Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar , Hayırlısıyla önümüzdeki hafta vatani görevimi yerine getirmek için Erzurum'a gideceğim. Daha önceden bilgisi olan abilerim varsa paylaşmalarını rica edeceğim.. Teşekkürler
9 UNCU KOR. 109 UNCU TOP.A. KH. VE KH.BL./SUSUZHARMANLAR
Merhaba değerli forum üyeleri
Telegram grubu üzerinden görüp kendi telefonumda kurduğum Rom u sizlerle paylaşmak istedim
Normalde hep miui tabanlı romları kullanırdım, fakat aosp romu merak ettiğim için kurdum bu romu
Yeniliklerini artılarını eksilerini sizlerinde kurup beraber...
Merhabalar, MiRoom 9.10.10 kurulu cihazımda fakat stabil çalışan GCam bulamadım. Ya portre modu çalışmıyor yada uygulama kapandı hatası alıyorum. Yardımcı olursanız sevinirin
Kumandadaki smarta bas , screen share gibi bişey olması lazımdı hocam. Onu aç. Telefondan ayarlardan kablosuz ekranı bul. Birbirine bağla.sizde olmuyarsa başka telefondan oluyorsa malesef bilmiyorum Ben o şekilde yapıyordum. Eğer sizde bu şekilde yaptıysanız aklıma başka seçenek gelmiyor
Dikkat ! Konuda geçen esprilerden kaynaklı hastane masraflarından
Şahsım ve MİUİ TÜRKİYE AİLESİ hiçbir şekilde sorumlu değildir
Sorumluluk size aittir . Teşekkürler
Çok yorum yaptım hocam valla daha neler neler çıkarda, forumdan atılırım diye korkuyorum
Bu arada Ottoman hocam, iç kaplamalar için güzel bi tema ayarlarmısınız ? Canlı renkler olsun
Arkadaşlar xiaomi SUV 2019 arabamı model yükselteceğimden dolayı satıyorum. Araçta dolby atmos ve viper4 ses sistemi mevcut, egzoz moda alınca efsane bi ses mevcut . Bir kaç yerinde çizik mevcut , temalardan istediğiniz şekilde kişileştirebilirsiniz haha--haha--haha--haha--