buraang kullanıcısının son içeriği

1. buraang

Sohbet Elveda...

İyi akşamlar arkadaşlar. 2018 yılında Mi Note 10 ile başlayan Xiaomi serüvenim yine aynı telefonla şuan itibariyle sona ermiştir. S23 Ultra modeliyle Samsung'a geçiş yaptım. Bu zamana kadar sizleri tanıdığım için çok mutluyum. Bana yardımcı olan arkadaşlarıma teşekkür ederim. Belki daha sonra...
  2. buraang

Soru Mi pad 6 hk.

Arkadaşlar merhaba. Çok kısa bir soru soracağım. Mi pad 6 alınır mı? Rakipleri hangi cihazlardır. Artıları ve eksileri nelerdir? Araştırmalar yaptım ama net bir bilgi oluşmadı kafamda.
  3. buraang

Tavsiye S23 ultra hk.

Merhaba arkadaşlar. S23 ultra imei kaydı yapılıyor mu? Bazı yorumlarda bir modeline imei atıldığı söyleniyor. Bazı yorumlarda ise imei atılmadığı söyleniyor. Bu konuda bilgisi olan arkadaşlarım beni aydınlatabilir mi?
  4. buraang

Yardım Temaların kayıtlı olduğu konum

İyi akşamlar. Cihaza indrdiğimiz temaların konumu nedir acaba. Mesela içinden duvar kağıdını almak istiyorum. Cihaz: Mi Note 10 Rom: Endonezya - 13.0.3
  5. buraang

Yardım Ekran parlaklığı hk.

İyi forumlar arkadaşlar. Benim cihaz miui 12.5 e geçtikten sonra ekran parlaklığı ciddi seviyede düşmeye başladı. Neredeyse full olarak parlaklığı kullanıyorum ama parlaklık yine de az görünüyor. Tam full yapınca parlaklık iyi ama biraz zaman geçince yine görüntü solmaya başlıyor. Bir tık...
  6. buraang

Yardım Mi note 10 kamera problemi

Öncelikle merhabalar. Eu rom 12.5.4 stabil kullanıyorum. Dün farkettim de kamerada yaklaşık 2x zoom ve üzerine geçince kamera hata veriyor. Kamera kapanıyor ve yeniden açınca da Kameraya bağlanılamıyor hatası alıyorum. Sebebi nedir acaba?
  7. buraang

Yardım Uygulama Kasası Hk.

Merhabalar. Ekteki fotoğrafta da görüldüğü gibi uygulama kasası kısmına müzikçalar ekleyemez miyiz? Veya daha başka şeyler...
  8. buraang

Yardım Yazı tipi fontu?

Samsung mağazasında bulunan bu fontu xiaomiye uygulayabilir miyiz? Buraya yükleme imkanı var mı?
  9. buraang

Yardım Eu rom tema mağazası

Merhabalar. Mi note 10 eu rom 12.5.4 kullnıyorum. Daha önce global kullanıyordum. Oradaki temalarımı burada bulamıyorum. O temaları farklı bir global cihazdan yedekleyip bu roma atma şansım var mı acaba. Teşekkürler
  10. buraang

Çözüldü Mi note 10 miui 12.5.1 eu rom da kullanılan arama ve mesajlaşma uygulaması hk.

Mi Note 10/CC9 Pro MIUI 12.5.1 de kullanılam arama ve mesajlaşma uygulaması googlenin midir yoksa xiaominin kendi uygulaması mı? Varsayalım ki googlenin olsun. Daha sonra xiaomininkini yükleyebilir miyim?
  11. buraang

Soru Durum çubugu saat konumu hk.

Öncelikle merhabalar. İşaret ile gösterdiğim gibi saati batarynın yanına alabiliyor muyuz acaba? 1626556542 Cihaz mi note 10 Android 11 ve miui 12.5.3 sürümü
  12. buraang

Yardım Işık sensörü hakkında

Merhabalar. Mi note 10 cihazımda yaklaşık 3 aydır telefon görüşmesi sırasında yakınlık sensörü devreye girip ekran kararınca tekrardan kulağımın önünden ayırınca ekran ışığı belli bir düzeye azalıyor. Işığı biraz arttırıp veya azaltınca veya tuşları kilitleyince düzeliyor. Bunun çözümü nedir...
Üst Alt