brkoz kullanıcısının son içeriği

1. brkoz

Yardım Poco x3 NFC Sessiz mod sorunu

26.02.2023 sorun hala devam ediyor. Çözümü bilen ya da aynı sorunu yaşayan var mı?
  2. brkoz

Yardım Poco x3 NFC Sessiz mod sorunu

Miui 13.0.1 kurulu X3 NFC telefonumda sessiz mod sorunu başladı. Uyku modu kapalı, sessiz mod açıkken kendi kendine sessiz moddan çıkıyor. Ve istisnasız, değişken zamanlarda illaki sessiz moddan çıkıyor. Uyku moduyla birlikte açtığımda sorun olmuyor ama uyku modunu kapatınca direkt sessiz moddan...
  3. brkoz

Yardım BT kulaklıkta arayanın ismi söylenmiyor

Poco X3 NFC kullanıyorum. Arama ayarlarından isim söyleme özelliğini açtım ancak Bluetooth kulaklıkta isim söylenmiyor. İsim sadece telefondan çıkıyor. Ayrıca kulaklıkta kulaklığın kendi zil sesi çalıyor sanırım. Arayan ismini söylemesi için bir uygulama öneriniz var mıdır? Kulaklık: QCY...
  4. brkoz

Yardım Miui 13 kontrol merkezi tarzı sorunlu

Görseli aşağıda paylaştım. Eskiden boyle değildi. Daha işlevsel, daha cok ozellik vardi ama guncellemeden sonra hem küçüldü, hem işlevsiz hale geldi. Bunu nasil duzeltebilirim? Önceki sürümlerde yazı tipini, simge boyutlarını falan yükseltip düşürünce düzenliyordu, öyle bir bug çözümü...
  5. brkoz

Soru Poco x3 NFC 120 gün İMEİ kayıt süresi

Pasaportla kayıt işlemini devlet yapıyor zaten. 2732 TL olmuş sene başında bu kayıt işlemi ve ömürlük oluyor. Türkiye cihazı oluyor telefon. İMEİ attırmak istersen anlaştığın yere göre süreli veya süresiz olabiliyor. İMEİ 6 ay sonra patlayabiliyor ya da ömürlük gidebiliyor. İstersen elindeki...
  6. brkoz

Soru Poco x3 NFC 120 gün İMEİ kayıt süresi

Kayıt ücreti denen olay yurtdışından telefon getirdiğinde ya da yurtdışı telefon aldığında pasaportunla birlikte para vererek yapman gereken kayıt işlemi. Bu işlemi yapmamayı seçebilirsin. O zaman da telefona simkart takıldığı andan itibaren 120 gün süren var. o süre sona ermeden 100-150tl verip...
  7. brkoz

MIUI 12.5 Poco X3 NFC - Global Stabil V12.5.1.0.RJGMIXM İndirme Bağlantıları

Kasmalar, takilmalar, ayni sikayetler. Guncellemenin aciklamasinda akiciliktan bahsedilmis ama anladigim kadariyla fps droplar hala var. Ben bu surume geçmeyi dusunmuyorum. 12.0.9.0 kullaniyorum ve cok memnunum. Bu fps droplar sanirim tam ekran kullananlar icin gecerli. Uygulamadan cikmak ya da...
  8. brkoz

Haber Poco X3 12.5.1.0 güncellemesi geldi!

Guncellemeyi dün farkettim ve hala başlamadım. Android 11 sürümü telefonu cok kastirdigi icin bu sürümü yapmak icin biraz beklemek istedim. Güncelleme yapanlar yorumlarda paylaşırsa sevinirim.
  9. brkoz

Soru Yeni güncellemelerde kayıtlı telefonlar kapanacak mı?

Birkaç forumda hatta haber sitelerinde, Xiaomi'nin yeni telefonlarda RSA koruması ile geleceğini okuduk, biliyoruz. Ancak yeni haberlere göre eski telefonlara gelecek olan güncellemelerle kayıtlı cihazların da kapanacağı söyleniyor. Benim bildiğim RSA sistemi hem fiziksel hem yazılımsal bir...
  10. brkoz

MIUI 12 POCO X3 NFC - Global Kararlı Rom V12.0.1.0.RJGMIXM [ Android 11 ] İndirme Bağlantıları

Global 0.12.0.1 versiyonu yüklemenizi tavsiye etmem. en aazından 2. güncelleme beklenmeli. kasmalar, şarj süresi, ısınma sorunu vs. çok sorun var şu an.
  11. brkoz

MIUI 12 POCO X3 NFC - Global Kararlı Rom V12.0.1.0.RJGMIXM [ Android 11 ] İndirme Bağlantıları

Farkli telefonlar mi kullaniyoruz acaba? 12.0.9.0 surumunde telefon cok stabildi. Uygulama arasi geciste donma yoktu, uygulamalar aninda aciliyordu, hareketli duvar kagitlari kasmiyordu. Bu surume geceli 3-4 gun oldu ve kasmalar devam ediyor. Tam ekran modunda yapilan butun hareketler gecikmeli...
  12. brkoz

Soru Rom flashlama sonrası hata

Poco x3 NFC cihaza ROM flashladığımda hep error veriyor ama ROM flashlanmış şekilde telefon sorunsuz açılıyor. Bunu sebebi nedir bilen var mı?
  13. brkoz

Soru İmei atıldıktan sonra twrp kaldırma

Teşekkür ederim. Korkum imeiden dolayi degil de telefonun kullanilmaz hale gelmesinden dolayi aslinda. Kilit acik, dikkat edecegim.
  14. brkoz

Soru İmei atıldıktan sonra twrp kaldırma

Merhaba. Mesaj gec gelmistir dediniz ama yine bu mesaji aldim 1 hafta kaldi uyarisi ile birlikte. Kontrol ediyorum *#06# ile ama farkli imei adresleri. Acaba 1.sim yuvasi icin bu uyari geliyor olabilir mi? Ben 2. Sim yuvasini kulkaniyorum. Ayrica imei atilan yerle gorustum, sorun olmaz dedi...
Üst Alt