Brkdzdr kullanıcısının son içeriği

1. Brkdzdr

Yardım Mi note 10 lite ekran sorunu

Ekranın sorunu içinde ki ledin yanmasından dolayı yüksek parlaklikta kullandığımda yada telefon isindiginda ekran beyaz patlama yapıyordu. Yeni orijinal ekran bularak sorunu çözdüm
  2. Brkdzdr

Ne yazik ki sag taraf centik hizasindan itibaren yanmis gibi duruyor. İlerlemezse sorun yok boyle idare etsin beni 1638820683 Evet hevesle aldim halen ayni hevesle kullanıyorum hoşuma gidiyor. Herhalde panelde de sorun yasayan tek kullaniciyim :)
  3. Brkdzdr

Teşekkürler. İs geregi sabah masaya koyuyorum aksam kalkarken ceket cebime geri koyuyorum. Özen gostereyim biraz daha o zaman. Peki sorun nedir ?
  4. Brkdzdr

Herkese Merhabalar Mi note 10 Lite cihazimın Sınırı kamera centiginden olacak şekilde enlemesine bir cizgi oldu( darbe vs herhangi birsey yok) sonrasinda ekran parlakligimi fulle aldığımda ekran bembeyaz olmaya basladi simdi ekran parlamasi gecti bildirim cubugundan centik sınirina enlemesine...
  5. Brkdzdr

Yardım Mi note 10 lite ön kamera sarı çekme sorunu

Katiliyorum cicek gibi cihaz yormuyor hizli batarya kiminden kötüyse kiminde de cok guzel stabil son guncelleme ile sensörde epey adam oldu . Aman aman kamera problemi yasayan varsa google cam indirsin.
  6. Brkdzdr

Yardım Mi note 10 lite yakınlık sensörü sorunu

Böyle böyle telefonu çöp ettiriyorsunuz. WhatsApp dahil bilumum uygulamalarda sensör sorunu yok. Problem tamamen google dialer uygulamasinda
  7. Brkdzdr

Sohbet Sahibinden.com dolandırıcısı

Hocam bankaniza durumu bildirin diyeceğim ama geç olmuş sanki. Durumu izah edin dolandiricilik gibi durumlarda eft durdurma yada geri cekme talimatlari verilebiliyor. Kurum icinde daimi boyle vakalar ile karşilasabiliyoruz .
  8. Brkdzdr

Haber 6.000 mAh bataryalı Redmi modeli geliyor!

Xiaomi de mah hikaye.
  9. Brkdzdr

Ana Başlık Mi Note 10 Lite Ana Konu

Xiaominin cogu telefonunda bu sacmalik var ne yazik ki note 10 lite a ozel degil :/
  10. Brkdzdr

Çözüldü Kredi kartı taksit ile telefon nereden alınabilir?

Anlıyorum. Faiz alacak. Sonradan taksitlendirme en iyi enpara su anda.
  11. Brkdzdr

Hangi bankanin kredi karti ile yapacaksınız taksitlendirmeyi
  12. Brkdzdr

Hepsiburada pos alisverisinde turev belirtmedigi icin pesin çektirip alisverisin provizyondan düştüğünde sonradan taksitlendirme yapabilirsin.
  13. Brkdzdr

Hiç sorun yok. Xiaomi telefonun bataryasi anca ederi bu kadar. Bende kullaniyorum benimki de geceyi anca çıkartıyor . Her zaman belirttigim gibi ekran kısarak pil tasarrufuna alarak onu bunu kısıtlayarak verim alamazsiniz paranın hakkini versin telefon.
  14. Brkdzdr

Yardım Xiaomi Mi9 İç Cam Kırıldı

Bende eski telefonumu garantiye göndermistim keyfiyetten ekrani degisti. Asiri berbat sacama sapan ekran takmışlardi
  15. Brkdzdr

Telefonu daima pil tasarrufunda kullaniyorsan dedigin gorseller yada efektlerden faydalanamazsin
Üst Alt