burak0678 kullanıcısının son içeriği

1. B

Yardım Gelen Aramalarda Bluetooth hoparlör yerine telefondan konuşma

Gelen aramaları cevaplayınca sesi bluetooth hoparlöre veriyor arama ekranından telefonu seçerek relefon üzerinden sesi alıyorum. Ama istediğim aramayı cevapladığımda direk telefon üzerinden sesi almak istiyorum nasıl yapabilirim.
  2. B

Yardım Redmi Note 12 Pro NFC Sorunu Hk.

Kartlarım menüsünde mobil temassız ödeme tanımlama yerinden hangi kartı istiyorsanız seçin. Bukadar
  3. B

Ziraat mobilden kartlarım bölümünden seçmeniz lazım.
  4. B

Yardım Şarj hızlı gidiyor

Telefon hiç kapanıp açılmıyorsa arada telefonu kapatıp biraz bekleyip açın yada ayarlarda otomatik kapatıp açma ayarı var onu aktif edin faydası olacaktır.
  5. B

Note 12 Pro/Pro 5G/Plus 5G Ekran süresi

Geliştirici seçenekleri açıksa çekmiyor. Kapalıysa banka uygulamasından kartı ayarladın mı? Birde nfc güvenli elementi HCE olarak değiştir dene. Bende bu şekilde çalışıyor.
  6. B

Bende de 12 Pro var türkiye garantili fakat bende ödeme yapamıyorum. Ziraat bankasından ve cihazdan aktid ettim fakat ödemeyi kabul etmiyor pos cihazları.
  7. B

Yardım Redmi note 12 pro Ziraat NFC ödeme sorunu

zaten o şekilde bankadan da aktif ettim fakat pos cihazında ödemeyi kabul etmiyor sanki kredi kartını okumamış gibi tekrar okutmamı istiyor cihaz
  8. B

Yok. Kutudan çıktığı gibi global rom var miui 14.
  9. B

Cihaz Türkiye garantili nfc açıyorum ziraatte de kartı mobil ödemeye aktif ettim fakat marketlerde bir türlü ödeme yapmıyor. Nasıl çözerim?
  10. B

Yardım Netflix artık uyumlu değil sorunu.

Cevap için Teşekkürler. Kilitledikten sonra açmak istersek bir problem oluyor mu?
  11. B

Cevap için Teşekkürler de google play den nasıl yükleyebilir tekrardan çünkü sıkıntı yoktu globale dönünce oldu.
  12. B

Eu roma geçmiştim. Beğenmedim tekrar global miui 12 döndüm. Netflix eu romda da çalışıyordu. Tekrar global e geçtiğimde çalışıyordu. Şimdi uyumsuz diyor nasıl düzeltebilirim?
  13. B

Yardım Galeri Birden Fazla whatsapp images Klasör Sorunu?

Arkadaşlar bunu nasıl çözerim. Hem whatsapp images klasörü var hem de whatsapp images_77 gibi sonuna sayı eklenmiş klasör var. Önceden çözmüştüm fakat format atınca tekrar çözemedim. Dosyalardaki whatsapp imagesin adını değiştirdim. Sildim tekrar yedekten yükledim ama çözülmedi.
  14. B

Rom Redmi Note 7 için Stock ve Custom Rom'lar (GÜNCEL)

EU ROMa geçtim dokunmatik sorunu geçti gibi. Çok yaşamadım. Ama şarj konusunda geçtikten sonra çok iyiydi gözle görülür bir fark vardı süre olarak. Bir zaman sonra tekrar eskisi gibi şarj sorunu başladı sanırım batarya değişimi gerekiyor artık. Birde Pixel Experince vardı sanırım boş vaktimde...
  15. B

Yardım Bildirim Sorunu

miui 12 var. 3 5 uygulama olsa sıkıntı değil tektek yaparım. Ama 30 35 tane uygulama var hepsininde en az 4-5 tane bildirim çeşidi var. Çok fazla zahmetli. Abimde Samsung var hiç bir ayar filan yapmadan bütün bildirmler olması gerektiği gibi çalışıyor. Bizim telefonda ayar yapmak gerekiyor nedense
Üst Alt