Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Eu roma geçmiştim. Beğenmedim tekrar global miui 12 döndüm. Netflix eu romda da çalışıyordu. Tekrar global e geçtiğimde çalışıyordu. Şimdi uyumsuz diyor nasıl düzeltebilirim?
Arkadaşlar bunu nasıl çözerim. Hem whatsapp images klasörü var hem de whatsapp images_77 gibi sonuna sayı eklenmiş klasör var. Önceden çözmüştüm fakat format atınca tekrar çözemedim. Dosyalardaki whatsapp imagesin adını değiştirdim. Sildim tekrar yedekten yükledim ama çözülmedi.
İyi günler. Dün EU rom yükledim. İlk sorum: Globalde olan sorun bunda da karşıma çıktı. Uygulamalardan gelen bildirimlerin kilit ekranı kayan pencere gibi yerlerde gözükmesi için tek tek bildirim ayarlarını ayarlamam gerekiyor. Her uygulamanın da kendi bildirim çeşitleri olduğu için uğraşması...
İyi günler. Başlıkta da yazdığım gibi kasma dokunmatik sorunları ve şarjın hızlı bitmesinden dolayı rom değiştirmek istiyorum. Şuan Global V12.5.1.0.QFGMIXM sürüm var.
Daha önce hiç rom yüklemedim yada root atmadım. Hangi romu tavsiye edersiniz?
Arkadaşlar kaydırarak google asistanı açmak istiyorum fakat bunun yerine mi tarayıcısının arama yeri açılıyor. Onu kapatıyorum google arama çıkıyor. Google asistanı nasıl kaydırarak açabilirim. Sürüm 12.0.1 global
Arkadaşlar iyi günler. Çok uzun zamandır instagramda bildirim sorunu yaşıyorum. Bildirimler ya çok geç geliyor yada hiç gelmiyor. Birde son günlerde bazı videoları oynatmamaya başladı. Video yükleniyor gözüküyor fakat oynatmıyor. Ne yapabilirim? Denediklerim uygulamayı silip yüklemek verileri...
Arkadaşlar telefon bir süre ekran kapalı kalınca wifi bağlantısı olmasına rağmen mobil veriye geçiyor. Ekranı açınca kablosuza bağlanıyor bunu nasıl engellerim.
Arkadaşlar iyi günler. Arkadaşımda ve bende bu telefondan var o media marktan aldı ben hepsiburadan aldım. Cihazlarda bazı farklılıklar var mesala 4G simgesi onda LTE yazıyor bende 4.5G diye Volte simgeleri aktif bende sadece 4.5G gözüküyor romlar aynı son sürüm. Bu sorun değil fakat aynı...