Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
miflash ile kurulum yaptım ortalama 150 200 saniye sürmesi gereken işlem 700 saniye kadar sürdü ve error:Not catch checkpoint (\$fastboot -s . *lock).flash is not done uyarısı verdi ancak telefon açıldı bir sıkıntı olmaz değilmi böyle kullanırsam
öncelikle merhabalar mi10t kullanıyorum bugün şifremi unuttum ve içindeki resimler ve videolar silinmesin diye twrp üzerinden şifreyi silmeye çalıştım ancak data kısmna ulaşamıyordum internetten araştırma yaptım wipe/advenced wipe/data/repair or change file system/change file system kısmından...
verdiğiniz linkte bulunan tüm gcam konularını inceledim gelebildiğim nokta şu anda 4k 60 kare/saniye video çekebiliyorum ön kamerada video aktifleşti ancak hala makro lensi kullanamıyorum ve geniş açı lens van gogh'un meşhur yıldızlı gece tablosu gibi çekim yapıyor bunada bir çözüm bulursam çok...
mi10t için internette bulduğum tüm gcam versiyonlarını denedim ancak konu hakkında pek bilgi sahibi olmadığımdan bu işi elime yüzüme bulaştırdım sanırım, şu anda cihazda GCam_7.2.010_Urnyx05-v2.3 sürümü var ancak herhangi bir config'im yok
ön kamera fotoğraf mükemmel
ön kamera video kısmında...
Cihaza indirdim kurulum yaptım ancak hiçbir şekilde geniş açı ve makro lensi kullanamdım indireceklerin dikkatine üstelik ana kamera hala iyi olsa da eski performansını vermiyor özellikle yakınlaştırınca farkı hissediyorsunuz
işe yaradı hocam sağolun bir sorum daha var bu pixel experience romunda sıkıntılar olurmu bu cihaz için bazı yerlerde kamera sıkıntı oluyor diye okudum ama
öncelikle merhaba,
elimde mi 10t 8/128 modeli var yurtdışı imei atılmış durumda içerisinde android 11 ve miui 12.1.3 bulunmakta miui arayüzünü sevmediğim için pixel experince romuna geçmek istiyorum ama konu hakkında pek bilgi sahibi değilim twrp yükleyip cihaz içindeki bilgileri sildikten...