brabbit kullanıcısının son içeriği

1. brabbit

Yardım İmei klonlanmış!

Arkadaşlar herkese iyi forumlar. 1 hafta önce falan dedem yetkili Türk Telekom bayiinden Samsung marka telefon aldı. Fakat bugün kendisine "IMEI Klonlanmıştır hattınız 02.06.2021 tarihinde kapanacaktır." Diye bir mesaj geldi. Aklım almıyor Türk Telekom gibi bir firma nasıl böyle bir ürün...
  2. brabbit

Yardım Mı Band 4 Eşleştirilemiyor hatası

Arkadaşlar bugün A101den Mı Band 4 aldım. Şarj edip direkt bağlamaya çalıştım telefona. Ama böyle bir hatayla karşılaşıyorum. 3 ayrı telefonla eşleştirmeyi denedim. Fakat hepsinde bu hatayı verdi. Bileklikte eşleşme başarılı diyor fakat telefonda bu ekran çıkıyor. Başka bir tane daha almıştık...
  3. brabbit

Çözüldü Konum açınca Bluetooth açılması sorunu?

Arkadaşlar bildirim çubuğu üzerinden konumu açtığım zaman Bluetooth ta açılıyor. Bluetooth açılmasını istemiyorum. Bunun ayarı nerede bulamadım.
  4. brabbit

Arama Kaydetme özelliği geliyor

Arkadaşlar az önce Webtekno'da gördüğüm haberde Android 9 ve üstü tüm cihazlara Arama Kaydetme özelliği geleceği söyleniyor. RN 8 Pro kullanıcıları için güzel bir haber. Sırf bu özellik için Rom değişen/değiştirmek isteyen arkadaşlar oluyor. Umarım en kısa zamanda gelir. Haber linkini de aşağı...
  5. brabbit

Yardım WhatsApp Görüntülü Konuşma Sesi Sorunu

Arkadaşlar son zamanlarda bir sıkıntı başladı. WhatsApp üzerinden biriyle görüntülü konuşurken karşı tarafın sesi ahizeden gelmeye başlıyor. Önceki telefonum Mi5S te de zaman zaman oluyordu. Başka uygulama deneme fırsatım olmadı. Benzer sorun yaşayıp çözümü hakkında fikri olan var mı?
  6. brabbit

Çözüldü Google 3D Olarak Göster Özelliği

Arkadaşlar herkese iyi forumlar. Google'a 3D olarak göster özelliği geldi. Fakat bir türlü AR olarak göstermeyi başaramadım. Videodan aldım SS deki gibi çıkması gereken 3D olarak göster butonu çıkmıyor. Konu hakkında bilgisi olan var mı?
  7. brabbit

Yardım Sim Kart hafızasındaki kişileri silme.

Arkadaşlar herkese iyi forumlar. Google kişilerde sadece telefon hafızasındaki kişiler gözüksün istiyorum. Ama sürekli sim ve telefon hafızasındakiler gözüküyor. Kişiler uygulaması üzerinden siliyorum fakat geri geliyor. Yardımlarınızı bekliyorum.
  8. brabbit

Çözüldü Dahili hafızaya albüm oluşturma ve dahili hafızadaki fotoğrafları görmeme

Arkadaşlar merhaba. Galeride yeni albüm oluşturmak istediğim zaman albümü SD karta oluşturuyor. Ben dahili hafızaya oluşturmak istiyorum ama bulamadım bir türlü ayarını. Bilen var mı? Ayrıca dahili hafızaya attığım dosya şeklindeki fotolar galeride gözükmüyor.
  9. brabbit

Sohbet Hepsijet sorunsalı

04 Ocak'ta Hepsiburada üzerinden 2 adet telefon siparişi verdim. Hepsiburada'da teslim tarihi 06 Ocak gözüküyordu. Hepsijet 08 Ocak teslim tarihi diyordu. Fakat ortada yok hala kargom. Sitede depoda gözüküyor. Müşteri hizmetleri Gebze'de diyor. Güvenilir olduğu için Hepsiburada'dan sipariş...
  10. brabbit

Sohbet AnTuTu Puanınız kaç?

Ben de 2 ay önce garanti kapsamında batarya değiştirdim. Ne marka taktılar bilmiyorum ama ekran süresi vs. Çok bir şey fark etmedi. Sadece ani düşüşler ortadan kalktı.
  11. brabbit

Sohbet AnTuTu Puanınız kaç?

Herkese merhaba telefonumu alalı 2 yılı aşkın bir süre oldu. Bazı firmalar zamanla güncellemeler ile yavaşlatma politikası izliyor biliyorsunuz. Ama ben şarj konusunda şikayetçi olsam da performans konusunda her zaman memnundum. Merak ettim uzuun bir aradan sonra AnTuTu testi yaptım. Çıkan...
  12. brabbit

Çözüldü Xioami Mi Play Hard Brick Oldu lütfen yardım...

Madem yapabileceğin bir şey kendin yap o zaman. Yapamıyorsan da demek ki gerçekten emek ve bilgi isteyen bir iştir. Bunun da haliyle bir karşılığı olmalı değil mi? Bizzat kendim defalarca yardımcı olduğunu gördüm Zenex hocamın. Gerçekten yapabileceğiniz bir şey değil ki size bu şekilde bir...
  13. brabbit

Yardım Bir Takım Sorunlar

1. Problemi ben de sürekli yaşıyorum. 3 te nadiren oluyor bende de çözüm çıkar umarım.
  14. brabbit

Yardım Oyunlar kasıyor.

Xiaomi maalesef yazılım konusunda berbat. Donanım güzel ama yazılımla desteklenmedikten sonra hiç bir anlamı yok. Her gelen güncellemede şarj ve hız konusunda düşüş yaşanıyor. Custom Rom ya da yeni telefon tek çaresi.
  15. brabbit

Yardım Young forever tema

Az önce yükledim. Bire bir aynısı sadece ismi değişik. Sağolun hocam. Yalnız tek bir sıkıntı var. Avatar ve takma ad kısmını ayarlardan değiştirmeye çalıştığım zaman masaüstü saati varsayılan saate dönüyor.
Üst Alt