bryan06 kullanıcısının son içeriği

1. bryan06

Çözüldü Redmi Note 9 Pro Açılmıyor

Merhabalar, Kullandığım telefonu sabah kapatmıştım akşam açtığımda Redmi yazısı geldikten sonra titreyip Orangefox recovery ile açıldı, bir kaç kere kapat aç desemede işe yaramadı her seferinde Redmi yazısı sonrası titeyip Orangefox ile açıkmakta. Orangefox ile açıldığında telefonun...
  2. bryan06

Yardım Redmi Note 9 Pro Joyuse Magisk Yüklenmiyor

Merhablar, Telefon: Redmi Note 9 Pro Joyuse MIUI EU Stabil 12.0.2 Android 10 Pitch black recovery 3.1 Bootloader Unlock yukarıdaki özelliklere sahip telefonumu Root lamak için magisk 20.4, 21, 21.2, 25.2 versionları yükleme çalıştım her yükleme sonrası telerfon bootloop girdi, bende pbrp ye...
  3. bryan06

MIUI7 YARDIM

Ben dün üzerine yükledim orjinal developer rom un, bir sıkıntı görürsem dediğiniz gibi yaparım. Teşekkürler, Sent from my MI NOTE Pro using Tapatalk
  4. bryan06

MIUI7 YARDIM

Bilgi için teşekkürler tekrardan... Sent from my MI NOTE Pro using Tapatalk
  5. bryan06

MIUI7 YARDIM

Hızlı dönüş için Teşekkürler, dosyayı indirdikten sonra direk Mi nin Update yazılımdan Update deyip yükleyebilirmiyiz. Yoksa kapatıp recovery den açıp yüklemek mi gerek. Sent from my MI NOTE Pro using Tapatalk
  6. bryan06

MIUI7 YARDIM

Merhaba, Bunu direk orjinal developer sürümü üzerine yükleyebilirmiyiz, contact, sms, photo vb şeyler gitsin istemiyorum. Birde mi account ve özelliklerini kullanmaya devam edebilirmiyiz. Teşekkürler, Sent from my MI NOTE Pro using Tapatalk
Üst Alt