burhan0660 kullanıcısının son içeriği

1. burhan0660

Yardım poco f7 inceleme ve root

Poco F7 - 10 günlük deneyim 1- telefon fiyat performans olarak yapılmış bir model kasası alüminyum arka kapak cam kaliteli hissiyatı veriyor 2- kamera günışıgı ve altın saatler denilen saatler arası çekimler için bence yeterince net kaliteli çekimler yapıyor ışık azaldıkça iyi denilecek kadar...
  2. burhan0660

İnceleme Fiyat Performans arayanlar buraya...

videodaki cihaz için söylüyorum kesinlikle alınmaz diyemem zamanında redmi note 2 tamiri de yapmıştım bunun benzeri pcb kalitesine sahipti videodaki cihazın kasası daha kaliteli görünüyor dediğim gibi alınmaz diyemem hatta eskiden pova 3 modelini bir kaç kişiye önerdim işi gereği yüksek...
  3. burhan0660

hocam konu xiaomi değil ben xiaomi den önce de sd işlemci seviyordum misal htc explorer 95 mb rom yapmıştım içinde gapps dahil benim için marka önemi yok geliştirici desteği olması lazım saf android seviyorum htc sensation, xl, s3 mini , s3 sd işlemcili modelleri htc one m7 m8 oneplus nord...
  4. burhan0660

hocam yeni bir cihaz aldım faturalı f7 beni 2-3 yıl idare eder bir kaç dk önce bootloader açtım ve tayvan romunu yükledim xiaomi bu yazılım işini pek beceremiyor onda hemfikiriz ilk işim epey sitesine girip bu markanın sd işlemcili bir modeli varmı diye baktım yokmuş bu benim için ilk kriter...
  5. burhan0660

Rehber HyperOS Otomatik Bootloader Kilidi Açma Başvurusu Script'

dediğin oldu 900 le yaptım kayıt verdi de bu arada telefondan da eski usul geliştirici ayarlarından mi kilit açma durumu yeri var orada açık bekliyordu pc ekranında script çalışınca bende telefondan dokundum başarıyla eklendi göründü telefondan da bilginiz olsun böyle de deneyebilirsiniz hem...
  6. burhan0660

Tavsiye Kolay root olabilen F/P CİHAZ önerisi

öyle bir xiaomi telefon yok hocam diger markalarda var onlarında fiyatı baya tuzlu olabiliyor
  7. burhan0660

Tavsiye Kolay root olabilen F/P CİHAZ önerisi

snapdragon cihazlar iyidir brick ihtimali daha düşük uyumluluk root rom konusunda seçeneginiz daha çok oluyor
  8. burhan0660

Tavsiye Akıcı, Serin, Güçlü Telefon Arıyorum (Bütçe 9K TL)

seri no telefonun arka kapakta "telefonun ayarlarında vsvs değil" yazacak ne yazdıgı önemli değil sonu G ile bitmesi lazım C yazıyorsa veya arka kapakta CE logosu çöp kutusu vs logolar yoksa alma
  9. burhan0660

Tavsiye Akıcı, Serin, Güçlü Telefon Arıyorum (Bütçe 9K TL)

poco f5-f6 2 ci el başka bir model aklıma gelmedi f5 de sd 7+ gen2 1.100 antutu var belki biraz daha fazla f6 da sd 8s gen3 antutu 1.5 m ısınma konusuna gelirsek bu hava da 3310 bile kullansan ısınır stabilite konusunda sd işlemciler stabildir rom vs işleri daha kolaydır uzun süre geliştirici...
  10. burhan0660

50 ms 5 farklı token yok olmuyor
  11. burhan0660

bugün de olmadı 6 farklı token ayarladım pc internete kabloyla baglı 5 gündür deniyorum ama 1 adım ilerleyemedim dün 100ms le denedim bugün 50 ms e düştüm yine olmadı limit doldu uyarısı veriyor saati her gün son 10 dk kala güncelliyorum saat şaşırmasın diye ama yok ms mi düzgün ayarlayamıyorum...
  12. burhan0660

Soru Telefon Arefesindeyim, Öneriniz var mı?

hocam dün 1 bugün 2 radarımda bir model yok yazılımla uraşamam diyorsanız honor 400 pro var başka bir alternatif yok yıl sonu ne cihazlar çıkar bilmem ama çıksa da keşke diyecegim bir model cıkçacagını sanmıyorum
  13. burhan0660

bende akşam 18.55 e alarm kurdum bekliyorum saat 7 olsun da başvuru yapayım diye ohoo millet ay a gitmiş ben halen taşı taşa vuruyorum neyse işin şakası bir yana mini pc var ona bağlanıp dediklerinizi yaptım hocam token de aldım 900 ms olarak ayarladım vdsl altyapı 900 iyidir diye düşündüm...
  14. burhan0660

Yardım Poco F6 TWRP Sorunu

crdroid güzel rom bence custom romu indirin romun içinde özel recovery si var onu kurun oradan yükleyin sideload la https://androidfilehost.com/?fid=818070582850510260
Üst Alt