By_Anestezist kullanıcısının son içeriği

1. By_Anestezist

Sohbet ''Konu Dışı '' Askerlik Erzurum

Merhabalar , Hayırlısıyla önümüzdeki hafta vatani görevimi yerine getirmek için Erzurum'a gideceğim. Daha önceden bilgisi olan abilerim varsa paylaşmalarını rica edeceğim.. Teşekkürler 9 UNCU KOR. 109 UNCU TOP.A. KH. VE KH.BL./SUSUZHARMANLAR
  2. By_Anestezist

Rom R5P Official Resurrection Remix v8.6.5

Merhaba değerli forum üyeleri Telegram grubu üzerinden görüp kendi telefonumda kurduğum Rom u sizlerle paylaşmak istedim Normalde hep miui tabanlı romları kullanırdım, fakat aosp romu merak ettiğim için kurdum bu romu Yeniliklerini artılarını eksilerini sizlerinde kurup beraber...
  3. By_Anestezist

Yardım MiRoom Magisk Sorunu

Cihaz Redmi 5 plus RevOs kullanırkende , dün MiRoom 11.0.3 yükledikten sonrada magisk v20.3ten herhangi bir modül yükleyemiyorum. Yardımcı olabilir misiniz
  4. By_Anestezist

Yardım RevOs kurarken Google Hesabı Sorunu

lütfen bu cihazın sahibinin hesaplarından birini kullanarak oturum açın yazıyor ekranımda. Girdiğim e postaları kabul etmiyor
  5. By_Anestezist

Yardım R5+ için gcam ?

Googleden bulmaya çalışırım ben versiyonu. Teşekkürler
  6. By_Anestezist

Yardım R5+ için gcam ?

Sağlanan anahtar geçersiz diye. Mega da göstermiyor dosyayı
  7. By_Anestezist

Yardım R5+ için gcam ?

Hocam hata aldım ama kontrol eder misiniz
  8. By_Anestezist

Yardım R5+ için gcam ?

Merhabalar, MiRoom 9.10.10 kurulu cihazımda fakat stabil çalışan GCam bulamadım. Ya portre modu çalışmıyor yada uygulama kapandı hatası alıyorum. Yardımcı olursanız sevinirin
  9. By_Anestezist

Yardım TV yansıma

Kumandadaki smarta bas , screen share gibi bişey olması lazımdı hocam. Onu aç. Telefondan ayarlardan kablosuz ekranı bul. Birbirine bağla.sizde olmuyarsa başka telefondan oluyorsa malesef bilmiyorum Ben o şekilde yapıyordum. Eğer sizde bu şekilde yaptıysanız aklıma başka seçenek gelmiyor
  10. By_Anestezist

Madalya MIUI Sever Madalyası Kazanın

Peki bize de madalya vericekler mi
  11. By_Anestezist

Haber Bir bu eksikti ! Xiaomi otomobil pazarına giriyor

Aracımla kaza yaptım ön tampon gitti. Aliexpressten tampon siparişi versem burda taktırabileceğim güvenilir yer var mı?
  12. By_Anestezist

Dikkat ! Konuda geçen esprilerden kaynaklı hastane masraflarından Şahsım ve MİUİ TÜRKİYE AİLESİ hiçbir şekilde sorumlu değildir Sorumluluk size aittir . Teşekkürler
  13. By_Anestezist

Araca Custom ROM atarken bootloop oldu... 25 dkdır Mİ yazısı var ekranda
  14. By_Anestezist

Çok yorum yaptım hocam valla daha neler neler çıkarda, forumdan atılırım diye korkuyorum Bu arada Ottoman hocam, iç kaplamalar için güzel bi tema ayarlarmısınız ? Canlı renkler olsun
  15. By_Anestezist

Arkadaşlar xiaomi SUV 2019 arabamı model yükselteceğimden dolayı satıyorum. Araçta dolby atmos ve viper4 ses sistemi mevcut, egzoz moda alınca efsane bi ses mevcut . Bir kaç yerinde çizik mevcut , temalardan istediğiniz şekilde kişileştirebilirsiniz haha--haha--haha--haha--
Üst Alt