bunualinburdan kullanıcısının son içeriği

1. B

Soru Mi note 10 kamera sorunu

Sonunda benim gibi düşünen birisi daha :) bangır bangır bağırdım forumlarda sağda solda kimse anlamadı/dinlemedi beni...Her yönden gerek stabilizasyon olsun,gerek detay,gerek netleme olsun,hatta artık çektiğim videoları izlerken video koyulaşıyor saçma bir şekilde.Videoyu çekerken renkler ışık...
  2. B

Yardım Mi Note 10 Koyu Video Problemi

yardımcı olduğunuz için teşekkürler arkadaşlar
  3. B

Yardım Mi Note 10 Koyu Video Problemi

Herkese merhabalar.Yaklaşık 3 gün önce fark ettiğim bir sorunu sizlerle paylaşmak istedim ; Xiaomi Mi Note 10 telefonumla video çektikten sonra,çektiğim videoyu izlerken üstüne sanki bir filtre uygulanıyor,siyah yerler daha koyu parlak yerler ise çok daha parlak oluyor.Video kalitesini,dinamik...
  4. B

Yardım Sıfır Aldığım Mi Note10 Kamera Sensörü Arızası ve Evofone'den Şaşırtan Cevap...

Tekrardan çok teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için.Size de geçmiş olsun.
  5. B

Yardım Sıfır Aldığım Mi Note10 Kamera Sensörü Arızası ve Evofone'den Şaşırtan Cevap...

Özellikle telefon ekranında daha çok belli oluyor,burda da fotoğrafa iyice yakınlaştırma yapıldığı zaman da belli oluyor.Keşke istanbul da olsam servis ile birebir yüzyüze iletişime geçip gösterebilsem çok daha iyi olur.Antalya'da telefonu aldığım mi store de ki çalışan arkadaşlar da sorunu fark...
  6. B

Merhabalar xiaomi ailesi.Yaklaşık 3 ay önce Mi Store'den sıfır aldığım Xiaomi Mi Note 10 telefonumun kamerasında gözle görülür şekilde ölü pixeller var.Gece çekimi ve uzun pozlamada çok belli oluyor.Telefonumu 10 gün önce store'ye verdim ve onlarda Evofone servisine yolladılar.2 gün önce telefon...
  7. B

Yardım Mi Note 10 MIUI 12.0.1 güncellemesi sonrası kamera sorunu.

Hocam ekranda ölü pixel yoktu kameranın sensöründe vardı.Aynı ekrandaki gibi renkli tanecikler çıkıyordu zifiri karanlığa yakın mekanlarda fotoğraf çektiğim zaman.Ama internetten siyah normal fir fotoya baktığımda ekran ile ilgili bir sorun yoktu.Dün telefon servisten çıktı olarak görünüyor...
  8. B

Hocam kameramdaki gece modunda görünen ölü pixellerin üzerine düştüm ve bunun bir kusur olduğunu fark ettim.Gündüz fotolarında sensör yeterince ışık aldığı için görünmüyordu fakat karanlık ve uzun pozlama yaptığım çekimlerde kamera sensöründeki 20 yi geçik ölü pixeli fark edince şok...
  9. B

hocam bende o güncelleme görünmüyor ya
  10. B

Herkese merhabalar.Xiaomi Mi Note 10 telefonumu alalı yaklaşık 1 ay oldu.İlk başlarda kamerasında pek bir sorun yoktu fakat yaklaşık 2 hafta önce MIUO 12.0.1 güncellemesi geldi ve kamera sanki daha da kalitesizleşti.Önceden 108 mp modunda çok keskin fotoğraflar çekerken şimdi keskinlik ve netlik...
Üst Alt