Buse S. Ada kullanıcısının son içeriği

1. Buse S. Ada

Sohbet Sohbet köşesi

Güzel insanlara selam olsun, Günaydın
  2. Buse S. Ada

Sohbet Mutlu Yıllar MIUI Türkiye! 2025 :)

MiuiTürkiye forumunun değerli yöneticileri ve nadide üyeleri, Sağlıklı, mutlu, huzurlu, bol kazançlı bir yıl geçirmenizi dilerim. Bu konunun bir benzerini 2021'de açmıştım, 2025e girerken yeni yılınızı kutlamak nasip oldu. Sevgiyle kalın 🫠
  3. Buse S. Ada

Sohbet Sohbet köşesi

selam güzel insanlara, özleşmedik mi yaa.... 2020'den beri süregelen ve 2 model ile devam eden (RN8 ve RN11 Pro) Xiaomi maceram, dün akşam telefonumun bir anlık öfkeme maruz kalarak vefat etmesi ile son buldu... :)))) imeisini patlattım yanlışlıkla, uğraşmak istemedim, RN13 serisine güvenim 11...
  4. Buse S. Ada

Sohbet Sohbet köşesi

Herkese selamlar, güzel bir gün dilerim
  5. Buse S. Ada

Sohbet Sohbet köşesi

Günaydın, güzel bir gün olsun.. Schwzz hocam, dedenize Allah'tan rahmet, sizlere sabır diliyorum..
  6. Buse S. Ada

Sohbet Sohbet köşesi

Güzel insanlara selam olsun, günaydınlar..
  7. Buse S. Ada

Duyuru Yönetim Ekibimize Yeni Arkadaşlar Arıyoruz!

Her an bir yerden Harun abi çıkabilir. 😂 Kıymetli büyüğüm, canım hocam, her seferinde beni daha fazla onore ediyorsunuz. Müteşekkirim. ♥️ 1718908613 Evet baya muhabbet döndü ve ben bu mesajın üstüne yazdım. Çok özür diliyor ve alanı terk ediyorum:)
  8. Buse S. Ada

Kıymetli büyüğüm, gönül isterdi ki bir arada olalım tekrardan ama artık Davos'a çıkmamaya karar verdim. (Şaka şaka 😂) Birazcık gelecek ve cihaz değişim planlarım var, gerçekleştirirsem belki tekrar başka bir alımda başvurmak isterim ♥️ Hocam, sizinle birkaç kez sanırım diyalog kurma şansımız...
  9. Buse S. Ada

Sohbet Sohbet köşesi

Değerli forum üyelerimiz, hem kurban bayramınızı hem de baba olan/geleceğin babası tüm beyefendilerin babalar gününü kutlarım
  10. Buse S. Ada

Yeni yönetici arkadaşlarımıza görevlerinde başarılar diliyorum. Önceki mesajlara da çok güldüm :))) cantara hocam, gerçekten her insanın hayatında olması gereken nadide bir değerdir. Onun vaktini ayırması, iyi niyeti bile konusu geçen saygı duymayan arkadaşımız için bir şeref olması gerekiyor. :)
  11. Buse S. Ada

Dünyanın en keyifli ekibi, fırsat yaratan hemen canla başla koşsun ve çalışmaya başlasın, tecrübeyle sabittir. 🤭
  12. Buse S. Ada

Sohbet Sohbet köşesi

Bundan 4 sene evvel, tarihler 02.05.2020'yi gösterirken, bir anlık kararla bir foruma üye olup aynı gün VIP üyelik satın alınca, Hasan hocam ve Cumhur hocam beni Buse değil de, Harun abi olarak düşünmüşlerdi hatta hakkımda pek bir Harun abi furyası olmuştu. Vay be, zaman su gibi akıp geçiyor...
  13. Buse S. Ada

Sohbet Sohbet köşesi

Çok teşekkür ederim hocam, sağlığınıza duacıyım. Herkese selam olsun, güzel bir gün diliyorum güzel insanlara
  14. Buse S. Ada

Tavsiye iPhone 15 Pro vs S24 Ultra

İki cihaz arasında benim de tercihim S24 Ultra olacaktır. Yurtdışı olan cihazlar artık neredeyse hiç mantıklı gelmiyor. Bir de uzun süre Android kullanan tüketiciler genelde iOS sistemine adapte olamıyor çünkü iOS çok kısıtlayıcı bir kullanımı olan işletim sistemi. Android'den ve kaliteden...
  15. Buse S. Ada

Sohbet Sohbet köşesi

Günaydın güzel insanlara, mutlu haftalar olsun. Eyüp Batuhan hocam, sizi görmek ne güzel, nasılsınız, iyisinizdir umarım.
Üst Alt