byrupi kullanıcısının son içeriği

1. byrupi

Yardım Çagrı bekletme sorunu

Selam. Sorunu çözebildiniz mi ? Aynı durum bizim mi a3 cihazda mevcut. Çözemedim bir türlü.
  2. byrupi

Yardım Arama Bekletme Çalışmıyor

Malesef. Vodafone kullanıyor babam. Operator üzerinden aktif zaten. Telefon tarafında bi kısıtlama mevcut.
  3. byrupi

Yardım Arama Bekletme Çalışmıyor

Merhaba arkadaşlar, Arama bekletme ayarı telefon kısmındaki ayarlardan gitmiş, bulamadım. *43# yapıyorum aktif ama yinede görüşme sırasında arayan kişiyi göremiyorum, 2.arayana meşgul çalıyor. Yardım lütfen.
  4. byrupi

Yardım Poco m3 ggcam

Uygulamayı kurdum. Fotoğraf çekildikten sonra kapanıyor. Verdiğiniz soru linkide açılmıyor malesef.
  5. byrupi

Ana Başlık Mİ 11 - Tanıtım Etkinliği

Yurtdışı fiyatı ne olur tahmini. XR ı satıp almayı düşünüyorum. İphone 12 mini almazsam o zamana kadar.
  6. byrupi

Ana Başlık Mİ 11 - Tanıtım Etkinliği

Tahmini ne zaman gelir bu cihazlar ?
  7. byrupi

Yardım Mi 10 t pro Pubg mikrofondan giden sesin boğuk olması

Mi 9 dan sonra cesaret edemiyorum almaya. Mi 10 T çok hoşuma gidiyor. Isınma var mı, lag yapıyor mu ? Benim cihaz 6.ayında batarya öldürdü ve aşırı ısınma vardı.
  8. byrupi

Uygulama Redmi Note 9 GCam

Merhaba! Arkadaşlar. Stabil olarak çalışan Gcam var mı ? Link atar mısınız ?
  9. byrupi

Soru Xiaomi mi9 pwerdelivery 3.0 charge

Mi 9 ' un PD özelliği yoktur. Daha önce Aukey'in adaptörünü alıp denemiştim 27W adaptörü Türkiye'de yok diye.
  10. byrupi

Oyun Mi9 pubg mobile takılma sorunu

Android ile alakalı bir durum. Saf android ile test etmeli birimizin.
  11. byrupi

Yardım Merhabalar xiaomi mi 9 cihazım var yardımınızı bekliyorum

Ustalarımıza özel mesaj yoluyla ulaşabilirsiniz ;)
  12. byrupi

Yardım Mi9 Instagram story

Fazla gergin ve sertsin. Kal sağlıcakla.
  13. byrupi

Yardım Miui12.eu sürekli twrp atiyor

Stoya hocamızın videosu var. Gayet anlaşılır ve problemsiz. Videodaki gibi adımları eksiksiz takip edin. https://forum.miuiturkiye.net/konu/twrp-ile-sorunsuz-rom-kurma-yontemi-video.76082/
  14. byrupi

Dostum kalite kaybı için yazdım demişsin. Bende sana ana problem kalite değil videonun kendisi paylaşılmıyor diyorum. Kalite problemi 2.konumuz. Sanırım video story paylaşan biri değilsin.
  15. byrupi

Kaliteden yana problemimiz yok, çekilen videoları uygun codec ile çözümleyemediği için kaliteyi düşürüyor buna bağlı videoyu paylaşamıyor. Normal gönderi olarak problemsiz, kayıpsız paylaşabiliyoruz.
Üst Alt