Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Xioami galerisinin bugün bana yaptığı uyarıda tüm resimlerin belirli bir tarihte kalıcı olarak silineceği ve fotoğraflarımın google fotoğraflara aktarmam gerektiği yazıyordu neden böyle bir yazı geldi ? Fotoğraflar silindikten sonra uygulamayı kullanabilecek miyim ? Yardımcı olursanız sevirinim...
xioami redmi note 10 cihazım imei atılı şekilde yurt dışından aldım ama geldiğinde cihaz güncellemesi yaparken miu recovery ekranında takılı kalıyor ve güncelleme yapamıyorum nasıl bir çözüm bulabilirim teşekkürler
Hocam 12.5.1 güncellemesi var şuan ve cihaz aşırı ısınıyor en ufak şeyde bile redmi note 9. 4/128 içinde fazla bi uygulamada yok hariza 32GB dolu sadece birisi rom değiştirmemi söyledi rom değişikliğinde IMEI gider mi ve de bu işlem nasıl yapılır bu cihaza en iyi rom hangisi.
Daha önce de açtım ama bakan olmadı pubg ve mobile legends oynarken ekran kararıyor sanki parlaklık düşüyor ama otomatik parlaklık gün ışığı modu falan kapalı yardım edermisiniz
Arkadaşlar merhaba redmi note 9 4/128 pubg, mobile legends oyunlarında ekran kararıyor parlaklık sıfırlanıyor gibi 15-20 sn sonra düzeliyor sonra tekrar oluyor. Otomatik parlaklık gün ışığı modu vs kapalı olmasına rağmen lütfen yardım edin teşekkürler
Arkadaşlar haylou ls 02 Hepsiburada da 180 TL olmuş indirimde sizce alınır mı artıları eksileri neler tema seçeneği kaç adet bunu çok merak ediyorum biraz daha para verilip Haylou ls05, C4u F3 veya imilab kw66 almalımıyım teşekkürler
Arkadaş para vermek istemiyorum Spotify premium nereden bulabilirim ama müzik falan indirmek istiyorum veya varmı bildiğiniz ücretsiz buna benzer uygulamalar
(Arkadaşlar merhaba bir arkadaşım yapıyor büyük ihtimalle dolandırılıyor ama farkında değil çok güveniyor ben emin olamadım burada sormak istedim internette kaynak bulamadım) Bir adam var bunlar adama 100 TL para gönderiyor ve adam bunlara Hepsiburada hepsipay bölümüne 1000TL veriyor bunuda...
Kişisel Instagram hesabımın takipçisini arttırmak istiyorum yani nasıl söyleyeyim tanıdığım insanlar kendileri takip edecek bot vs değil sadece nasıl yapamam gerektiğini bilmiyorum daha çekici Instagram hesabı nasıl olur diyelim
Xioami redmi note 9 kullanıyorum telefonum 12.0.8 ama gelen güncelleme 12.0.1 daha önce 12.5 güncellemesi vardı tamirciye verdim ondan gelince böyle oldu