bugragonul94 kullanıcısının son içeriği

1. B

Soru Redmi 7 ekran değişimi

Anladım cok teşekkür ederim. Garanti ile görüştükten sonra buraya tekrar yazacağım. Sağlıklı günler dilerim. Redmi 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  2. B

Soru Redmi 7 ekran değişimi

Merhabalar konular arasında baktım lakin göremedim. Konuya biraz franszı oldugum için sorma gereksinimi duyuyorum. Telefonum yüzüstü düştü ekranı çatladı. Değiştirmek istiyorum. Fakat cıtalı ekran cıtasız diye satılıyor. Hangisi bu telefona uyar bir bilgim yok. Bir de ekran düşürüp kırınca...
  3. B

Güncelleme Redmi 7 (Avrupa) EEA Kararlı V11.0.3.0 PFLEUXM İndirme Bağlantıları

İnternetten almıştım sanırım delta. Tekrar kontrol ettikten sonra bir görüşeyim sağlayıcı ile. Tekrar teşekkür ederim, zaman ayırdınız. İyi günler. Redmi 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  4. B

Çok teşekkürler bilgilendirdiğiniz için. Sanırım garanti kapsamından çıkarıyor cihazı. Bittiğinde garanti süresi, geçmek isterim. Redmi 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. B

Herkese merhaba yeni androide geçtim telefonum redmi 7 global version. Bu romlar eu version lar nedir yarar zararları nelerdir? İlk defa kullanıyorum android aydınlatabilir misiniz? Çok teşekkürler. Redmi 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üst Alt