Yardım Ekran kilidi önceden değiştirilmişti. Yeni ekran kilidiyle yeniden deneyin.

brkkymk

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Burak
Cihazım
Redmi Note 10 P
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
crDroid 12
Telefon Modeli
Redmi Note 10 Pro
Bootloader Kilidi
Açık
Herkese merhaba. Telefonumda denemek için Android 17 GSI kurmaya çalıştım ve ardından cihazım başlatılmayınca ben de bundan vazgeçip PixelOS denemeye karar verdim ve PixelOS flashladım ancak Google ile giriş yapmaya çalıştım ancak aşağıda bir hata verdi ve beni giriş ekranına geri attı. Bu forumda birisi bunun sebebinin persist bölümünün bozulmasıyla ilgili olduğunu yazmış bu yüzden cihazıma uygun (Redmi Note 10 Pro) Fastboot ROM kurdum ve PixelOS'i yeniden flashladım ancak aynı hatayı yeniden alınca crDroid kurmaya karar verdim ve sorunun persistle ilgili olup olmadığını kontrol etmek için parmak izi eklemeye karar verdim ve bunun için öncelikle bir ekran kilidi koymam gerekiyordu ve bu işlem sonucu başlıktaki hatayı alıp durdum ve telefona apk kurulmuyor. Bu durumu nasıl düzeltebilirim?

Hitmantextil

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Zortphone
Konular
15
Herkese merhaba. Telefonumda denemek için Android 17 GSI kurmaya çalıştım ve ardından cihazım başlatılmayınca ben de bundan vazgeçip PixelOS denemeye karar verdim ve PixelOS flashladım ancak Google ile giriş yapmaya çalıştım ancak aşağıda bir hata verdi ve beni giriş ekranına geri attı. Bu forumda birisi bunun sebebinin persist bölümünün bozulmasıyla ilgili olduğunu yazmış bu yüzden cihazıma uygun (Redmi Note 10 Pro) Fastboot ROM kurdum ve PixelOS'i yeniden flashladım ancak aynı hatayı yeniden alınca crDroid kurmaya karar verdim ve sorunun persistle ilgili olup olmadığını kontrol etmek için parmak izi eklemeye karar verdim ve bunun için öncelikle bir ekran kilidi koymam gerekiyordu ve bu işlem sonucu başlıktaki hatayı alıp durdum ve telefona apk kurulmuyor. Bu durumu nasıl düzeltebilirim?
Şunu dener misin google hesabın ile tarayıcıdan giriş yap ardından telefonun çalınmış gibi uzaktan kilitle şifre koy ardından telefon kilitlendikten sonra ayarlara gidip şifreyi değiştirmeyi dene

Oyla:

grdlsv

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Gürdal
Cihazım
Note 10 Pro Max
Konular
2
baştan söyleyeyim sorumluluk senin. ben fastboot rom atmadan bu bat dosyasını çalıştırıyorum. telefonu eğer bu bat tan sonra yeniden başlatırsan hayırlı olsun. ama ne var yok gidilyor karar senin

Echo off
echo !!! SON UYARI !!!
echo Bu islem tum kalibrasyonlari, IMEI verilerini vs silebilir.
pause

fastboot devices

echo Tum bolumler siliniyor...

fastboot erase boot
fastboot erase dtbo
fastboot erase vbmeta
fastboot erase vbmeta_system
fastboot erase super

fastboot erase system
fastboot erase system_ext
fastboot erase vendor
fastboot erase product
fastboot erase odm

fastboot erase userdata
fastboot erase cache
fastboot erase metadata

echo --- KRITIKLER (geri donusu zor) ---
fastboot erase persist
fastboot erase modemst1
fastboot erase modemst2
fastboot erase fsg
fastboot erase modem

echo Format islemleri...
fastboot format userdata
fastboot format metadata

echo Islem bitti. Cihaz buyuk ihtimalle ROM'suz ve sorunlu acilacak.
pause

Oyla:

