Brkdzdr kullanıcısının son içeriği

1. Brkdzdr

Yardım Mi note 10 lite ekran sorunu

Herkese Merhabalar Mi note 10 Lite cihazimın Sınırı kamera centiginden olacak şekilde enlemesine bir cizgi oldu( darbe vs herhangi birsey yok) sonrasinda ekran parlakligimi fulle aldığımda ekran bembeyaz olmaya basladi simdi ekran parlamasi gecti bildirim cubugundan centik sınirina enlemesine...
  2. Brkdzdr

Soru Mi Note 10 Lite Panel Bilgisi

Merhabalar Bu cihazda kullanilan panel nedir? Araştırdım ama bulamadım ne yazik ki
  3. Brkdzdr

Çözüldü Yakinlık Sensörü Sorunu Çözümü

Arkadaşlar merhaba sensör sorunu çözüldü. Telefon ( arama yaptigimiz uygulamanin adı Telefon) uygulamasina girip uygulama bilgisinden sırasıyla bildirimler -devam eden cagrilar -önemlilik -yüksek secin ve cagrilarinizin keyfini sürün. Yorumlarınızı yazın ki kimde oldu kimde olmadı bilelim ben...
  4. Brkdzdr

Sohbet Mi Note 10 Lite Aldım

Arkadaşlar Merhabalar. Mi note 10 lite siparişi verdim an itibariyle artik bende aranizdayim. İphone xs max ( sirket telefonum) ve a2 lite kullanicisiyim( saf android ve 10 alana kadar gayet guzeldi ) telefona çok para harcayan yada performans bekleyen birisi degilim. Az çok tecrube...
  5. Brkdzdr

Yardım Android 10 Bekleyenler

Ben su anda 10 sürümündeyim. Ama sadece 9 kullananlar icin yeni guncelleme yayinlandi. Tahminimce yeniden güncellemek isteyenler icin sorunlar giderilmis sürümü olabilir bu guncellem3
  6. Brkdzdr

Soru Telefonda Kasma

Android 10 yuklendikten sorna A2 Lite cihazinda kasma olan gozlemleyen var mi ? Var olan sorunu nasil cözebilirim ?
  7. Brkdzdr

Yardım Mi A2 Lite Telefon Şebeke Sinyali Zayıf

Herseyi guncellemeye baglamak :/ kendi bolgenizde alaninizda sorunu arayın bence
  8. Brkdzdr

Soru Dokunmatik sorunu

A2 lite kullancilari da son guncellemeler ile aynı sorunu yasadi buyuk ihtimal sizde de yazilimdan kaynaklı sorun var
  9. Brkdzdr

Rom Mi A2 Lite (Ağustos Ayı) Global Kararlı V10.0.13.0.PDLMIXM indirme bağlantıları

Hayatin her noktasinda yoneticiler elestirilebilir fikir paylaşımi yapilabilir fikir alabilirler. Saygisizlik edilmedigi surece eleştiride sorun yoktur. Bakin sizde benim fikrimi elestirmis oldunuz.
  10. Brkdzdr

Rom Mi A2 Lite (Ağustos Ayı) Global Kararlı V10.0.13.0.PDLMIXM indirme bağlantıları

Sayin bolum yoneticisi kendi actiginiz başlıga yönlendirme sebebiniz nedir hemde farkli içerik Ağustos guncellemesi basligini kapattiniz ? Sizin başlığınız ile Ağustos ayi güncellemesi basligi ayri başlıklardir teknik bilgi ayni olabilir. Biz orada fikir goruslerimizi belirtecegiz . Herkes...
  11. Brkdzdr

Yardım Mi 8 ekran patlaması

Ayni sorunu daha once başka bir kullanici daha yasamisti. Forumda bilgi mevcuttur diye hatırlıyorum bir göz gezdirin bence
  12. Brkdzdr

Yardım Redmi note 7 aşırı ısınma sorunu

Yaz aylarinda sıkça yasanan bir sorun %20 %70 bandinda aşırı ısınır o yuzden telefonu soguk zemine koymasini öneririm. Yasadigim sehirde oda sıcakligi 30 31 derece oluyor zemine koyuyorum telefonu bir nebze idare ediyor
  13. Brkdzdr

Soru Sarj Süreleri

Telefondan film izleme aliskanligi bir türlu gitmedi üstumuzden universiteden aliskanlik :) halen telefondan dizi film izleyeceğim zaman samsung note 2 yi kullanirim . Peki kac 9 saate kac saat ekran goruntusu aldiniz ?
  14. Brkdzdr

Soru Sarj Süreleri

Kaç saatlik kullanim ile söz konusu bu süreler arkadaşlar ? Sarj ile ilgili çok sorun yasiyor a2 lite severler. O yuzden biraz veri biriktiginde analizler olusturabiliriz bence.
  15. Brkdzdr

Soru Sarj Süreleri

Sayin kullanicilar ortalama günlük sarj sürelerinizi paylaşabilir misiniz ?
Üst Alt