Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar merhabalar. Note 8 Pro kullanıyorum. Telefonun kendi uygulamalarından sürekli reklamlar çıkmaya başladı. Daha önce yoktu böyle bir sıkıntı. Sanırım uygulamaları güncelledikçe uygulamalara reklam basıyorlar. Temizlik uygulamasını bile kapattıktan sonra hemen reklam çıkıyor müzik, mi...
Merhabalar. İnternetime sürekli birileri bağlandığı için modem ayarlarından evdeki cihazlara mac filtresi yapacaktım ama Note 8 Pro telefonumun sürekli mac adresi değişip duruyor bir türlü bu telefonu beyaz listeye ekleyemiyorum. Ne yapmam gerekli acaba?
Herkese iyi forumlar. Telefonlar ile aram yok ne yazık ki. Daha çok bilgisayar üzerine bilgim olduğu için bazı şeyleri sormak istiyorum. Elimde Note 8 Pro var. Cihaza imei atılmış. Bu cihazı sıfırlayacaktım fakat imei gidecek büyük ihtimal. Burada konusunu açmıştım bir arkadaş bana bu konunun...
Herkese iyi forumlar. Note 8 Pro kullanıyorum. Telefondan memnunum fakat aldığımdan beri sürekli sorunlar çıkmaya başladı. Alırken detaylı test ettim bir sorun yoktu aldıktan sonra başladı nedense. Telefon görüşmesi yaparken telefonu kulağıma getirip konuştuğum zaman kesinlikle karşı taraf...
Arkadaşlar IMEI atılmış bir tane Note 8 Pro kullanıyorum. Recovery moduna girdim TWRP değilmiş telefonun kendi orijinal recovery modu var. Telefonu komple sıfırlarsam bir sorun olur mu acaba imei silinir mi?
Arkadaşlar IMEI atılmış bir tane Note 8 Pro kullanıyorum. Recovery moduna girdim TWRP değilmiş telefonun kendi orijinal recovery modu var. Telefonu komple sıfırlarsam bir sorun olur mu acaba imei silinir mi?
Arkadaşlar Note 8 Pro kullanıyorum. Son 1 hafta 10 gündür durduk yere wifi'de sorun yaşıyorum. Bazen Wifi'me tıklıyorum bağlanmıyor bile kaydedildi yazıp bekliyor sadece sürekli tıklıyorum bağlanmıyor. Bazen bağlansa bile bu sefer de bu wifi ağın da internet yok gibi bir hata veriyor. Bazen...