Çözüldü Mi Unlock SMS Gelmeme Çözümü %100 2026 Güncel

btrkaplan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
baturay
Cihazım
redmi note 10 p
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MİUİ GLOBAL 12.0.1
Telefon Modeli
Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Bootloader Kilidi
Kapalı
Arkadaşlar merhaba internette yapmış olduğum araştırmalar sonucunda bir çok kişinin mi Unlock aracında SMS alamama ve kilit açmada başarısız olduklarını gördüm 14.04.2026 itibariyle sorunu çözmüş bulunmaktayım ihtiyacınız olan araçlar termux+termux api indiriyorsunuz f-droidden indirin
Daha sonrasında ise
Bunu termuxa kurun otg dönüştürücü yardımıyla termux yüklü telefona otg dönüştürücüyü takınız Xiaomi cihazı fastboot moduna alıp termux üzerinden mitool u çalıştırıp Xiaomi hesabınıza giriş yapınız doğrulama yöntemi isteyecek e-mail seçiniz ve Unlock Bootloader seçeneğini seçin otomatik olarak Bootloader kilidiniz açılacak
ÖNEMLİ Mİ HESABINIZI TEKRARDAN MİUİ E EKLEMEYİN SÜRE SIFIRLANIR

Ekli dosyalar

• IMG-20260414-WA0001.jpg
    IMG-20260414-WA0001.jpg
    174,3 KB · Görüntüleme: 26
Moderatör tarafında düzenlendi:

ahmetkanar54

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
10
hocam kaç gündür arıyoruım otg aleti var usb yi type yapan bir az daha detay verebilmrisiniz yapılışı hakkında

Oyla:

btrkaplan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
baturay
Cihazım
redmi note 10 p
Konular
1
hocam kaç gündür arıyoruım otg aleti var usb yi type yapan bir az daha detay verebilmrisiniz yapılışı hakkında
Hocam elinde 2 tane Android cihaz olması lazım veya bilgisayarda linux kurulu olması lazım ilk önce örnek veriyorum Samsung telefonuna f-droid sitesinden termux APK indiriyorsun daha sonra github sayfasından termux-api indirip telefonuna kuruyorsun uygulama izinlerini sağladıktan sonra konuda belirtmiş olduğum github sayfasındaki aracı termux a kuruyorsun daha sonra hesap bilgilerinle giriş yapıp e-posta doğrulamasini seciyorsun sana capthca doğrulamasi gerekli diye bir uyarı verecek orda yazan urlyi kopyalayıp Chrome da aç ve o kodu termuxa gir başarılı bir şekilde oturum açtıktan sonra ileri diyip otg adaptörünü Samsung telefonuna takıp USB a çıkışıni otg adaptörüne type-c çıkışını da Xiaomi ye takıyorsun ayarlardan geliştirici seçeneklerini açtıktan sonra Xiaomi cihazı fastboot a aldıktan sonra termux ekranına geri dön orda devam etmek istiyor musun diyecek evet dediğin zaman kilit açılmış olacak eğer takılirsan bana haber et dönüş yaparım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar merhaba internette yapmış olduğum araştırmalar sonucunda bir çok kişinin mi Unlock aracında SMS alamama ve kilit açmada başarısız olduklarını gördüm 14.04.2026 itibariyle sorunu çözmüş bulunmaktayım ihtiyacınız olan araçlar termux+termux api indiriyorsunuz f-droidden indirin
Daha sonrasında ise
Bunu termuxa kurun otg dönüştürücü yardımıyla termux yüklü telefona otg dönüştürücüyü takınız Xiaomi cihazı fastboot moduna alıp termux üzerinden mitool u çalıştırıp Xiaomi hesabınıza giriş yapınız doğrulama yöntemi isteyecek e-mail seçiniz ve Unlock Bootloader seçeneğini seçin otomatik olarak Bootloader kilidiniz açılacak
Daha sonrasında ise

Moderatör tarafında düzenlendi:
Oyla:

ahmetkanar54

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
10
hocam ben ssh üzerinden ilerledim herşeyi hallettim
Ensure your Xiaomi device is in fastboot mode ...
⠼ < waiting for any device >client_loop: send disconnect: Connection reset

bu aşamada fastboot alıyorum fakat bağlanmıyor ama normalde adb devices deyip izin verdim adb ile bağlanabiliyorum

Ekli dosyalar

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    83,5 KB · Görüntüleme: 7
Oyla:

btrkaplan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
baturay
Cihazım
redmi note 10 p
Konular
1
hocam ben ssh üzerinden ilerledim herşeyi hallettim
Ensure your Xiaomi device is in fastboot mode ...
⠼ < waiting for any device >client_loop: send disconnect: Connection reset

bu aşamada fastboot alıyorum fakat bağlanmıyor ama normalde adb devices deyip izin verdim adb ile bağlanabiliyorum
Cihazı fastboot üzerinden görebiliyor musun birde ssh nerede kurulu hangi cihazdan işlem yapıyorsun hocam Instagram yazarsan direk ara beni musaitim şu an

Oyla:

knnsz

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Lg g2
Konular
10
Sen adamsın, maile geldi kod, açıldı bootloader. Bir de daha 72 saat olmamıştı, galiba süre vermemiş bana zaten. Teşekkür ederim...

Oyla:

btrkaplan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
baturay
Cihazım
redmi note 10 p
Konular
1
Sen adamsın, maile geldi kod, açıldı bootloader. Bir de daha 72 saat olmamıştı, galiba süre vermemiş bana zaten. Teşekkür ederim...
Rica ederim ne demek paylaşırsanız konuyu sevinirim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kullandığınız model nedir merak ettim

Son düzenleme:
Oyla:
Üst Alt