burhan0660 kullanıcısının son içeriği

1. burhan0660

Tavsiye Poco x6'yı Tavsiye Edermisiniz ?

mtk cihazlarda da auth işlemi var eskisi gibi sp flash toolla 2 tuşa basıp atayım durumu yok yani o konuda sd ve mtk aynı diyebiliriz hatta mtk daha çabuk hard brick olabildigi için sd işlemci o konuda daha iyi çok uzun zamandır kullandıgım herhangi sd işlemcili cihazı hard brick etmedim ama 3-4...
  2. burhan0660

f7 güzel cihaz aosp romlarda çıkmaya başladı tavsiye ederim poco f6 da güzel cihaz bulabilirmisiniz fiyatı nedir bilmiyorum ama güzel bir model ben f5 den f7 ye geçtim f5-f6 arasında çok küçük farklar vardı o yüzden geçiş yapmamıştım
  3. burhan0660

hocam elimde f7 var garantili bootloaderi açtım 2 gün önce aosp rom çıktı anında yükledim ben görsellik değil basitlik seviyorum pili uzun gitsin işini yapsın :)
  4. burhan0660

rom root vs işiniz varsa mtk dan uzak durmak lazım
  5. burhan0660

kamerayla çok işin yoksa f5 e bir bak istersen
  6. burhan0660

Sohbet hyper os kullanıyorum

evet arkadaşlar hyper os kullanıyorum stock rom sayılır miui_MARBLEEEAGlobal_OS1.0.4.0.UMREUXM_733c4626e6_14.0 bu dosyayı dün indirdim ve cihaza twrp üzerinden kurdum kurmadan önce cihazın hafızasını sıfırladım eski bir sistem yok güncelleme olarak kurmadım bu sistemde denememi istediğiniz bir...
  7. burhan0660

Alış redmi 10c 4-128 veya redmi note 11

ankara içi veya il dışından gönderecek bir arkadaş varsa redmi 10 c alacagım 4 gb ram 128 gb hafızalı model istiyorum 2 ci el de olur ama temiz olsun yurt dışı olursa daha iyi olur redmi note 11 de olur yaşca büyük biri için alacagım
  8. burhan0660

Recovery Poco f5 twrp 3.7 Nebrassy

TWRP Recovery Kurulumu: İşlemlere başlamadan önce bootloader kilidinin açık olması gerekmektedir. Bilgisayarınıza Minimal ADB indirin ve kurulumunu yapın.Minimal ADB Dosyayı bağlantıdan indirin. İndirmiş olduğunuz recovery dosyasını eğer sıkıştırılmış dosya içerisinde ise dışarı çıkarın ve...
  9. burhan0660

Rom pixel os Poco f5

indirme linki geliştiricilerin paylaştıgı romu yayınlıyorum arayüze youtubeden araştırarak bakabilirsiniz
  10. burhan0660

Rom MikuUI-TDA ROM poco f5

MikuUI-TDA romu youtubeden bakabilirsiniz telefonuma kurmadım geliştiricinin paylaştıgı romu burada yayınlıyorum açılan sayfada sol üstte indir butonu var rom linki
  11. burhan0660

Rom HavocOS 6.0 poco f5 custom rom

konu başlıgında belirttiğim rom denemedim hata varmı yok mu bilmiyorum içinde gapps mevcuttur romun özelliğine youtube den bakabilirsiniz https://sourceforge.net/projects/ramakun-projekt/files/ROM/marble/Havoc-OS-v6.0-20230716-marble-Unofficial-GApps.zip/download
  12. burhan0660

Recovery poco f5 3.7 twrp

Poco F5 TWRP Recovery TWRP Recovery Kurulumu: İşlemlere başlamadan önce bootloader kilidinin açık olması gerekmektedir. Bilgisayarınıza Minimal ADB indirin ve kurulumunu yapın.Minimal ADB Dosyayı bağlantıdan indirin. İndirmiş olduğunuz recovery dosyasını eğer sıkıştırılmış dosya içerisinde...
  13. burhan0660

Rom poco f5 evolution-x custom rom

rom içinde gapps mevcut tüm rom kurulumları gibi twrp den flashlıyorsunuz bu kadar özelleştirmesi güzeldir ota güncellemesi gelir https://sourceforge.net/projects/evolution-x/files/marble/evolution_marble-ota-tq3a.230605.012-06280412-unsigned.zip/download
  14. burhan0660

Rom LineageOS 20.0 Unofficial android 13 poco f5 custom rom

linkte rom mevcut güncel sürümler de tarih olarak eklenir aynı link içinde leafos sürümlerde mevcuttur rom içinde gapps yoktur google play yok yani google play yüklemek için öncelikle Multi Functions Program - Browse /RO2RW at SourceForge.net bu linkteki en üstteki ro2rw zip dosyasını twrp...
  15. burhan0660

Rom poco f5 Pixel Experience Plus custom rom

poco f5 Pixel Experience Plus custom rom başlıkta belirtildiği gibi custom rom saf android pixel cihazlar gibi incelemesini youtube da izleyip bakabilirsiniz içinde google play vardır https://pixeldrain.com/u/kUUSEiit
Üst Alt