Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Herkese Merhabalar
Mi note 10 Lite cihazimın Sınırı kamera centiginden olacak şekilde enlemesine bir cizgi oldu( darbe vs herhangi birsey yok) sonrasinda ekran parlakligimi fulle aldığımda ekran bembeyaz olmaya basladi simdi ekran parlamasi gecti bildirim cubugundan centik sınirina enlemesine...
Arkadaşlar merhaba sensör sorunu çözüldü. Telefon ( arama yaptigimiz uygulamanin adı Telefon) uygulamasina girip uygulama bilgisinden sırasıyla bildirimler -devam eden cagrilar -önemlilik -yüksek secin ve cagrilarinizin keyfini sürün. Yorumlarınızı yazın ki kimde oldu kimde olmadı bilelim ben...
Arkadaşlar Merhabalar. Mi note 10 lite siparişi verdim an itibariyle artik bende aranizdayim. İphone xs max ( sirket telefonum) ve a2 lite kullanicisiyim( saf android ve 10 alana kadar gayet guzeldi ) telefona çok para harcayan yada performans bekleyen birisi degilim. Az çok tecrube...
Ben su anda 10 sürümündeyim. Ama sadece 9 kullananlar icin yeni guncelleme yayinlandi. Tahminimce yeniden güncellemek isteyenler icin sorunlar giderilmis sürümü olabilir bu guncellem3
Hayatin her noktasinda yoneticiler elestirilebilir fikir paylaşımi yapilabilir fikir alabilirler. Saygisizlik edilmedigi surece eleştiride sorun yoktur. Bakin sizde benim fikrimi elestirmis oldunuz.
Sayin bolum yoneticisi kendi actiginiz başlıga yönlendirme sebebiniz nedir hemde farkli içerik Ağustos guncellemesi basligini kapattiniz ? Sizin başlığınız ile Ağustos ayi güncellemesi basligi ayri başlıklardir teknik bilgi ayni olabilir. Biz orada fikir goruslerimizi belirtecegiz . Herkes...
Yaz aylarinda sıkça yasanan bir sorun %20 %70 bandinda aşırı ısınır o yuzden telefonu soguk zemine koymasini öneririm. Yasadigim sehirde oda sıcakligi 30 31 derece oluyor zemine koyuyorum telefonu bir nebze idare ediyor
Telefondan film izleme aliskanligi bir türlu gitmedi üstumuzden universiteden aliskanlik :) halen telefondan dizi film izleyeceğim zaman samsung note 2 yi kullanirim . Peki kac 9 saate kac saat ekran goruntusu aldiniz ?
Kaç saatlik kullanim ile söz konusu bu süreler arkadaşlar ? Sarj ile ilgili çok sorun yasiyor a2 lite severler. O yuzden biraz veri biriktiginde analizler olusturabiliriz bence.