Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
RomXiaomi Redmi Note 6 Pro - MIUI v10 V10.3.2.0 PEKMIXM Global Kararlı Rom
Genel olarak android 9 iyi ama hala ufak tefek hataları var mesela son uygulamalar eskisi gibi stabil değil bağzen önüme boş sayfa çıkıyor birde kaldırınca uyanma özelliği kalkmış bulamadım çentik hatası düzeltilmiş 4.5 gelmiş yeni bir güncellemeyle bu küçük sorunlar düzelirse gayet iyi olur ha birde bataryası iyi gibi de şarj olurken telefon ısınmaya durdu güncellemeden sonra neden oldu bir fikrim yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Aynen böyle yapıyor serhat hocam bana da yardımcı olurmusunuz ?
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Genel olarak android 9 iyi ama hala ufak tefek hataları var mesela son uygulamalar eskisi gibi stabil değil bağzen önüme boş sayfa çıkıyor birde kaldırınca uyanma özelliği kalkmış bulamadım çentik hatası düzeltilmiş 4.5 gelmiş yeni bir güncellemeyle bu küçük sorunlar düzelirse gayet iyi olur ha birde bataryası iyi gibi de şarj olurken telefon ısınmaya durdu güncellemeden sonra neden oldu bir fikrim yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Aynen böyle yapıyor serhat hocam bana da yardımcı olurmusunuz ?
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Play store çok ufak takılmalar yapsada ben memnunum 10.2.2.0 sürümünden. Batarya performansımda çok iyi. Gerek yok aksiyona şimdilik. Cihazda kasmalar başladımı bakarız
Arkadaşlar bugün farkettim android 9 güncellemesini yaptıktan sonra telefona 5,6 tane mi store, amazon, Netflix gibi uygulamalar yüklenmiş sizde de oldu mu ?
Arkadaşlar bugün farkettim android 9 güncellemesini yaptıktan sonra telefona 5,6 tane mi store, amazon, Netflix gibi uygulamalar yüklenmiş sizde de oldu mu ?