burak0678 kullanıcısının son içeriği

1. B

Yardım Redmi note 12 pro Ziraat NFC ödeme sorunu

Cihaz Türkiye garantili nfc açıyorum ziraatte de kartı mobil ödemeye aktif ettim fakat marketlerde bir türlü ödeme yapmıyor. Nasıl çözerim?
  2. B

Yardım Netflix artık uyumlu değil sorunu.

Eu roma geçmiştim. Beğenmedim tekrar global miui 12 döndüm. Netflix eu romda da çalışıyordu. Tekrar global e geçtiğimde çalışıyordu. Şimdi uyumsuz diyor nasıl düzeltebilirim?
  3. B

Yardım Galeri Birden Fazla whatsapp images Klasör Sorunu?

Arkadaşlar bunu nasıl çözerim. Hem whatsapp images klasörü var hem de whatsapp images_77 gibi sonuna sayı eklenmiş klasör var. Önceden çözmüştüm fakat format atınca tekrar çözemedim. Dosyalardaki whatsapp imagesin adını değiştirdim. Sildim tekrar yedekten yükledim ama çözülmedi.
  4. B

Yardım Bildirim Sorunu

İyi günler. Dün EU rom yükledim. İlk sorum: Globalde olan sorun bunda da karşıma çıktı. Uygulamalardan gelen bildirimlerin kilit ekranı kayan pencere gibi yerlerde gözükmesi için tek tek bildirim ayarlarını ayarlamam gerekiyor. Her uygulamanın da kendi bildirim çeşitleri olduğu için uğraşması...
  5. B

Soru Kasma ve şarj sorunundan Rom Değiştirmek İstiyorum.

İyi günler. Başlıkta da yazdığım gibi kasma dokunmatik sorunları ve şarjın hızlı bitmesinden dolayı rom değiştirmek istiyorum. Şuan Global V12.5.1.0.QFGMIXM sürüm var. Daha önce hiç rom yüklemedim yada root atmadım. Hangi romu tavsiye edersiniz?
  6. B

Soru Kaydırarak google asistan nasıl açılır?

Arkadaşlar kaydırarak google asistanı açmak istiyorum fakat bunun yerine mi tarayıcısının arama yeri açılıyor. Onu kapatıyorum google arama çıkıyor. Google asistanı nasıl kaydırarak açabilirim. Sürüm 12.0.1 global
  7. B

Uygulama İnstagram Bildirim ve Video Oynatmama Sorunu

Arkadaşlar iyi günler. Çok uzun zamandır instagramda bildirim sorunu yaşıyorum. Bildirimler ya çok geç geliyor yada hiç gelmiyor. Birde son günlerde bazı videoları oynatmamaya başladı. Video yükleniyor gözüküyor fakat oynatmıyor. Ne yapabilirim? Denediklerim uygulamayı silip yüklemek verileri...
  8. B

Yardım Mİ Stick APK Yükleme Sorunu

Arkadaşlar apk yüklerken yükle seçeneğine basamıyorum bu sorunu nasıl çözerim
  9. B

Yardım Whatsapp galeri sorunu

Arkadaşlar galeride whatsapp images klasöründen iki tane görünüyor. Nedeni ne olabilir?
  10. B

Yardım Ekran kapalıyken wifi bağlantısı kesiliyor mobil veri açılıyor.

Arkadaşlar telefon bir süre ekran kapalı kalınca wifi bağlantısı olmasına rağmen mobil veriye geçiyor. Ekranı açınca kablosuza bağlanıyor bunu nasıl engellerim.
  11. B

MIUI 11 Redmi Note 7 MIUI 11 Global Kararlı 11.0.3.0 PFGMIXM indirme bağlantıları

Arkadaşlar redmi note 7ye Android 10 güncellemesi gelecek mi?
  12. B

Yardım Redmi Note 7 YouTube Gri Ekran Gitmemesi Sorunu.

Erişebilirten ayarı kapatman gerekiyor. telefon ayarları>ek ayarlar>erişebilirlik>Erişebilirlik menüsü var onu kapat düzelir
  13. B

Soru 4G,Volte hakkında

yazılımlar aynı karşılaştırdık
  14. B

Soru 4G,Volte hakkında

Arkadaşlar iyi günler. Arkadaşımda ve bende bu telefondan var o media marktan aldı ben hepsiburadan aldım. Cihazlarda bazı farklılıklar var mesala 4G simgesi onda LTE yazıyor bende 4.5G diye Volte simgeleri aktif bende sadece 4.5G gözüküyor romlar aynı son sürüm. Bu sorun değil fakat aynı...
  15. B

Çözüldü Gelen çağrılarda ses hoparlörden geliyor.

Teşekkürler. Sorun çözüldü. Evet. O şekildeydi. Oyun hızlandırıcısından ayarın kapatılması gerekiyormuş. Sorun Çözüldü.
Üst Alt