Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bugun yeni cihazımı almaya gittim sıfır kapalı kutu telefon verdiler temu dan sipariş ettigim kılıfı taktım aynen devam ediyorum evofone bilgilendirme konusunda zayıf hani cihazım kargoya verilmiş veya gidip teslim alabilirsiniz falan gibi bir mesaj arama almadım evofone whatsapp dan iletişim...
nikgapps basic kurabilirsiniz google play ve sistemin düzgün calışması için gerekli şeyler var kalan sonra size lazım olan gmail youtube vs vs zaten play den indirebilirsiniz
ben vdsl altyapısıyla 900ms de başvuru yaptım 3300 günlük hesabımla bir türlü kabul edilmedi sonra annemin mi hesabı vardı geçmiş zamanda açmıstım ona ilk denemede başvuruyu yaptı
eskiden işlemciler sistemi kaldıramıyordu hafif yazılım yapıyorlardı misal saf android 1 gb miui 1.3 gb oluyordu şimdi saf android 2 gb romlar 10-15 gb telefonlarda güçlendiği için ister istemez stabiliteyle pek ugraşmıyolar o özelligi de koyalım bu özelligi de koyalım derken telefonu biz değil...
suya dayanıklılıgı var telefonun içine bişiy olmaz da bataryaya birşeyler olmuş olabiir li po batarya kullanıyor xiaomi bataryaya bişiy diyemiyorum zaman gösterir oda sıcaklıgında 15 dk dursa iyi olurdu birde telefonu dondurucuya atmak nedir ? telefonlar çok fazla oyun oynadınız sogutma içinse...
batarya önceden değişti mi cevabınız hayırsa batarya artık ömrünü tamamlamış olabilir yinede siz ekran parlaklıgını tamamen açın telefonun kamera sını video konumuna getirin flash açık şekilde video çekimine bırakın eğer yine kapanıp açılma yaparsa cihaz batarya ihtimali yükselir
bugün ögle saatlerinde Korkutreis Mah. Gazi Mustafa Kemal Bulvarı 32/B Çankaya / ANKARA bu adrese bıraktım kaydım yapıldı evofone den sms geldi ilerleyişi göreceğiz cihazı vermeden önce telefonun detaylı fotografını videosunu çektim
kvk nın ya götürecegim hocam hayırlısı diyelim sonuç olarak cep telefonu ölüm kalım meselesi değil abime verdigim eski f5 cihazımı geri aldım abim zaten hattını dahi takmamıştı telefon kutusunda bekliyordu bir kaç gün daha kullanırım
telefonu halen garantiye veremedim işlerimin yogunlugu nedeniyle gelişme olursa yazarım teknoloji işi biraz şans ister istemez böyle şeylerin olma olasılıgı var keşke yd alsaymışım :) şimdiye içini açıp halletmiş olurdum
1754408603
hocam 27.5 verip f7 aldım honor 34-35 civarındaydı aradaki...