Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bundan önce samsung kullanırdım ve üst kayan menüden konumu açar kapardım. Bunda konumu nerden açıp kapıyoruz abi bilen var mı? Nerde usta bu düğme?
Mi8
Çözüldü. Ama şöyle. İlk olarak xiaomi global yardım tırt. İmkansız sorry diyip geçiştirdiler beni. Sanırım sitesinden yardım bölümüne girip mail adreslerine miui hesabımda ki bölgenin india dan Türkiye ye döndürmek istediğimi yazdım. Hiç forumlara bakmıyormusunuz herkes yardım bekliyor dedim ve...
Tlf da zaten bölge Türkiye. Dil Türkçe. Sorun miui hesabında ki bölgenin india olarak görünmesi. Kanayan yara sanırım kimse bilmiyor. Neden böyle bir saçmalık var anlayabilmiş değilim. Teşekkürler yardım için.
merhaba aynı sorun bende de var. Ben bekleyip mi8 global sürümünü aldım. 10.3.4.0 kararlı
Tlf dili Türkçe fakat temadan sıkılıp değiştirmek için temalara girdiğimde sürekli hintçe yorumlar ve hint temaları görüyordum. her yerine baktım miui hesabımda bölge india olarak görülüyor. Ne yazık ki...