byrapez061 kullanıcısının son içeriği

1. B

Rom Xiaomi Redmi Note 6 Pro - MIUI v10 V10.3.2.0 PEKMIXM Global Kararlı Rom

Cihazı 3,4 defa 15dk aralıklarla yeniden başlat o şekilde geçti benim ki geçmezse ayarlardan fabrika ayarlarına dön temiz kurulum yapmış olursun bu şekilde kasma düzelir
  2. B

Evet bu sabah Hindistan yapmıştım başka özellik varmı diye kontrol etmek için sonra düzelttim sagolun.
  3. B

Arkadaşlar bugün farkettim android 9 güncellemesini yaptıktan sonra telefona 5,6 tane mi store, amazon, Netflix gibi uygulamalar yüklenmiş sizde de oldu mu ?
  4. B

Ram kullanımında ciddi azalma var gibi 10.2.2 sürümünde boşta 1.8gb civarı boş kalıyordu şuan boşta minimum 2.2gb boş gösteriyor bazen 2.4 GB boş oluyor.
  5. B

Benim 10.2.2 sürümündeyken orta kullanımda 9.30 görmüşlüğüm var hocam çok fark olduğunu düşünmüyorum sürümler arasında batarya da
  6. B

Ben şarj 80 iken yaptım bir sorun olmadı şarja takmana gerek yok yani, verilerin silinmez telefonun kendi güncelleme yerinden yaparsan güncellemeyi
  7. B

Kaç saat ekran süresi alıyorsunuz
  8. B

Bende bu şekilde 2,3 gün kullanıp karar vermeyi düşünüyorum duruma göre bende 10.2.1 dönmeyi planlıyorum fakat hoparlör ciddi anlamda ses kalitesi olarak güzelleşmiş
  9. B

Arkadaşlar bende güncelledim note 6 pro cihazımı andoird 9 a ,10.2.2 sürümüne göre donanımsal farklar flash rengi daha beyaz, titreşim motoru daha güçlü, hoparlör sesi biraz daha baslı ve hoş geliyor, batarya hemen hemen aynı belki biraz daha iyi denebilir, fakat 10.2.2 ve öncesi sürümdeyseniz...
Üst Alt