burcu_aksu kullanıcısının son içeriği

1. B

Uygulama Touchpal Android 15 için APK

Benim için en önemlisi tahmin konusunda en iyi t9 klavye olması. Diğer t9 klavyeler bu konuda asla yeterli değil. Uzun yıllardır kullanıyorum ve çok alıştım. Bir de sizin bahsettiğiniz yukarı kaydırıp emojilere ulaşması var tabi.
  2. B

Sevindim. Güle güle kullanın 😊
  3. B

https://www.dosyaupload.com/2rPM/Touchpal_Keyboard_2025_Android15.apk Bir de buradan dener misiniz? Olmazsa söyleyin başka bir yerden yüklemeye çalışayım.
  4. B

Bende hepsi görünüyor. Sizde görünmüyor mu? Yoksa indirme mi yapamıyorsunuz? Sorunun ne olduğunu yazarsanız ona göre bir çözüm bulmaya çalışayım.
  5. B

Aynı şeyleri bende denemiştim. Aylarca uğraştım. Başka klavyeleri de denedim ama asla TouchPal ın yerini tutmadı. Bu yüzden hislerinizi çok iyi anlıyorum. Güle güle kullanın.
  6. B

Amin, hepimizin inşallah. Bu güzel duanız kahveden daha kıymetli. 🥰 Güle güle kullanın.
  7. B

Çok sevindim. Güle güle kullanın 😊
  8. B

Güle güle kullanın. Asıl teşekkür yapan arkadaşların tabi ki. Ben sadece aracıyım. 😊
  9. B

https://disk.yandex.com.tr/d/V1mIHpdDhQf2lA Sanırım bunda sesle yazma özelliği var. Ben kullanmadığım için denemedim. Lütfen siz deneyince yazar mısınız var mı yok mu diye. İsteyen başka arkadaşlar varsa faydalansın ;)
  10. B

Ben bu apk ları yabancı bir siteden aldım. Oradaki kişiler Android 15 ve 16 da kullanılabilecek şekilde düzenleme yaptılar ve sanırım TouchPal ın bilgi toplamakla ilgili tüm izinlerini kaldırdılar. Temalar yazı tipleri kişilere erişim filan yok maalesef. Sesle yazma için ayrı bir apk vardı...
  11. B

Ben denedim, indi. Siz nasıl bir sorun yaşıyorsunuz? Yazarsanız yardımcı olurum.
  12. B

Yardım Touchpal Klavye Sorunu

Apk olarak ekledim. Lütfen bu apk yı indirip kurulumunu yapın ve programı çalıştırın. Otomatik olarak TouchPal a ekleniyor Türkçe
  13. B

Yardım Touchpal Klavye Sorunu

https://disk.yandex.com.tr/d/_U7LpTbmw6r_5Q Buraya eklediğim apk lar içinde türkçe klavye apk sı var. Onu kurarsanız çalışacaktır. Yapamazsanız lütfen yazın, yardımcı olurum.
  14. B

Benim de Android 16 ve çalışıyor ama yine de karar sizin.
  15. B

MIUI 14 Touchpal Klavye APK

Android 14'de denedim. Hepsi çalıştı bende. Deneyince çalışıp çalışmadığını yazarsanız sevinirim. 1709142896 TouchPal_5.7.9.9_var2.apk - 29.9 MB TouchPal+2019+&.apk - 37.4 MB TouchPal+Premium+v6.6.9.6(6496)+Mod.apk - 33.0 MB TouchPal++5.7.6.0_mod.apk - 20.7 MB...
Üst Alt