Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Cihazınızdaki rom sürümü bilgisini atar mısınız büyük ihtimalle GLOBAL sürüm değil
1776290421
Eğer cihazda orjinal IMEI varsa paylaşırsaniz serverdan bakabilirim nerenin cihazı
Hocam ayarlarda OEM kilidi açık olsun ve ek olarak mı kilit durumu ekranından wifi kapatıp sim kart interneti ile cihazla mi hesabını iliskilendir öyle dene birde o zaman çözülür sorunun aslında oluyor ama sen yapamadin şu an
Ekran karanlık mod daha fazla karanlık mod seçeneğinden termuxu devre dışı bırakıp deneyin Bootloader i açabilirseniz beni bilgilendirir iseniz sevinirim
1776196735
İşlemlere başlamadan önce termux-setup-storage komutunu çalıştırın termux api uygulamasını açıp gerekli izinleri sağlayın
Cihazı fastboot üzerinden görebiliyor musun birde ssh nerede kurulu hangi cihazdan işlem yapıyorsun hocam Instagram yazarsan direk ara beni musaitim şu an
Hocam elinde 2 tane Android cihaz olması lazım veya bilgisayarda linux kurulu olması lazım ilk önce örnek veriyorum Samsung telefonuna f-droid sitesinden termux APK indiriyorsun daha sonra github sayfasından termux-api indirip telefonuna kuruyorsun uygulama izinlerini sağladıktan sonra konuda...
Arkadaşlar merhaba internette yapmış olduğum araştırmalar sonucunda bir çok kişinin mi Unlock aracında SMS alamama ve kilit açmada başarısız olduklarını gördüm 14.04.2026 itibariyle sorunu çözmüş bulunmaktayım ihtiyacınız olan araçlar termux+termux api indiriyorsunuz f-droidden indirin
Daha...