Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba,
Çift sim yazılımsal kayıtlı mi11t imeiler silinmeden nasıl format atabiliriz? TWRP varmış ama her model için ayrı sürümü mü var yoksa tek sürüm tüm telefonlara mı yükleniyor. Bilgili arkadaşların desteğini rica ederim. Herkese iyi forumlar
Arkadaşlar selamlar,
Xiaomi 10000 mAh 18W Taşınabilir Hızlı Şarj Cihazı 3 model powerbankımın 2 diş şarjı var. Telefonuma taktım fakat telefon şarj almadı. Farklı kablo denedim olmadı. Powerbankı şarja taktım. 4 ışık aynanda yanıp sönüyor fakat şarj olmuyor. Kullanma klavuzuna da baktım bununla...
Arkadaşlar merhaba,
Dün Mi6 telefonuma deji marka batarya taktım ve ilk %100 şarjdan sonraki performansını ekler kısmına koyacağım.
Özetle;
Telefon ilk şarjda toplamda 15 saat açık kaldı.
Toplam 7 saat ekran süresi verdi. (çok iyi)
Merhaba, herkese iyi forumlar.
İşim gereği gpsi aktif kullanmak zorundayım. Fakat haritalardan sürekli "konum doğruluğunuz düşük" uyarısı alıyorum ve sapmalar oluyor.
Telefonumun gps ayarı yüksek doğrulukta ve google konum doğruluğu (wifi ve bluetooth tarama), mobil veri ve wifi açık...