bny.dx kullanıcısının son içeriği

1. B

Yardım Görüpte yazmiyosunuz sayın yetkililer yanlizca 10 sn ayırın da bakın ne diyoruz..Redmi Mi5 Plus Yurtdışı telefon sifirlayinca IMEI numarası gider mi?

Sayın yetkililer lütfen yardımcı olun ya yazacağınız iki kelime şey yani.. Rica ediyorum en kısa sürede yardımcı olur musunuz eğer sifirladiktan sonra IMEI gidiyosa, telefonu sıfırlama dan içindeki bütün bilgileri silebiliriz? Ben sildim görebildiğim kadarıyla her yerin tek tek verilerini...
  2. B

Yardım Xiaomi Mi5 Plus telefon sıfırlama sorunu

Telefon sifirladiktan sonra IMEI numarası gider mi? Rica ediyorum en kısa sürede yardımcı olur musunuz eğer sifirladiktan sonra IMEI gidiyosa, telefonu sıfırlama dan içindeki bütün bilgileri silebiliriz? Ben sildim görebildiğim kadarıyla her yerin tek tek verilerini sıfırladım ancak olay...
  3. B

Yardım Xiaomi Mi5 Plus Yurtdışı fabrika ayarlarına dönülür ise IMEI numarası gider mi?

Rica ediyorum en kısa sürede yardımcı olur musunuz eğer sifirladiktan sonra IMEI gidiyosa, telefonu sıfırlama dan içindeki bütün bilgileri silebiliriz? Ben sildim görebildiğim kadarıyla her yerin tek tek verilerini sıfırladım ancak olay storede ki (silinmis fotoğrafları geri yükleme)...
Üst Alt