Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
romda gki çekirdek yok hocam heralde o yüzden görmüyor kernel su gsi romlar var genelde işe yamadıysa üzgünüm birşey diyemiyorum benim yapabilecegim bu kadardı sizin cihaza uygun romlar çekirdekler için bu sayfadaki ilk satırı genişletin biraz kurcalayın belki işinize yara birşey çıkacaktır...
kernel su mu ? kurdugun rom dosyası varya zip şeklinde onu klasöre çıkarıyorsun içinde payload bin dosyası var onu da çıkarman lazım da payload_dumper-win64.zip | Tool by geminids14 for Utilities payload bin dosyasını bu dosyayı indir içinde input klasörüne koy ve programı çalıştır işlem...
hocam tavsiye olarak söylüyorum mesajın üzerinde tarih var ona göre cevaplama yaparsanız daha mantıklı olur misal en son cevap 30 temmuz 2021 de verilmiş :) bence kullanıcı aldıysa bile o telefonu da değiştirmiştir
güncellenmiş hali diyebiliriz hocam daha hızlı snapdragon 8 gen 3 2023 ekim tarihinde duyuruldu neredeyse 2 yıllık diyebiliriz ve adreno 750 gpu mevcut sd 8s gen 4 2025 nisan ayında duyuruldu adreno 825 mevcut bluethoot 6 var illa kırpılma var diyorsanız 8 elit işlemciye de bakabilirsiniz...
hocam telefon öyle kişisel birşey ki benim çok begendigim cihazı başkası hiç sevmeyebiliyor reklam konusuna gelirsek toplasan dk olarak 3-5 dk da ayarlanabilir 3-5 işlem yapıyorsunuz ve reklam olayı tamamen ortadan kalkıyor diyebilirim hoşunuza gitmeyecek birşey söyleyim oneplus cihazlar saf...
server kayıt cihazın bir servere baglı oldugu anlamına gelmiyor aslında işi yapan server de değil ama adı öyle neyse özet geçeyim cihaza fabrikada imei yazılıyor bunun aynısını server kayıt adında artık telefoncular da yapabiliyor yani server kayıtta aynı normal tr kayıtlı cihaz gibi hiçbir fark...
aldıgım fiyatı duysanız deri kılıfını falan satıyorlar o fiyata :) server kayıt olmaz diyorsunuz hmm aldıgım kişi kendi kullanıyordu yere düşürmüş ekran değiştirmek istedi ekran fiyatını söyleyince vazgeçti bende hurda fiyatı verdim kabul etti cihazı yanımda sıfırladı bıraktı gitti :)
s25 ultra telefon var elimde çok cüzzi bir miktara aldım ekranında düşme sonucu kararan bir bölge de mevcut şimdi bu telefonu bu şekilde satsam mı? yoksa rom root için kurcalasam mı bilemedim bu arada cihaz yurt dışı
sabah yazdıgım konuya geri geldim konu başlıgı "custom rom için telefon önerisi " custom rom root recovery vs için mediatek mtk yani işlemcili telefon önermek ne kadar mantıklı ? hadi onu geçtim mi 9t pro veya poco x3 ,x3 pro bunlarda snapdragon işlemcili de 4-5 yıllık cihazlar kutusundan...
konu şu şekilde oluyor çöptek falan değil insanların işine göre telefon var işlemci var misal ben custom rom yapacagım gerekli editleri yaptım 2 farklı xiaomi modeline rom yapacagım biri sd digeri mtk işlemcili cihaz işlemci güçleri de aynı birine romu derledim 3-5 sorun çıktı onları da...