brabbit kullanıcısının son içeriği

1. brabbit

Yardım İmei klonlanmış!

Yasaklar biter bitmez gideceğiz hocam
  2. brabbit

Yardım İmei klonlanmış!

Arkadaşlar herkese iyi forumlar. 1 hafta önce falan dedem yetkili Türk Telekom bayiinden Samsung marka telefon aldı. Fakat bugün kendisine "IMEI Klonlanmıştır hattınız 02.06.2021 tarihinde kapanacaktır." Diye bir mesaj geldi. Aklım almıyor Türk Telekom gibi bir firma nasıl böyle bir ürün...
  3. brabbit

Soru Telefonumdaki dosyalar

Evet siz söyleyince baktım aynı klasör bende de mevcut ve 1gb a yakın yer kaplıyor. Bilen biri yanitlarsa güzel olur.
  4. brabbit

Yardım Mı Band 4 Eşleştirilemiyor hatası

Ne yazık ki bulamadım. Ertesi gün iade edip yenisini aldım. Bunda sıkıntı çıkmadı.
  5. brabbit

Yardım Mı Band 4 Eşleştirilemiyor hatası

Arkadaşlar bugün A101den Mı Band 4 aldım. Şarj edip direkt bağlamaya çalıştım telefona. Ama böyle bir hatayla karşılaşıyorum. 3 ayrı telefonla eşleştirmeyi denedim. Fakat hepsinde bu hatayı verdi. Bileklikte eşleşme başarılı diyor fakat telefonda bu ekran çıkıyor. Başka bir tane daha almıştık...
  6. brabbit

Yardım Otomatik parlaklık sorunu

Bende de uzun süredir sorun mevcut. MIUI 11de de vardı, 12ye geçtim devam ediyor. Bu kadar basit bir sorun nasıl bunca zamandır güncelleme ile düzeltilmez anlamış değilim.
  7. brabbit

Soru batarya

Hocam donanımsal ve ya yazılımsal bir sıkıntı söz konusuysa garanti kapsamında ücretsiz yapılacağını düşünüyorum. Bir önceki cihazım mi5s ti, garanti bitimine 1 ay kala Deltaya batarya kötü diye götürdüm ücretsiz değişim yaptılar.
  8. brabbit

Çözüldü Redmi note 8 pro otomatik parlaklık sorunu

Hocam sorun kırılmaz cam ile alakalı olsaydı yeniden başlatınca düzelmezdi. Kaldı ki MIUI 12 ile birlikte düzeldi benim sorunum.
  9. brabbit

Anket Arama Uygulaması Tercihiniz nedir?

Hocam arama uygulaması baya iyi fakat SMS uygulamasını bulamadım. Varsa link ve ya APK atma şansınız var mı
  10. brabbit

Deneyeceğim hocam SMS için bir öneriniz var mı
  11. brabbit

Hocalarım. Store üzerinden yahut APK ile kurabileceğim. SMS ve arama uygulaması var mı?
  12. brabbit

Rom Redmi Note 8 Pro Global Kararlı V12.0.2.0.QGGMIXM İndirme Bağlantısı

Arkadaşlar dün akşam yatarken sadece wifi açıktı. Ama saat 5-6 arası 410mah lık bir kayıp gözüküyor. Bu oldukça yüksek bir değer. Detaylarda diğer uygulamaların yediği gözüküyor. Sebebi nedir sizce
  13. brabbit

Hocam kendisi geldi güncelleme olarak. Editte yazdığım şekilde çözüldü sorun.
  14. brabbit

Arkadaşlar OTA üzerinden MIUI 12ye geçtim ama bildirim kısmı tanıtımlardaki gibi değil bunun bir ayarı var mıdır neden bu şekilde. Edit: Yeni Kontrol Merkezini Kullan diye bir seçenek varmış yeni gördüm. Sorun çözüldü.
  15. brabbit

Soru MIUI 12 Güncellemesi Sistem üzerinden geldi sonra kayboldu

Klasik Xiaomi verir alır geri verir.
Üst Alt