burhan0660 kullanıcısının son içeriği

1. burhan0660

Yardım Direnç kayıtlı cihaza twpr ve root

dosyaların uzantısı yoksa bunlar çalışır hocam uzantılıysa uzantısını yazıp devam edilebilir bu bölümlerle rom custom rom vs telefonu kurcalıyorsanız tavsiye olarak telefondaki tüm bölümleri yedekleyin baya çok bölüm var aynı imei gibi cihaza özgü bölümler silinir veya hasar görürse yedekten...
  2. burhan0660

Uygulama [Geliştirici HiddeNKinG] Benim Çiftliğim - Sürü Yönetim Uygulaması

HiddeNKinG hocam bu aplikasyon yapma işlerinden anlamam ama bir fikrim var uzun zamandır ve ben çok fazla kişi tarafından kullanılacagını veya indirileceğini düşünüyorum deprem olayları falanda olmuşken malum deprem olunca milyonlarca kişi 1 saat içinde operatörlere yükleniyor fiziksel sorun...
  3. burhan0660

Yardım Redmi note 9 orjinal imei dönme

dosya uzantısı yoksa cmd ekranında hani twrp yükler gibi fastboot flash recovery twrp.img yazıyoruz ya hocam aynı onun gibi fastboot flash nvram nvram yazacaksınız uzantı yoksa yazmayın fastboot flash nvdata nvdata başka anlatılacak birşey yok telefondaki nv yi silmek içinde fastboot...
  4. burhan0660

Yardım Redmi note 9 orjinal imei dönme

1-22 sim yazsan da olmaz stock romu yükleyince açılmaz illa orjinal nv leri yazman lazım onları da fastboot moduna al eng romdayken fastboot flash nvram nvram.img artık uzantısı neyse onu yazarsın ve fastboot flash nvdata nvdata.img olarak yazarsın
  5. burhan0660

Çözüldü Redmi Note 9 Pro sürekli yeniden başlıyor lütfen yardım dostlar

tahminde bulunacagım aynı sorun devam ederse telefondaki sim kartı çıkarın "bence o telefonun bataryası gitmiş şebekeye baglanmaya çalışırken yeterli gücü çekemiyor ve kapanıyor aklıma gelen bu " eliniz bu işlere yatkınsa bataryayı kendiniz değiştirebilirsiniz
  6. burhan0660

Çözüldü Redmi Note 9 Pro sürekli yeniden başlıyor lütfen yardım dostlar

üzerindeki rom global son sürüm se yine o romu indirin tgz uzantılı olacak mi flashla romu kurun kurmadan önce altta clean all , save user data , clean all lock secenekleri var siz " save user data "seçeceksiniz romu kurun bilgileriniz gitmeden cihaz açılır dosyalarınızı kurtarın sonra yine rom...
  7. burhan0660

HyperOS HyperOS Yüklenmiş tüm cihazlara ROOT atma

sonunda böyle bir konu açan olmuş magiskle boot img patchlemeyi anlatan bir içerik ben yapacaktım gerek kalmadı helal olsun güzel olmuş forumdaki yetkili arkadaşlar bu konuya bir el atıp yukarlarda tutmaya yönelik bir işlem yaparsa güzel olur faydalı bir konu olmuş
  8. burhan0660

Yardım Redmi Note 8 bootloop

cihazın bootloaderi açıksa en son miui sürümünü mi flashla yükle altta 'save user data' seçenegi seçili olsuun "clean all veya clean all and lock degil" cihaz açılır dosyalarında aynı durur
  9. burhan0660

Yardım Redmi note 8 bootloader kitlendi

https://forum.miuiturkiye.net/konu/redmi-note-8-unbrick-yetkili-hesap-olmadan.104812/
  10. burhan0660

Yardım Poco başlatıcı çok şarj harcıyor

launcher diyebilriz yani pc deki masaüstü desek yalan olmaz bence uygulamayı sıfırla verileri falan sil "ikonların yeri değişebilir başka birşey olmaz" çözülürse ne güzel
  11. burhan0660

Yardım AMOLED ekran bozuldu Xiaomi 11T

sorun olmaz hocam çok küçük detaylar bunlar bilgimiz oldugu için söylüyoruz ekran arızası falan değil yazılımsal çok küçük bir gözden kaçırma diyelim büyütülecek birşey yok ekrana bir zararı olmaz
  12. burhan0660

Yardım AMOLED ekran bozuldu Xiaomi 11T

korkacak birşey yok parlaklıgı %80 üzeri kullanmadıgınız sürece kolay kolay birşey olmaz ben yıllardır aynı mantıkla telefon kullanırım marka model farketmez
  13. burhan0660

Çözüldü modem_ab Lazım

modem_ab diye bir dosya yok modem dosyası var o da stock romun içinde mevcut non hlos dosyası senin dedigin dosya fastboot flash modem_ab dosyaadı.uzantısı şeklinde yükleyebilirsin bu arada efs dosya yedegini almayı unutma yoksa sıkıntı cıkar al o dosya yedegini güzel bir yerde sakla
  14. burhan0660

Soru 25W şarj destekli telefonda 18W şarj aleti çalışır mı?

syrox ne hocam isterse 150w olsun kaliteli bir marka değil cihaza zarar verir https://www.hepsiburada.com/anker-511-nano-pro-30w-usb-c-sarj-cihazi-beyaz-a2147-anker-turkiye-garantili-p-HBCV00003NNVQU?magaza=Hepsiburada&utm_source=pc&utm_medium=epey&wt_pc=epey...
  15. burhan0660

Soru POCO X6 Pro RAM Bilgisi

yukarıda anlattıklarım basit anlatımlar program yaptık oldu olarak işlemiyor bir çok hata olabilir kimi cihazda kapatırsın ooo çok güzel oldu dersin kiminde açınca düzelir yazılımla ilgilenlerin lafı var çalışıyorsa dokunma
Üst Alt