Mami1985

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Redmi note 9pro
Meslek
Teknisyen
Konular
13
baştan söyleyeyim sorumluluk senin. ben fastboot rom atmadan bu bat dosyasını çalıştırıyorum. telefonu eğer bu bat tan sonra yeniden başlatırsan hayırlı olsun. ama ne var yok gidilyor karar senin

Echo off
echo !!! SON UYARI !!!
echo Bu islem tum kalibrasyonlari, IMEI verilerini vs silebilir.
pause

fastboot devices

echo Tum bolumler siliniyor...

fastboot erase boot
fastboot erase dtbo
fastboot erase vbmeta
fastboot erase vbmeta_system
fastboot erase super

fastboot erase system
fastboot erase system_ext
fastboot erase vendor
fastboot erase product
fastboot erase odm

fastboot erase userdata
fastboot erase cache
fastboot erase metadata

echo --- KRITIKLER (geri donusu zor) ---
fastboot erase persist
fastboot erase modemst1
fastboot erase modemst2
fastboot erase fsg
fastboot erase modem

echo Format islemleri...
fastboot format userdata
fastboot format metadata

echo Islem bitti. Cihaz buyuk ihtimalle ROM'suz ve sorunlu acilacak.
pause
Denemeyin beyler cihazı patlatırsınız parmak izi rom atsanız bile açılmaz imeide gider lütfen yanlış bilgi vermiyelim.

Oyla:

grdlsv

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Gürdal
Cihazım
Note 10 Pro Max
Konular
2
Ben kendim kullandım. Note 10 pro max te. rom attıktan sonra twrp ile persist ve imei modem yedeklerini yüklüyorum. bugüne kadar onlarca kez denedim. sorun olmadı. Tabiki deneyen riskini alır. Sorumlusu olmak istemem.

Oyla:

brkkymk

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Burak
Cihazım
Redmi Note 10 P
Konular
1
Şunu dener misin google hesabın ile tarayıcıdan giriş yap ardından telefonun çalınmış gibi uzaktan kilitle şifre koy ardından telefon kilitlendikten sonra ayarlara gidip şifreyi değiştirmeyi dene
Sorunun bununla ilgili olduğunu sanmıyorum, zaten bunu yapsam bile apk dosyalarını kuramıyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben kendim kullandım. Note 10 pro max te. rom attıktan sonra twrp ile persist ve imei modem yedeklerini yüklüyorum. bugüne kadar onlarca kez denedim. sorun olmadı. Tabiki deneyen riskini alır. Sorumlusu olmak istemem.
Böyle bir riski almak istemiyorum. Zaten Fastboot ROM'u kurunca telefon normal bir biçimde çalışıyor, sadece ondan sonra bir ROM yüklemeye çalışınca sorun oluşuyor.

Oyla:

brkkymk

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Burak
Cihazım
Redmi Note 10 P
Konular
1
Herkese ayırdığı vakit için teşekkür ederim. Xiaomi.eu ROM'u kurdum ve ardından EvoX kurdum ve şifre ekleyebildim yani sorun çözüldü.

Oyla:

Hitmantextil

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Zortphone
Konular
15
Sorunun bununla ilgili olduğunu sanmıyorum, zaten bunu yapsam bile apk dosyalarını kuramıyorum.

Böyle bir riski almak istemiyorum. Zaten Fastboot ROM'u kurunca telefon normal bir biçimde çalışıyor, sadece ondan sonra bir ROM yüklemeye çalışınca sorun oluşuyor.
Apk dosyalarını kuramaman tahminimce paket yükleyici ile alakalı o da rom kaynaklıdır farklı romlar veya orijinal rom flaşlamayı dene

Apk dosyalarınu kuraraman tahminimce paket yükleyici ile alakalı o da rom kaynaklıdır farklı romlar veya orijinal rom flaşlamayı dene
Ekran kilidi kısmını redditte gördüm işe yaradığını söylemişler denemekten zarar gelmez

Oyla:
Üst Alt