Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar günaydın. Sol üst taraftaki simge nedir ayarı nedir bir türlü bulamadım tıklayınca instagram açılıyor. Geçen günde maps de olmuştu ama mapsi, açık uygulamalardan kapatınca gitmişti. Bu simgeyi bir türlü kapatamadım.
Arkadaşlar merhaba,
Konu başlığında belirttiğim gibi Type-C den projektörüme Hdmi girişinden nasıl goruntu aktarabilirim. Spigen Type-C to Hdmi kablosu aldım ama desteklemedi. (nasıl desteklemiyor anlamış değilim ama)
Tavsiyelerinizi bekliyorum
Merhaba arkadaşlar aramızda bu ürünü kullanan var mı? varsa burada toplanıp yardımlaşmamız güzel olur sanırım. Hem yeni alacaklara da faydalı bir konu olmuş olur.
Xiaomi Mi Smart Taşınabilir Projeksiyon, DLP teknolojisi ve HDR10 sayesinde daha net görüntüler, çözünürlüğü yüksek gerçek renk...
Merhaba arkadaşlar. Eu rom kullanıyorum her hafta güncellemeyi de yüklerim fakat temiz kurulum ile android 9 a geçtiğimden beri google translate ekranda kalıyor youtube açılıyor fakat internet yok gibi daire dönüp duruyor. Neden olabilir? Belki başka çalışmayan da vardır ama denk gelen bunlar
1. Neden kapatmak istiyorsun tam anlayamadım ama kapatma özelliği benim bildiğim kadarıyla yok ki uyurken ben saydığını hiç görmedim tabi uyur gezer değilseniz :) sabah kalktığımda hep sıfırdır.
2. telefonsuz kullanabilirsin. Sadece saati görürsün attığın adımları görürsün, kalp ritim ölçersin
Teşekkür ederim bir diğer sorun ise yazmayı unuttum
çift sim kart da ikinci sim kart kapalı olduğu halde sağ üst tarafta hala açıkmış gibi şebeke simgesi durmakta. bazen silik bazen çekiyormuş gibi
Hocam eline sağlık
Bende birkac geri bildirimde bulunayım;
İlki uygulama yüklerken telefon çok kasiliyor
İkincisi yukarıda bir arkadaşın bahsettiği telefon arama da t9un olmaması ekleyecegim demişsiniz zaten
Üçüncusu yine bir arkadaşın dediği temalar Çince :)
Şuan için bunlari gördüm tekrar...