Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sonunda benim gibi düşünen birisi daha :) bangır bangır bağırdım forumlarda sağda solda kimse anlamadı/dinlemedi beni...Her yönden gerek stabilizasyon olsun,gerek detay,gerek netleme olsun,hatta artık çektiğim videoları izlerken video koyulaşıyor saçma bir şekilde.Videoyu çekerken renkler ışık...
Herkese merhabalar.Yaklaşık 3 gün önce fark ettiğim bir sorunu sizlerle paylaşmak istedim ;
Xiaomi Mi Note 10 telefonumla video çektikten sonra,çektiğim videoyu izlerken üstüne sanki bir filtre uygulanıyor,siyah yerler daha koyu parlak yerler ise çok daha parlak oluyor.Video kalitesini,dinamik...
xiaomi
xiaomi galeri sorunu
xiaomi koyu video sorunu
xiaomi mi note 10 galeri sorunu
xiaomi mi note 10 koyu video sorunu
xiaomi mi note 10 video renk sorunu
xiaomi video koyu sorunu
xiaomi video sorunu
Özellikle telefon ekranında daha çok belli oluyor,burda da fotoğrafa iyice yakınlaştırma yapıldığı zaman da belli oluyor.Keşke istanbul da olsam servis ile birebir yüzyüze iletişime geçip gösterebilsem çok daha iyi olur.Antalya'da telefonu aldığım mi store de ki çalışan arkadaşlar da sorunu fark...
Merhabalar xiaomi ailesi.Yaklaşık 3 ay önce Mi Store'den sıfır aldığım Xiaomi Mi Note 10 telefonumun kamerasında gözle görülür şekilde ölü pixeller var.Gece çekimi ve uzun pozlamada çok belli oluyor.Telefonumu 10 gün önce store'ye verdim ve onlarda Evofone servisine yolladılar.2 gün önce telefon...
evofone servis sorunu
mi note 10 ölü pixel problemi
mi note 10 sorunu
xiaomi kamera ölü pixel
xiaomi kamera problemi
xiaomi mi note 10 kamera ölü pixel problemi
xiaomi ölü pixel
Hocam ekranda ölü pixel yoktu kameranın sensöründe vardı.Aynı ekrandaki gibi renkli tanecikler çıkıyordu zifiri karanlığa yakın mekanlarda fotoğraf çektiğim zaman.Ama internetten siyah normal fir fotoya baktığımda ekran ile ilgili bir sorun yoktu.Dün telefon servisten çıktı olarak görünüyor...
Hocam kameramdaki gece modunda görünen ölü pixellerin üzerine düştüm ve bunun bir kusur olduğunu fark ettim.Gündüz fotolarında sensör yeterince ışık aldığı için görünmüyordu fakat karanlık ve uzun pozlama yaptığım çekimlerde kamera sensöründeki 20 yi geçik ölü pixeli fark edince şok...
Herkese merhabalar.Xiaomi Mi Note 10 telefonumu alalı yaklaşık 1 ay oldu.İlk başlarda kamerasında pek bir sorun yoktu fakat yaklaşık 2 hafta önce MIUO 12.0.1 güncellemesi geldi ve kamera sanki daha da kalitesizleşti.Önceden 108 mp modunda çok keskin fotoğraflar çekerken şimdi keskinlik ve netlik...
mıuı 12 sonrası kamera sorunu
xiaomi
xiaomi güncelleme sonrası kamera problemi
xiaomi güncelleme sonrası kamera sorunu
xiaomi kamera sorunu
xiaomi mi note 10
xiaomi mi note 10 kamera problemi
xiaomi mi note 10 kamera sorunu