byjamels kullanıcısının son içeriği

1. byjamels

Recovery Xiaomi Mi 8 Twrp 3.3.0-0423 Tek Tuş Yükleme Aracı

Hocam back up alırken 21 yuzdede durdu ve bekliyor ne yapmam lazım ilk defa kullaniyorum 1560893529 20190619 002829 HDR
  2. byjamels

Haber Xiaomi Yarın 8 Adet Ürünün de Bulunduğu 8 Ürünü Tanıtacak

Bence yüksek hızlı şarj aletini tanıtacaklar.
  3. byjamels

Yardım Çin cihazına güncelleme yapma

Kusura bakmayin xiomide acemiyim otadan guncellemeyi yaptım twrp silindi üstüne tekrar kursam telefona sıkıntı yaratır mı
  4. byjamels

Soru Twrp

Peki twrp yüklemez isem bir şey kaybeder miyim veya yüklemenin ne gibi artıları var acaba
  5. byjamels

Son sorum twrp yüklü olsa bile otadan güncelleme yapabilir miyim
  6. byjamels

Soru Twrp

Nasıl anlayacağım yardımcı olur musunuz bir de twrp yüklüyse otadan güncelleme yapamıyor muyuz
  7. byjamels

Sorumda o yönde otaya gelen global güncellemeyi yapmam sorun teşkil eder mi?
  8. byjamels

Soru Twrp

Recovery 3.0 yazıyorsa twrp yüklü müdür?
  9. byjamels

Soru Twrp

Merhaba cihazımda TWRP yüklü olup olmadığını nereden anlarım?
  10. byjamels

Merhaba arkadaşlar bl kilidi açılmış global rom yüklenmiş mi 8 Çin versiyon cihaza otaya gelen güncellemeyi yapabilir miyim?
  11. byjamels

Ana Başlık K20 Pro Genel bilgiler & Teknik özellikler

Fiyat olarak ne diyorlar bu telefona
  12. byjamels

Yardım Evofone Servis Rezaleti

Malesef ülkemiz henüz Xiomi altyapısını kaldıracak düzeyde değil. Xiomi şuanda tekelde gibi bir şey. 3300 lira verdiğim mi8 i 3 gün kullanabildim telefon sonra kapandı emmc de sorun varmış sanırım yapılamıyor. Süs niyetine ( pahalı bir süs oldu benim için ) masamda duruyor.
  13. byjamels

Yardım Lütfen Yardım Edin Mi 6

Onu bilemem hocam sorun type c girişinde benim deneyimlediğim kadarıyla. Ben de teli sarj edemezdim sağa sola kaydıra kaydıra zorla ederdim.
  14. byjamels

Yardım Lütfen Yardım Edin Mi 6

Aynısını g4 te 2 kez yaşadım. Çözüm telefonun girişi değil uçta. Kabloyu her değiştirişimde düzeldi.
  15. byjamels

Çözüldü Mi 8 Brick Mevzusu (12.05.2019) --- (ÇÖZÜLDÜ)

Benim telefonu kurtarmak içinde canla başla çalışıyor başkasının bu kadar ilgilenecegine imkan bile vermiyorum.
Üst Alt