burhan0660 kullanıcısının son içeriği

1. burhan0660

Yardım Redmi note 8 bootloader kitlendi

https://forum.miuiturkiye.net/konu/redmi-note-8-unbrick-yetkili-hesap-olmadan.104812/
  2. burhan0660

Yardım Poco başlatıcı çok şarj harcıyor

launcher diyebilriz yani pc deki masaüstü desek yalan olmaz bence uygulamayı sıfırla verileri falan sil "ikonların yeri değişebilir başka birşey olmaz" çözülürse ne güzel
  3. burhan0660

Yardım AMOLED ekran bozuldu Xiaomi 11T

sorun olmaz hocam çok küçük detaylar bunlar bilgimiz oldugu için söylüyoruz ekran arızası falan değil yazılımsal çok küçük bir gözden kaçırma diyelim büyütülecek birşey yok ekrana bir zararı olmaz
  4. burhan0660

Yardım AMOLED ekran bozuldu Xiaomi 11T

korkacak birşey yok parlaklıgı %80 üzeri kullanmadıgınız sürece kolay kolay birşey olmaz ben yıllardır aynı mantıkla telefon kullanırım marka model farketmez
  5. burhan0660

Çözüldü modem_ab Lazım

modem_ab diye bir dosya yok modem dosyası var o da stock romun içinde mevcut non hlos dosyası senin dedigin dosya fastboot flash modem_ab dosyaadı.uzantısı şeklinde yükleyebilirsin bu arada efs dosya yedegini almayı unutma yoksa sıkıntı cıkar al o dosya yedegini güzel bir yerde sakla
  6. burhan0660

Soru 25W şarj destekli telefonda 18W şarj aleti çalışır mı?

syrox ne hocam isterse 150w olsun kaliteli bir marka değil cihaza zarar verir https://www.hepsiburada.com/anker-511-nano-pro-30w-usb-c-sarj-cihazi-beyaz-a2147-anker-turkiye-garantili-p-HBCV00003NNVQU?magaza=Hepsiburada&utm_source=pc&utm_medium=epey&wt_pc=epey...
  7. burhan0660

Soru POCO X6 Pro RAM Bilgisi

yukarıda anlattıklarım basit anlatımlar program yaptık oldu olarak işlemiyor bir çok hata olabilir kimi cihazda kapatırsın ooo çok güzel oldu dersin kiminde açınca düzelir yazılımla ilgilenlerin lafı var çalışıyorsa dokunma
  8. burhan0660

Yardım LineageOS kurulumu sonrası IMEI sorunu

cihazda twrp yok diyorsunuz ama lineage romu kurduysanız onun kendine özgü recovery ekranı var sizin cihazda da o mu var bakın ? cevabınız evetse telefon açıkken dahili hafızaya nvdata nvram dosyalarını atın sonra özel twrp ekranına gelin ve adb shell sonra bu komutlar dd if=/sdcard/nvdata...
  9. burhan0660

Yardım LineageOS kurulumu sonrası IMEI sorunu

nvdata ve nv ram dosyaları elindeyse hocam sonuna uzantı ekle veya ekleme ama img olarak ekledin diyelim cihazı fastboot modunda aç pc ye bagla fastboot flash nvram nvram.img fastboot flash nvdata nvdata.img olarak flashlamayı dene
  10. burhan0660

Soru Son model xiaomi'ler 20 dakikada şarj olmaması?

elektronik bilgime dayanarak söylüyorum lityum bataryaların sıcaklıgı 20-30 derece arasında olması iyidir bu sıcaklıgın üzerine veya altına indikçe batarya kötü etkilenir kullandıgım cihazın 67w hızlı sarjı var ama daha hiç kullanmadım eski bir cihazdan kalma 5v3a - 15w sarj aletim var motorola...
  11. burhan0660

Yardım Teelefonum brick oldu ve bootloader kilidi kapandı, açamıyorum.

aklıma gelen bu bi kontrol edin 10-20 dk boş vaktim vardı online yardımcı olmak istedim hocam forumda bilgili kişiler var yardımcı olacaklardır iyi forumlar
  12. burhan0660

hocam her çıkan sorunu bakmadan siz anlatmadan anlayamıyoruz sürücü mü eksik yoksa başka birşey mi var windows sürücü imzalamayımı kapatacagız aklıma 3-4 tane cıkabilecek sorun geliyor
  13. burhan0660

brom tuşu diye birşey yok hocam ses tuşları ve güç tuşunu basılı tutuyorsun ve brom moda almak için auth programı lazım yani cihaz o modda 1-2 saniye durur yetkiyi o anda veriyor program sonra işini yapabilirsin
  14. burhan0660

özelden yazarsanız pc ye baglanıp yardımcı olmaya çalışırım
  15. burhan0660

telefonu pc den cıkar hocam yandaki tüm tuşları 15-20 sn basılı tut sonra brom moda almayı dene
Üst Alt