burhan0660 kullanıcısının son içeriği

1. burhan0660

Soru Telefon Arefesindeyim, Öneriniz var mı?

bugun yeni cihazımı almaya gittim sıfır kapalı kutu telefon verdiler temu dan sipariş ettigim kılıfı taktım aynen devam ediyorum evofone bilgilendirme konusunda zayıf hani cihazım kargoya verilmiş veya gidip teslim alabilirsiniz falan gibi bir mesaj arama almadım evofone whatsapp dan iletişim...
  2. burhan0660

Sohbet yurt dışı cihaza yurtiçi cihazın anakartı uyar mı

yurt içi anakartı kaça alacaksın ki ? en az 1000 tl derler bence sen H.kadioglu hocamla bir görüş o senin işini çözer gibi
  3. burhan0660

Soru CrDroid Romu kimler neden kullanıyor?

oluyor
  4. burhan0660

script le 900 ms ayarladım açtım sizde deneyn forumda konusu var
  5. burhan0660

Soru CrDroid için hangi GAPPS kurulmalı?

nikgapps basic kurabilirsiniz google play ve sistemin düzgün calışması için gerekli şeyler var kalan sonra size lazım olan gmail youtube vs vs zaten play den indirebilirsiniz
  6. burhan0660

ben vdsl altyapısıyla 900ms de başvuru yaptım 3300 günlük hesabımla bir türlü kabul edilmedi sonra annemin mi hesabı vardı geçmiş zamanda açmıstım ona ilk denemede başvuruyu yaptı
  7. burhan0660

poco f7 ye crdroid çıktıgı gün kuracagım :)
  8. burhan0660

Sohbet Xiaomi Öldü Mü?

eskiden işlemciler sistemi kaldıramıyordu hafif yazılım yapıyorlardı misal saf android 1 gb miui 1.3 gb oluyordu şimdi saf android 2 gb romlar 10-15 gb telefonlarda güçlendiği için ister istemez stabiliteyle pek ugraşmıyolar o özelligi de koyalım bu özelligi de koyalım derken telefonu biz değil...
  9. burhan0660

Yardım Telefonu buzlukta unuttum

suya dayanıklılıgı var telefonun içine bişiy olmaz da bataryaya birşeyler olmuş olabiir li po batarya kullanıyor xiaomi bataryaya bişiy diyemiyorum zaman gösterir oda sıcaklıgında 15 dk dursa iyi olurdu birde telefonu dondurucuya atmak nedir ? telefonlar çok fazla oyun oynadınız sogutma içinse...
  10. burhan0660

Soru İmei atılmış Note 11 Pro cihaza custom ROM kurulursa IMEI gider mi?

cihazın 11 pro 5g mi yoksa 11 pro mu ? biri mtk digeri sd işlemcili
  11. burhan0660

Yardım IMEI Yedeği Alma

yukardaki komutlar cihaz rootluysa çalışır twrp ekranı kendiliginden rootludur cihazı rootlayabilirsen aynı adımlarla ilerleyebilirsin forumda araştır magiskle boot pachtlme vs konuları vardı rootu yap sonra yukardaki işlemlerle ilerleyebilirsin
  12. burhan0660

Yardım Xiaomi Note 8 Pro telefon ile konuşurken tamamen kapanıp açılıyor

batarya önceden değişti mi cevabınız hayırsa batarya artık ömrünü tamamlamış olabilir yinede siz ekran parlaklıgını tamamen açın telefonun kamera sını video konumuna getirin flash açık şekilde video çekimine bırakın eğer yine kapanıp açılma yaparsa cihaz batarya ihtimali yükselir
  13. burhan0660

bugün ögle saatlerinde Korkutreis Mah. Gazi Mustafa Kemal Bulvarı 32/B Çankaya / ANKARA bu adrese bıraktım kaydım yapıldı evofone den sms geldi ilerleyişi göreceğiz cihazı vermeden önce telefonun detaylı fotografını videosunu çektim
  14. burhan0660

kvk nın ya götürecegim hocam hayırlısı diyelim sonuç olarak cep telefonu ölüm kalım meselesi değil abime verdigim eski f5 cihazımı geri aldım abim zaten hattını dahi takmamıştı telefon kutusunda bekliyordu bir kaç gün daha kullanırım
  15. burhan0660

telefonu halen garantiye veremedim işlerimin yogunlugu nedeniyle gelişme olursa yazarım teknoloji işi biraz şans ister istemez böyle şeylerin olma olasılıgı var keşke yd alsaymışım :) şimdiye içini açıp halletmiş olurdum 1754408603 hocam 27.5 verip f7 aldım honor 34-35 civarındaydı aradaki...
Üst Alt