Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ekranın sorunu içinde ki ledin yanmasından dolayı yüksek parlaklikta kullandığımda yada telefon isindiginda ekran beyaz patlama yapıyordu. Yeni orijinal ekran bularak sorunu çözdüm
Ne yazik ki sag taraf centik hizasindan itibaren yanmis gibi duruyor. İlerlemezse sorun yok boyle idare etsin beni
1638820683
Evet hevesle aldim halen ayni hevesle kullanıyorum hoşuma gidiyor. Herhalde panelde de sorun yasayan tek kullaniciyim :)
Herkese Merhabalar
Mi note 10 Lite cihazimın Sınırı kamera centiginden olacak şekilde enlemesine bir cizgi oldu( darbe vs herhangi birsey yok) sonrasinda ekran parlakligimi fulle aldığımda ekran bembeyaz olmaya basladi simdi ekran parlamasi gecti bildirim cubugundan centik sınirina enlemesine...
Katiliyorum cicek gibi cihaz yormuyor hizli batarya kiminden kötüyse kiminde de cok guzel stabil son guncelleme ile sensörde epey adam oldu . Aman aman kamera problemi yasayan varsa google cam indirsin.
Hocam bankaniza durumu bildirin diyeceğim ama geç olmuş sanki. Durumu izah edin dolandiricilik gibi durumlarda eft durdurma yada geri cekme talimatlari verilebiliyor. Kurum icinde daimi boyle vakalar ile karşilasabiliyoruz .
Hiç sorun yok. Xiaomi telefonun bataryasi anca ederi bu kadar. Bende kullaniyorum benimki de geceyi anca çıkartıyor . Her zaman belirttigim gibi ekran kısarak pil tasarrufuna alarak onu bunu kısıtlayarak verim alamazsiniz paranın hakkini versin telefon.