Yardım Bluetooth Telefon Görüşmeleri Kopuyor

bolobolo

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cantekin
Cihazım
Redmi Note 9S
Konular
11
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
V12.0.5.0.RJWINXM
Telefon Modeli
Redmi 9S (Curtana)
Bootloader Kilidi
Açık
Arkadaşlar merhaba,

Redmi Note 9S telefonum var. Taotronics Soundliberty 92 kulaklık ile eşlemesini yaptım. Müzik dinlerken hiçbir sorun yok saatlerce müzik dinliyorum ama telefon geldiği zaman belli bir süre bluetooh kopuyor ve birkaç saniye içinde tekrar bağlanıyor. (1-2 dakika gibi kısa sürelerde)

Başka telefona bağlıyorum olmuyor, sinir oldum :( Yaşayan ve çözebilen var mı bu sorunu?

Teşekkürler.

Muhammet-hanif

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Muhammed
Cihazım
Red mi 9 pro
Konular
0
Aynı sorunu bende yaşıyorum Red mi 9 pro telefonundan taotronics 92 kulaklık kullanıyorum daha doğrusu kullanamıyorum bir türlü...
Konuşma esnasında bağlantı bir kaç dakika sonra kopuyor 10 saniye gibi bi sürede tekrar bağlanıyor sinir bozucu bir durum işin ilginç kısmı telefonda mı yoksa kulaklıkta mı sorun var anlayamıyoruz.
Böyle bir durumu yaşayan veya çözümünü bilen arkadaşların yardımını bekliyoruz.
Şimdiden teşekkürler...

Oyla:

abdullah.isik

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ABDULLAH
Cihazım
redmi note 9s
Konular
0
Arkadaşlar merhaba,

Redmi Note 9S telefonum var. Taotronics Soundliberty 92 kulaklık ile eşlemesini yaptım. Müzik dinlerken hiçbir sorun yok saatlerce müzik dinliyorum ama telefon geldiği zaman belli bir süre bluetooh kopuyor ve birkaç saniye içinde tekrar bağlanıyor. (1-2 dakika gibi kısa sürelerde)

Başka telefona bağlıyorum olmuyor, sinir oldum :( Yaşayan ve çözebilen var mı bu sorunu?

Teşekkürler.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar merhaba,

Teşekkürler.
Merhaba, çözüm bulabildiniz mi acaba? aynı sorun bende de oluyor. arkadaşın note9 pro var onuda denedim aynı şekilde bağlantı görüşme esnasında kopuyor. diğer marka telefonlarda yapmıyor.

Aynı sorunu bende yaşıyorum Red mi 9 pro telefonundan taotronics 92 kulaklık kullanıyorum daha doğrusu kullanamıyorum bir türlü...
Konuşma esnasında bağlantı bir kaç dakika sonra kopuyor 10 saniye gibi bi sürede tekrar bağlanıyor sinir bozucu bir durum işin ilginç kısmı telefonda mı yoksa kulaklıkta mı sorun var anlayamıyoruz.
Böyle bir durumu yaşayan veya çözümünü bilen arkadaşların yardımını bekliyoruz.
Şimdiden teşekkürler...
Merhaba, çözüm bulabildiniz mi acaba? aynı sorun bende de oluyor. arkadaşın note9 pro var onuda denedim aynı şekilde bağlantı görüşme esnasında kopuyor. diğer marka telefonlarda yapmıyor.

Oyla:

bolobolo

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cantekin
Cihazım
Redmi Note 9S
Konular
11

Hocam malesef çözüm bulamadım kulaklık değiştirdim. Anker aldım sorun yaşamıyorum.

Oyla:
Üst Alt