Bnyn kullanıcısının son içeriği

1. B

Yardım Gizli albüm kayboldu

Xiaomi Redmi Note 9'da özel albüm ekleme kısmı gitti. Eskiden gizli albume ekle diye bir kisim vardi ama artik yok.
  2. B

Çözüldü Galeri kullanılmayacak

Bu konuyla herhangi bir alakası yok. Daha önce oluştu yeni bir konu açmak yerine size sormak istedim bu konuyla ilgili araştırmalar yapmama rağmen çözüm bulamadım
  3. B

Yeni bir konu açmak istemedim herhangi bir resmi gizli albüme ekle seçeneğini kayboldu, normalde görüntü de üst tarafta oluyordu, dosyalardan gizlemeyi denediğimde ise bazı görseller gözükmüyor.
  4. B

Gizli bölmeyi kullanabilecek miyim servis kapandıktan sonra teşekkürler
  5. B

Xioami galerisinin bugün bana yaptığı uyarıda tüm resimlerin belirli bir tarihte kalıcı olarak silineceği ve fotoğraflarımın google fotoğraflara aktarmam gerektiği yazıyordu neden böyle bir yazı geldi ? Fotoğraflar silindikten sonra uygulamayı kullanabilecek miyim ? Yardımcı olursanız sevirinim...
  6. B

Yardım İmeili cihaz güncellenmiyor

benim cihazım note 9 ama bahsettiğim cihaz redmi note 10
  7. B

onu nasıl açabilirim. Daha önceden başka bir telefoncuya götürmüstüm bu cihaza bir kere imei atılmış bidaha atılmaz güncellenmez demişti
  8. B

kapalı şuan yeniden başlattım öyle bir işaret yok
  9. B

ben nasıl yapacağımı bilmiyorum ve yanlış birşey yapıp cihazı hiç açamamaktan korkuyorum bana bir yol gösterirmisiniz
  10. B

miui recovery var ordan çıkıyorum telefon açılıp anında recovery ekranına geri dönüyor telefoncuya götürdüm cihazi açtı ama güncelleme yapmamamı yoksa aynı şeyi tekrarlayacağını söyledi ben güncelleme yapmanın bir yolunu arıyorum telefoncu yeterli bilgiye sahip olmadığını düşünüyorum
  11. B

xioami redmi note 10 cihazım imei atılı şekilde yurt dışından aldım ama geldiğinde cihaz güncellemesi yaparken miu recovery ekranında takılı kalıyor ve güncelleme yapamıyorum nasıl bir çözüm bulabilirim teşekkürler
  12. B

Soru Netflix uyumlu değil

Cihaz redmi note 9
  13. B

Soru Akıllı saat Max 300

Tamamdır teşekkürler
  14. B

Soru Resmi note 9 rom

Hocam romlarin konusuna yazabilirsiniz demiştiniz de ben öğlen yanlış yere yazdım sanırım konu kapanmışta
  15. B

Yardım Resmi note 9 için en iyi rom

Redmi note 9 için en iyi rom nedir teşekkürler
Üst Alt