BurkiPower kullanıcısının son içeriği

1. B

Satış Lisans Satışı --- Windows 10 Pro * Office 2019 * Office 365 * Kaspersky * Canva Pro * Steam Random Key

Güvenilir arkadaş canva pro aldım sorunsuz aktifleşti. Teşekkürler ademsahin
  2. B

Satış Lisans Satışı --- Windows 10 Pro * Office 2019 * Office 365 * Kaspersky * Canva Pro * Steam Random Key

canva pro için ve office 19 (Mac için) için bilgi alabilir miyim? ademsahin
  3. B

Ana Başlık Xiaomi FullHD DLP Android Projeksiyon Cihazı Kullananlar (Netflix desteği gelmiştir)

İlk çıktığı zamanda netflix de yoktu güncelleme ile geleceğini düşünüyorum 1606891932 Kısayol yok ne yazikki. Sizin netlik daha sık gidiyor gibi. Sabitleme konusunda daha dikkat edin birde yabanci forumlardan okuduğumda sanki haporlor ses titreşiminden netlik kaybı oluyormuş sanırım sesi kısık...
  4. B

Ana Başlık Xiaomi FullHD DLP Android Projeksiyon Cihazı Kullananlar (Netflix desteği gelmiştir)

Yok sanmıyorum gelmez ben eczanede nöbette ve bazende evde kullanıyorum şansıma tam geliyor benim :)
  5. B

hiç ihtiyacım olmadığı için chrome araştırmadım. ama bir şekilde yüklerseniz bile chrome üzerinden izleyeceğinizi düşünmüyorum sıkıntılı olabilir.
  6. B

Evet durum bu şekilde güncellemeden öncede bu sekldeydi. Harici diskden filim VS izlemek için vlc tarzı programla izleyebilirsiniz hayırlı olsun bu arda ii eğlenceler ;)
  7. B

Yardım Opera panodaki görsellere erişti.

Kapalı zaten bende
  8. B

Yardım Opera panodaki görsellere erişti.

Takip bende sinir oldum kapatamadım
  9. B

Normal android güncellemesi belkide focus hatasını düzelten güncelleme yoktur içinde bilemiyorum ama bende ilk zamanlar çok fazla yaşıyordum şuan bitti güncelleme ile ilgili düşünüyorum ama emin değilim
  10. B

Evet benle beraber bir kaç arkadaş yaşadık fakat güncelleme sonrasında bende problem bitti
  11. B

evet bende bluetooth bağladığım sadece senkron kaybı oluşuyor sinir bozucu ama kendi haparkörü yeterli oluyor suan için .
  12. B

internetle alakalı olabilir netflix saatlerce izlediğim oldu hiç takılma olmuyor. Laptop ile hiç denemem olmadı.
  13. B

Manfrotto ii markadır sevindim. Uygulama kaldırmak için uygulamalarıma girip tüm uygulamalara tıklayıp yada sistem uygulamalarına tıklap 3.parti uygulamalardan istediğin uygulamayı bulup üzerine tıklayıp kaldır demem yeterli.
  14. B

Rica ederim birsey olmaz olmadı satıcıya sor doğrusu hangisi. Belki bir sıfır eksik yazmıştır diğer diye
  15. B

Şöyle hızlıca baktım internete bir çok ürün var aslında. gelip geçerken çarpmayacağın çoluk çocuk yoksa sehpa masa üstünde rahatlıkla kullanabilirsin. örnek olarak aşağı bir link bıraktım...
Üst Alt