kullanıyorum. Efs yedeği vardı twrp den geri yükledim ama şebeke gelmedi
Merhaba arkadaşlar, telefona format atınca veya yeni rom kurunca ayarları yaparken bilmediğim bir numaraya (yurtdışı numarası) benden habersiz izinsiz sms atıyor. Ben bunu fatura kesiminde farkediyorum.daha önce 2 defa format atmıştım o zaman 1 defa sms göndermiş ama şimdi miirom kurdum 5 dk...
Arkadaşlar bir arkadaşıma rehberimde olan birinin telefon numarasını mesaj-sms ile gönderiyorum ama sms olarak değil MMS olarak yani multimedya olarak gönderiyor, bunun çözümü nedir?
Notw 6 pro miui tabanlı mesaj uygulaması kullanıyor onda bu sorun yok, Google tabanlı mesaj uygulamasında sorun var.
Bazı cihazların güncellemeleri geri çekildiğini okudum, sorun sadece sizde değil, aynı sorunu yaşayan epey var.
Bi eksiklik veya bi sıkıntı vardır geri çekmişlerdir.
Eline emeğine sağlık usta, kaç tane gcam yüklediysem, sizinki de dahil ağır çekim de hep hata veriyor, ağır çekime alınca direk uygulamayı kapatıyor, mi9t pro