Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İlk çıktığı zamanda netflix de yoktu güncelleme ile geleceğini düşünüyorum
1606891932
Kısayol yok ne yazikki. Sizin netlik daha sık gidiyor gibi. Sabitleme konusunda daha dikkat edin birde yabanci forumlardan okuduğumda sanki haporlor ses titreşiminden netlik kaybı oluyormuş sanırım sesi kısık...
Evet durum bu şekilde güncellemeden öncede bu sekldeydi. Harici diskden filim VS izlemek için vlc tarzı programla izleyebilirsiniz hayırlı olsun bu arda ii eğlenceler ;)
Normal android güncellemesi belkide focus hatasını düzelten güncelleme yoktur içinde bilemiyorum ama bende ilk zamanlar çok fazla yaşıyordum şuan bitti güncelleme ile ilgili düşünüyorum ama emin değilim
Manfrotto ii markadır sevindim.
Uygulama kaldırmak için uygulamalarıma girip tüm uygulamalara tıklayıp yada sistem uygulamalarına tıklap 3.parti uygulamalardan istediğin uygulamayı bulup üzerine tıklayıp kaldır demem yeterli.
Şöyle hızlıca baktım internete bir çok ürün var aslında. gelip geçerken çarpmayacağın çoluk çocuk yoksa sehpa masa üstünde rahatlıkla kullanabilirsin. örnek olarak aşağı bir link bıraktım...