Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba,
Redmi Note 12 Pro HyperOS güncellemesi sonrasında Galeri uygulaması Google Fotoğraflar ile senkronize olmaya başladı. Bunu engelleyebilir miyiz?
Google Fotoğraflar Galeri'dekileri yedekliyordu zaten ama telefonun Galeri uygulamasına girince Google Fotoğraflardaki fotoları...
Arkadaşlar selam,
MIUI14 yüklü telefonumu Magisk ile root yapmak istiyorum fakat boot.img dosyasını alabilmek için fastboot rom bulamıyorum. Nasıl rootlayabilirim bilen var mı?
Teşekkürler.
Arkadaşlar merhaba,
Viva versiyonu kullanıyorum. Bluetooth dan Jabra Elite 5 serisi kulaklığımı bağladım ve ses sonda olmasına rağmen çok az geliyor. 9S de bile en az 2 katıydı aldığım ses. Bilmediğim bir ayarı falan mı var bu sesi düşük düzeyde tutan. Yardımcı olabilir misiniz?
Teşekkürler...
Arkadaşlar merhaba,
Redmi Note 9S telefonum var. Taotronics Soundliberty 92 kulaklık ile eşlemesini yaptım. Müzik dinlerken hiçbir sorun yok saatlerce müzik dinliyorum ama telefon geldiği zaman belli bir süre bluetooh kopuyor ve birkaç saniye içinde tekrar bağlanıyor. (1-2 dakika gibi kısa...
Merhaba,
Redmi 9S telefonda EU stabil rom kullanıyorum. Rehberde birisini arattığım zaman o kişi exchange kişilerimde varsa otomatik olarak buluyordu, artık arama yapmıyor, bulmuyor. Kişiler ve Arama programının son versiyonunu da kurdum düzelmedi.
Bu problemi çözen bir fix var mı biliyor...
Arkadaşlar selam,
Telefonumda EU rom, mi 12 stabil sürüm vardı. Durduk yere masada dururken kapandı ve bootloopa girdi. Telefon Fastboota girince de, TWRP ye girince de açılıp kapanıyor :(
Donanımsal mı sizce? Tavsiyesi olan var mı?
Arkadaşlar selam,
A1 de hızlı şarj özelliği aktif edilmesine rağmen MI 5X için bu özellik aktif edilmedi. Magisk ya da herhangi farklı bir programla MI 5X için hızlı şarj eklentisi yapıldı mı? Bilgisi olan varsa bilgi verirse çok sevinirim.
Teşekkürler.
Siz de sağolun hocam, güle güle kullanın ;)
1574105310
Hocam beni referans almayın ben batarya değişikliği yaptım çünkü. Min 6 saat ekran süresi alıyorum ama MIUI 11 deki ekran süresi olayı biraz değişik geldi. Bir de bir çok uygulamayı pil tasarrufundan cikararak kullanıyorum.
Siz pil...
Evet hocam ben de hatırladım sanırım. Ben zaten eu beta kullanıyordum ve birkaç hafta önce MIUI 11 gelmişti ve betası devam etmeyecek diye bilgi vermişlerdi forumda. Birkaç gün önce de stabil MIUI 11 rom paylaşıldı. Ben de format atacaktım zaten, temiz kurulum ile MIUI 11 kurdum. Gayet akıcı ve...
İşte onu diyorum, cihaza bağlanmıyor. Sebebi pc deki driverlar olabilir. Bilgisayardaki aygıt yöneticisine girip driverlara bakar mısınız. Orası açıkken telefonu taktığınızda ne oluyor Android Devices olarak mı görünüyor yoksa tanımlanamayan aygit olarak mi?
Unlock için komutlar standart aslında. Siz adb driverlari yüklediniz değil mi? Telefonu bilgisayara taktığınız zaman aygıt yöneticisinde tanımsız aygit var mı hiç? Kontrol edip bilgi verebilir misiniz?
Yok emin olmak istedim bende 5X var da o yüzden :) ADB kullandınız mı daha önce hiç hocam? Bu linkte root anlatımı var ama önce kilidi açmak için açıklamadaki youtube linkinde anlatılanı denemeniz gerekiyor. Kilidi ADB üzerinden kaldıracaksınız. Denediyseniz hangi aşamada nasıl bir hata...
Ekranım kırılmıştı gidip orijinal ekran ile değiştirdim. Pilim de yan sanayi ekran değişimi sırasında hırpalanmıştı. Biraz pahalıya patladı ama telefondan o kadar memnunum ki verdim parayı :)
5X gerçekten güzel telefon ve MIUI 11 ile de daha güzel oldu. camera2 apiyi aktif edip modlu google cam...