BoostersX kullanıcısının son içeriği

1. B

Çözüldü Mi 12T Pro - HyperOS ROM Yükledikten Sonra Google Play Sertifikası ve WhatsApp Sorunu

https://forum.miuiturkiye.net/konu/android-15-x-ve-altinda-bootloader-ve-root-bypass-etme-rehberi.155157/ bir bakalım. Ana mesele bootloader spoofer
  2. B

Yardım Root Gizleme Sorunu

https://mifirm.net/download/10279 bu romu tavsiye ederim. Benim cihaz mi 10t pro idi. Android 12den, 10'a geçtim xiaomi.eu rom baya stabil ama senin de dediğin gibi bazen bazı uygulamalar yüklenmiyor maalesef. Tekrar 12 de dönmek istemiyorum çünkü cihaza ağır geliyor. Genelde cihazın ilk...
  3. B

Yardım mi 10t pro android 10

A10'da hiçbir kernel çalışmıyor. Konabess başarıyla bitse de hâlâ 587mhzde sabit kalıyor. Sizin şebeke modu olayı olmuyor. Şebeke tamamen gidiyor. Ancak Endonezya romunun ilk android 10 sürümünün teleservice apksı şuanki eu roma nazaran daha iyi daha stabil çalışıyor. Şebeke band ayarı için...
  4. B

Mod Tüm FPS kilitlerini kaldıran Magisk modülü

Ne olduğunu bilmeyen & anlamayan arkadaşlar için: Rootsuz olmaz Magisk olmadan yüklenmez. Diğer Notlar; Spoofer'dir. Spoofing nedir: Sahtecilik saldırısı Bilgi güvenliği ve özellikle ağ güvenliği bağlamında, bir sahtecilik saldırısı, bir kişinin veya programın, yasa dışı bir fayda elde etmek...
  5. B

evet sizin ile daha önceleri de münasebetim oldu. Cihazın arkasını açtım o şekilde kullanıyorum. a12 mi 14 Endonezya yüklü. + sizin şebeke yazılımı + konabess yüklü. ancak hazır kernel var sizinkinden farklı olarak ismi:nogravity diye bu acaba a10 ile çalışır mı bilmiyorum. tüm testleri buraya...
  6. B

teşekkür ederim 🌷 kafeinsiz hocam paylaşmış google drive yüklemiş Allah razı olsun. Lâkin mifirmde 3.8gb yazarken bu linkte 3.5gb aynı dosya değil mi?
  7. B

kafeinsiz M.OZKN biraz fazla oluyorum ama belirttiğiniz sürümün var ise fastboot veya recoverysini isteyebilir miyim. mifirmden 12.0.3 fastboot buldum ancak 12.0.12 recovery olarak var ve linkler ölmüş bir de OC yapmak istiyorum. kafeinsiz hocamızın konusu android 10 için geçerli mi yada...
  8. B

evet kısıtlamalar ve tüketim artıyor. Ancak android 10'a düşürsem ne kadar çok mahrum kalırım? Çünkü 12'yi beğenmiyorum gerçekten. Yorumun için teşekkür ederim hocam. Sessizliği bozdun. Bilemiyorum ufak ufak android 12 bile eskiyor. Android 10'a geçer isem uygulama destekleri çarçabuk bitebilir...
  9. B

hocalarım merhaba, uzun zamandır mi 10t pro kullanıcısıyım. Cihazı hep rootlu kullanırım. şu sıralar Android 10 Endonezya sürümüne geçmeyi düşünüyorum. Şuanda android 12 Endonezya sürümündeyim. Hem root tarafı olsun hem normal kullanım olsun android 10'a geçer isem ne kazanırım ne kaybederim...
  10. B

Soru Mi 10 T İçin En İyi Stabil Rom Önerisi ?

Ben Android 10da iken hiçbir kusurunu görmedim. Ne zaman ki 11 aldı, hele hele android 12 aldı buglar androidde hatalar, bildirim sisteminde, bildirim panelinde hatalar buglar. Özelleştirmede sorunlar vs. arttı. Ben artık xiaomi kullanmam. Elimdeki telefonun batarya ömrü bitsin, işte o zaman çok...
  11. B

Yardım Mi 10t pro China rom Hk.

hocam dediğiniz gibi o romu kurdum ama hiçbir 3.parti wifi yazılımlarından listeleme alamıyorum, bütün wifi ile etrafdaki ağları gösteren 3. parti yazılımlar çalışmıyor neden böyle oluyor?? Rootsuzken de rootluyken de durum aynı
  12. B

Haber Xiaomi, Mayıs 2024’ten itibaren Bootloader Kilidini Açmayı durdurmayı planlıyor

Birileri, birilerini engellemeye çalışır ve o birileri de birilerinin engellerini kırmaya çalışır. Bu döngü de böylece akıp gider. Ancak şu vardır ki, beşerin koyduğu engeli yine beşer kırar. Tek yaptığımız şey birbirimizin ayağına sıkmak değil mi zaten :) Koyunlaştırma çabaları hep bunlar :)
  13. B

Yardım Mi 10t pro China rom Hk.

Hocalarım merhabalar, Endonezya rom'dan çin roma geçmek istiyorum ama, görüşmelerde ses kaydı özelliği var mıdır? Eğer yok ise kıpırdamayacağım onca ayardan. Şöyle bir yorum gördüm: Doğruluk payı var mıdır? Yani kendi ülkesinin romu daha mı donanımlı? Olmadı cihazı ingilizce kullanmaya razıyım...
  14. B

Soru HyperOS Mi 10 Serisine geliyor

Bu xiaomi bir şeyi de yapıp bitirdikten sonra, "işte yaptım oldu" dese keşke . Çok seviyor oraya buraya haber salmayı :) Bence Miui gereksiz kalabalık bir sistem. Buglar ile dolu
  15. B

Duyuru XiaomiUpdate.com Sitesi Açıldı!

Çok güzel olmuş, ellerinize sağlık. Ancak unuttuğunuz bir husus var. Tüm romlar xiaomi serverlerinden çekiliyor. Bu da sitenizin "xiaomi"ye gebe olduğunu gösteriyor. Kendinize özel bir de bulut depo açabilirsiniz diye düşünüyorum. E tabi bağımsız olunca o rom Xiaomi serverlerinden silinse bile...
Üst Alt