- Adım
- Gökhan
- Cihazım
- S23 Ultra
- Meslek
- Özel Sektör
- Konular
- 13
Teşekkür ederim yardımınız için ama samsung'da kullanıyordum. Birebir aynısı olursa çok iyi olur. Tekrardan teşekkürler.Merhaba
Tema mağazasında beğendiğiniz fonta benzer fontlar var hocam bakabilirsiniz. Resim bıraktım buna benzer çok fontlar mevcut hocam. Ayralardan Bölgeyi hindistan yapın Mağazada fontlar Bölümü açılacaktır
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Anladım Hocam Rica ederimTeşekkür ederim yardımınız için ama samsung'da kullanıyordum. Birebir aynısı olursa çok iyi olur. Tekrardan teşekkürler.
Bu font Samsung mağazası haricinde yok hocam fontun ttf, otf gibi hali varsa mağazaya atılır
İşte bulmak sıkıntı hocam. O isimle hiç birşey bulamıyorumBu font Samsung mağazası haricinde yok hocam fontun ttf, otf gibi hali varsa mağazaya atılır![]()
meslek icabı şimdiye kadar çok nadir bulamadığım font oluyor bu da onlardan biri olduİşte bulmak sıkıntı hocam. O isimle hiç birşey bulamıyorum![]()
İlginiz için teşekkür ederim.meslek icabı şimdiye kadar çok nadir bulamadığım font oluyor bu da onlardan biri oldu. Sadece Samsung uygulama mağazasında gözüküyor oda ücretli.
Rica ederim hocamİlginiz için teşekkür ederim.