Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ek olarak bugün farkettim ki telefonu döndürdüğüm zaman ekrandaki menüler dönmüyor. bazı sensör kontrol programları indirdim ve telefondaki ivmeölçer, vs bir çok sensör çalışmıyor. Persist olayını dediğim sebepten dolayı başaramadım. twrp ile yüklemeyi denedim ama yükledimi emin olamıyorum...
cihazı unlock yaptım. persist dosyasını rehberdeki gibi yüklemeye çalıştığımda partition is write protedted hatası veriyor. (ilk yöntemi denediğimde cihazı bulamadığı için 2. yöntemden ilerledim ve dediğim gibi partition is write protedted hatası alıyorum.) yardımcı olabilecek olan var mı?
Bu işlem için cihazı unlock yapmam gerekli sanırım. Mi unlock indirdim. 72 saat sonra tekrar deneyin diyor arkadaş :(
Yokmu daha hızlı bir yolu
1559441738
Kilitten kastınız nedir
Telefonu kısa bir mesafeden yere düşürmüştüm. Sonrasında ekranında mor lekeler belirip bir süre sonra tamamen ekranı kapladı. bu sırada kamerasında bir sorun yoktu denemiştim. daha sonra askere gittiğim için yaptırmamıştım. döndüğümde ekranı yaptırdım ancak kameralar çalışmıyor şuan. Düşmeye...
Merhabalar,
Telefonun hem ön hem arka kamerasına ulaşamıyorum.
Direk uygulamayı kapatıp aşağıdaki hata kodunu veriyor.
Donanımsal sıkıntısı olduğunu düşünüyordum ancak garip bir şekilde WhatsApp üzerinden fotoğraf cekebiliyorum.
Forumdaki gcam APK sini ve başka kamera uygulamalarınida kurup...