byrupi kullanıcısının son içeriği

1. byrupi

Yardım Arama Bekletme Çalışmıyor

Merhaba arkadaşlar, Arama bekletme ayarı telefon kısmındaki ayarlardan gitmiş, bulamadım. *43# yapıyorum aktif ama yinede görüşme sırasında arayan kişiyi göremiyorum, 2.arayana meşgul çalıyor. Yardım lütfen.
  2. byrupi

Uygulama Redmi Note 9 GCam

Merhaba! Arkadaşlar. Stabil olarak çalışan Gcam var mı ? Link atar mısınız ?
  3. byrupi

MIUI 12 Xiaomi MIUI 12’nin harika duvar kağıdı tüm cihazlara geldi [İndir]

Xiaomi MIUI 12 içerisinde yer alan Super Earth ve Super Mars duvar kağıtları Android 8.1 ve üstü tüm cihazlar için indirmeye sunuldu. Tüm detaylarına burada ulaşabileceğiniz Xiaomi MIUI 12 arayüzü içerisinde “Super Walpaper” isimli iki farklı duvar kağıdı yer alıyor. Bir örneğini aşağıdaki video...
  4. byrupi

Soru İMEİ Kaybolmadan Sıfırlama

Merhaba arkadaşlar, İmei kaybolmadan telefonu nasıl sıfırlayabilirim. TWRP taraftarı değilim. Güncelleme gelince twrp penceresinde takılı kalsın istemiyorum. Orjinal saf ayarlarında kalsın istiyorum açıkçası. Rom indirip Recovery modda rom atarsan imei kaybolmadan sıfırlanmış olur mu ?
  5. byrupi

Yardım Instagram Storyler gitmiyor !

Slm arkadaşlar, Uzun zamandır Instagram storylerim yüklenmiyor bir türlü. Ana Instagram, beta instagram, Instagram aero vb kullandım yine aynı. İlk 15 sn video gidiyor, 2. ve sonrası hata veriyor. Sürekli tekrar deneye tıklarsam bi ihtimal yükleniyor. Yüklenincede video ters ve kenarı yeşil...
  6. byrupi

Soru GCam klasör oluşturması ?

Merhaba arkadaşlar, Google Camera ile çekilen fotoğraflar klasör oluşturuyor. Galeride gereksiz bir kalabalık gösteriyor. Doğrudan DCIM klasörüne atayamıyor muyuz ?
  7. byrupi

Yardım Bu ne hatası ?

Görseldeki hatayı alıyorum. Sonunda ekran görüntüsü yakalayabildim
  8. byrupi

Yardım Eduroam bağlantı sorunu

eduroam ağı nedir ?
  9. byrupi

Çözüldü MI9 Google kamera nasıl yüklenir?

Sabit konu var.
  10. byrupi

Soru Whatsapp

Bende Google klavye kullanıyorum.
  11. byrupi

Soru Whatsapp

Tüm Mi cihazlarında varmış o. Mıuı 11 ile gelen problemlerden biri. Trabzounlu hocamız çözmüş. Ana konuda var.
  12. byrupi

Soru Whatsapp

Evet bende de oluyor MIUI 11 den sonra klavye görsel problemi yaşamaya başladım. Güncelleme bekliyorum.
  13. byrupi

Yardım Accubattery pil sağlığı ne kadar doğru

Konuyu hortlatıyorum kusura bakmayın. Konu açmak yerine sizlerden yorum almak istedim. 2 haftadır telefonum (mi9) hızlı şarj olmuyor. İş yerinde ayrı bir şarj aletim var. Micro usb den type c ye çeviren ufak aparat takıp kullanıyorum epeydir. Hızlı şarj özelliği çalışmamaya başlayınca pil...
  14. byrupi

Yardım Mağaza Problemi: Facebook için özellik indiriliyor...

Hergün çıkıyor bu. Mağazada gözükmesi gerekmiyor mu ? Emin misiniz mağazada gözükmeden arka planda güncelleme yaptığına ?
Üst Alt