Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar herkese iyi forumlar. 1 hafta önce falan dedem yetkili Türk Telekom bayiinden Samsung marka telefon aldı. Fakat bugün kendisine "IMEI Klonlanmıştır hattınız 02.06.2021 tarihinde kapanacaktır." Diye bir mesaj geldi. Aklım almıyor Türk Telekom gibi bir firma nasıl böyle bir ürün...
Arkadaşlar bugün A101den Mı Band 4 aldım. Şarj edip direkt bağlamaya çalıştım telefona. Ama böyle bir hatayla karşılaşıyorum. 3 ayrı telefonla eşleştirmeyi denedim. Fakat hepsinde bu hatayı verdi. Bileklikte eşleşme başarılı diyor fakat telefonda bu ekran çıkıyor. Başka bir tane daha almıştık...
Bende de uzun süredir sorun mevcut. MIUI 11de de vardı, 12ye geçtim devam ediyor. Bu kadar basit bir sorun nasıl bunca zamandır güncelleme ile düzeltilmez anlamış değilim.
Hocam donanımsal ve ya yazılımsal bir sıkıntı söz konusuysa garanti kapsamında ücretsiz yapılacağını düşünüyorum. Bir önceki cihazım mi5s ti, garanti bitimine 1 ay kala Deltaya batarya kötü diye götürdüm ücretsiz değişim yaptılar.
Arkadaşlar dün akşam yatarken sadece wifi açıktı. Ama saat 5-6 arası 410mah lık bir kayıp gözüküyor. Bu oldukça yüksek bir değer. Detaylarda diğer uygulamaların yediği gözüküyor. Sebebi nedir sizce
Arkadaşlar OTA üzerinden MIUI 12ye geçtim ama bildirim kısmı tanıtımlardaki gibi değil bunun bir ayarı var mıdır neden bu şekilde.
Edit: Yeni Kontrol Merkezini Kullan diye bir seçenek varmış yeni gördüm. Sorun çözüldü.