BurkiPower kullanıcısının son içeriği

1. B

Yardım Sol üst taraftaki simge?

Arkadaşlar günaydın. Sol üst taraftaki simge nedir ayarı nedir bir türlü bulamadım tıklayınca instagram açılıyor. Geçen günde maps de olmuştu ama mapsi, açık uygulamalardan kapatınca gitmişti. Bu simgeyi bir türlü kapatamadım.
  2. B

Yardım Mi9t pro Type-C - - > Hdmi aktarımı?

Arkadaşlar merhaba, Konu başlığında belirttiğim gibi Type-C den projektörüme Hdmi girişinden nasıl goruntu aktarabilirim. Spigen Type-C to Hdmi kablosu aldım ama desteklemedi. (nasıl desteklemiyor anlamış değilim ama) Tavsiyelerinizi bekliyorum
  3. B

Ana Başlık Xiaomi FullHD DLP Android Projeksiyon Cihazı Kullananlar (Netflix desteği gelmiştir)

Merhaba arkadaşlar aramızda bu ürünü kullanan var mı? varsa burada toplanıp yardımlaşmamız güzel olur sanırım. Hem yeni alacaklara da faydalı bir konu olmuş olur. Xiaomi Mi Smart Taşınabilir Projeksiyon, DLP teknolojisi ve HDR10 sayesinde daha net görüntüler, çözünürlüğü yüksek gerçek renk...
  4. B

Rehber Mi 6 Ahize sorunu Tek Çözüm Yolu

bende bu konuda muzdaribim bi çare buluna arkdaşlar :)
  5. B

Yardım Whatsap resim inmeme sorunu

Herkezde öyle merak etme dostum instegram dada sıkıntılar var
  6. B

Satış Ekran Değişimi Yapılır...Teknik Servis ve Yedek Parça ...

Hocam Selam Mi 5s ekran değişimi ve batarya değişimi ne kadara patlar?
  7. B

Çözüldü Miui 10.4 android 9 youtube google translate çalışmaması

Çözdüm bu arada arkadaşlar. Magisk Manager den "all in one miui10" modülünü kaldırınca düzeldi.
  8. B

Tüm verileri temizledim yeniden kurdum izinler kontrol edildi fakat yok nafile
  9. B

Merhaba arkadaşlar. Eu rom kullanıyorum her hafta güncellemeyi de yüklerim fakat temiz kurulum ile android 9 a geçtiğimden beri google translate ekranda kalıyor youtube açılıyor fakat internet yok gibi daire dönüp duruyor. Neden olabilir? Belki başka çalışmayan da vardır ama denk gelen bunlar
  10. B

Soru Mi band 3 Kullananlara Sorular

1. Neden kapatmak istiyorsun tam anlayamadım ama kapatma özelliği benim bildiğim kadarıyla yok ki uyurken ben saydığını hiç görmedim tabi uyur gezer değilseniz :) sabah kalktığımda hep sıfırdır. 2. telefonsuz kullanabilirsin. Sadece saati görürsün attığın adımları görürsün, kalp ritim ölçersin
  11. B

Çözüldü mi home pc?

Yokmudur :)
  12. B

Rom Xiaomi Mi6 - Havoc OS v2.0 Pie 9.0

Arkadaşlar bu rom da iconları 4x6 olarak düzenleyebiliyormuyuz? bulamadım ayarlarını
  13. B

Rom MIUI TR - 9.7.25 [Miui10]

Teşekkür ederim bir diğer sorun ise yazmayı unuttum çift sim kart da ikinci sim kart kapalı olduğu halde sağ üst tarafta hala açıkmış gibi şebeke simgesi durmakta. bazen silik bazen çekiyormuş gibi
  14. B

Rom MIUI TR - 9.7.25 [Miui10]

Hocam eline sağlık Bende birkac geri bildirimde bulunayım; İlki uygulama yüklerken telefon çok kasiliyor İkincisi yukarıda bir arkadaşın bahsettiği telefon arama da t9un olmaması ekleyecegim demişsiniz zaten Üçüncusu yine bir arkadaşın dediği temalar Çince :) Şuan için bunlari gördüm tekrar...
  15. B

Soru Eu oreo rom da kilit ekranı hava durumu?

Geçenlerde ilk defa başıma geldi o yüzden dikkatimi çekti :)
Üst Alt