Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Cihazı 3,4 defa 15dk aralıklarla yeniden başlat o şekilde geçti benim ki geçmezse ayarlardan fabrika ayarlarına dön temiz kurulum yapmış olursun bu şekilde kasma düzelir
Arkadaşlar bugün farkettim android 9 güncellemesini yaptıktan sonra telefona 5,6 tane mi store, amazon, Netflix gibi uygulamalar yüklenmiş sizde de oldu mu ?
Ram kullanımında ciddi azalma var gibi 10.2.2 sürümünde boşta 1.8gb civarı boş kalıyordu şuan boşta minimum 2.2gb boş gösteriyor bazen 2.4 GB boş oluyor.
Bende bu şekilde 2,3 gün kullanıp karar vermeyi düşünüyorum duruma göre bende 10.2.1 dönmeyi planlıyorum fakat hoparlör ciddi anlamda ses kalitesi olarak güzelleşmiş
Arkadaşlar bende güncelledim note 6 pro cihazımı andoird 9 a ,10.2.2 sürümüne göre donanımsal farklar flash rengi daha beyaz, titreşim motoru daha güçlü, hoparlör sesi biraz daha baslı ve hoş geliyor, batarya hemen hemen aynı belki biraz daha iyi denebilir, fakat 10.2.2 ve öncesi sürümdeyseniz...