burakmi5 kullanıcısının son içeriği

1. burakmi5

Soru KVK Garantili Cihazı EEA --> Global Stable Yapmak?

Hayır , bahsettiğiniz kullanıcı Global--> EEA geçişinde hata almış benim bahsettiğim EEA---> Global yapmak. Bunun dışında konu acayip dağıldı benim sorum EEA dan Global'e çevirsem KVK garanti sorun yaratır mı sorusuydu.
  2. burakmi5

xda da okudum konuyu açan ve 1-2 kişi daha xmt ile EEA dan Global Stable'a geçmiş. NUCAR44 link : tıkla
  3. burakmi5

Arkadaşlar bugün KVK garantisiyle bu cihazı aldım üzerinde gelen yazılım EEA ve ben bunu Global Stable'ye çevirmek istiyorum. flash tool ile hiç bootloader açmaya gerek kalmadan oluyormuş diye okudum.Garanti bu EEA dan Global Stable'ye geçtim diye sorun yapar mı diye endişeleniyorum sadece...
  4. burakmi5

Rom Xiaomi Redmi Note 7 - Resmi ROM Koleksiyonu - Global | Avrupa | Çin | Hindistan | Rusya

Miui'nin sitesinde EU 10.3.4 gözükmüyor , 10.3.3 var. Güncelleme geri mi çekildi?
  5. burakmi5

Yardım yanlış rom yükleme

alttaki ayarlardan flash all ı seçip deneyin bir de umarım kurtulur. yine yönetici olarak açın
  6. burakmi5

MIUI 11 Masik X ™ Rom 7.2 MIUI 10

Antutu puanı( mi 5 ) ekranını atar mısınız neye ne kadar puan vermiş , nasıl bir rom acaba
  7. burakmi5

Soru Mi5 için TWRP'den Mi Recovery 3.0'a Geri Dönmek

fastboota alıp miflash ile global flashlarsan recovery dahil her şey eski haline döner. sadece twrp kaldırmanın amacını tam anlayamadımç
  8. burakmi5

Mod Xiaomi Mi5 1080p 60Fps Video Kaydı | Magisk Modülü

eis+ois he , canavar gibi olur şimdi. lazer odak tam olarak ne oluyor ? caf ın hızlı versiyonu falan mı ?
  9. burakmi5

Rehber Mİ 5 için google camera kurulum 25.02.2018 (Yeni) (Final Stable)

Hocam tripodla sabitleyip aynı kareyi (doğa yeşillik vb) bir kendi uygulamasıyla birde google kamerayla çekerseniz efsane bir karşılaştırma sunmuş olursunuz.Müsait bir zamanınızda bekliyorum.
  10. burakmi5

Yardım Xiaomi mi5 Agresif Pil tüketimi

Valla xiaomi powerbankta üretiyor satılması için pile planlanmış eskime yapıyor olabilir.kaldı ki ilk duyduğumda sen değilsin gruplarda da pilim hızlı tükenmeye başladı diyenler var.
  11. burakmi5

Yardım Mi5 Prime Ölü Piksel Çıktı

Adamsınız kısmet olursa cumartesi kapınızı çalabilirim teşekkür ederim herkesin ilgisi için sağolun varolun.
  12. burakmi5

Tamamdır CEPPORT'un cevabını bekleyeceğim. Size de ayrıyetten teşekkür ederim ilgilendiniz o kadar sağolun varolun...
  13. burakmi5

Telefona aşık oldum para iadesi yerine değişim çok daha iyi olur gözüm parada değil, eğer CEPPORT yardımcı olabilirse çok sevinirim
  14. burakmi5

Çarşamba günü CEPPORT elden aldığım Mi5 Prime cihazımda 4 gün sonra bu gün aynı yerde 5 tane kadar ölü piksel olduğunu gördüm şuan çok üzgünüm.CEPPORT araya girip yardımcı olur mu yoksa DELTA ile mi uğraşmam lazım? DELTA servise daha önce gönderen varsa takılan ekranın kalitesi nedir ?
Üst Alt