Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hayır , bahsettiğiniz kullanıcı Global--> EEA geçişinde hata almış benim bahsettiğim EEA---> Global yapmak.
Bunun dışında konu acayip dağıldı benim sorum EEA dan Global'e çevirsem KVK garanti sorun yaratır mı sorusuydu.
Arkadaşlar bugün KVK garantisiyle bu cihazı aldım üzerinde gelen yazılım EEA ve ben bunu Global Stable'ye çevirmek istiyorum. flash tool ile hiç bootloader açmaya gerek kalmadan oluyormuş diye okudum.Garanti bu EEA dan Global Stable'ye geçtim diye sorun yapar mı diye endişeleniyorum sadece...
Hocam tripodla sabitleyip aynı kareyi (doğa yeşillik vb) bir kendi uygulamasıyla birde google kamerayla çekerseniz efsane bir karşılaştırma sunmuş olursunuz.Müsait bir zamanınızda bekliyorum.
Valla xiaomi powerbankta üretiyor satılması için pile planlanmış eskime yapıyor olabilir.kaldı ki ilk duyduğumda sen değilsin gruplarda da pilim hızlı tükenmeye başladı diyenler var.
Çarşamba günü CEPPORT elden aldığım Mi5 Prime cihazımda 4 gün sonra bu gün aynı yerde 5 tane kadar ölü piksel olduğunu gördüm şuan çok üzgünüm.CEPPORT araya girip yardımcı olur mu yoksa DELTA ile mi uğraşmam lazım? DELTA servise daha önce gönderen varsa takılan ekranın kalitesi nedir ?