BoostersX kullanıcısının son içeriği

1. B

Yardım Mi 10t pro China rom Hk.

Hocalarım merhabalar, Endonezya rom'dan çin roma geçmek istiyorum ama, görüşmelerde ses kaydı özelliği var mıdır? Eğer yok ise kıpırdamayacağım onca ayardan. Şöyle bir yorum gördüm: Doğruluk payı var mıdır? Yani kendi ülkesinin romu daha mı donanımlı? Olmadı cihazı ingilizce kullanmaya razıyım...
  2. B

Yardım mi 10t pro kamera sorunu

Üstadlarım Merhaba Şöyle bir sorun oluştu, nasıl olduğu hakkında bir fikrim yok ve çözemedim de HDR Modu kapalı yada otomatikte olup, zoom yapınca videodaki sorunu yapıyor yani kameradan atıyor ve fotoğrafı netlemiyor. Çekiyor ama netlemiyor. Sizce sorun yazılımsal mıdır...
  3. B

Yardım Ekran kaydı alma & Cihaz Boot olmaması

Üstadlar merhabalar, 3. parti uygulamalarda görüntülü görüşme yaparken kaydetmek istiyorum ne kadar araştırsam da çözemedim. Cihazım Mi 10t pro, rootlu. Bildiğiniz module vs var mı? Ekran kaydı almak bu kadar zor değildi eskiden. Normal aramaları kaydeden root ve modul gerektiren uygulama var ve...
  4. B

Yardım Mi 10t pro arama kaydedici hk.

mi 10t proda endonezya romunda arama kaydedicisi var lakin, Endonezya romunda buglar miui 13 ile arttı doğru muyum? eeada daha az bug söz konusu. EEA romuna geçeceğim ve cihaz rootlu olacak. EEA romu için var mı bildiğiniz stabil arama kaydedicisi?(Endonezya romundaki gibi stabil çalışabilmeli...
  5. B

MIUI 13 Mi 10t pro miui13 android 12 hk

üstadlar merhabalar mi 10t pro kullanıcısıyım, daha miui 13 android 12 yayınlanmadan önce eea romundaydım, sırf dâhili arama kaydedicisi yok, sadece Endonezya romunda var(mış) diye Endonezya romuna geçtim. Gerçekten eeadan daha sade, daha stabil. şuan 12.5.4 Endonezya romundayım. Uzatmayayım: mi...
  6. B

Yardım Mi 10t pro romlar ve dağıtımları hk.

Üstadlarım sizlere bir sorum olacak haftalardır cevabını bulamadım bir türlü. Mi 10t pro kullanıyorum, fastboot rom recovery rom vs ayırt edebiliyor ve yükleyebiliyorum sıkıntısız lakin, Babamın telefonu mi 8 se ve avrupa romu, dahili olarak arama kaydetme gibi özelliği var(arama esnasında olan)...
Üst Alt