Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Herkese tekrardan selam. Telefonuma EvoX kurunca normal bir şekilde çalışıyor, herhangi bir hata yok ancak crDroid flashladığımda aynı hatayı almaya devam ediyorum. Key Attestation logunu aşağıya bıraktım. Forumda persist yüklenmesi gerektiği yazıyordu sweet_global_images_V14.0.8.0.TKFMIXM_13.0...
Sorunun bununla ilgili olduğunu sanmıyorum, zaten bunu yapsam bile apk dosyalarını kuramıyorum.
1776087130
Böyle bir riski almak istemiyorum. Zaten Fastboot ROM'u kurunca telefon normal bir biçimde çalışıyor, sadece ondan sonra bir ROM yüklemeye çalışınca sorun oluşuyor.
Herkese merhaba. Telefonumda denemek için Android 17 GSI kurmaya çalıştım ve ardından cihazım başlatılmayınca ben de bundan vazgeçip PixelOS denemeye karar verdim ve PixelOS flashladım ancak Google ile giriş yapmaya çalıştım ancak aşağıda bir hata verdi ve beni giriş ekranına geri attı. Bu...