Blues_3000 kullanıcısının son içeriği

1. B

Soru Mİ A3 MIUI 12 Yüklemek İstiyorum?

Mi A3 kullanıyorum garantili cihaz daha önce de forumda konu açmıştım mi a3 mıuı12 yüklemek istiyorum diye ama detaylı bilgi bulamadım.O nedenle araştırma yaptığımda bl kiliti açtığınız zaman bu işlemini yaptığım zaman cihaz garanti dışı olur diye bilgiler var.Ondan dolayı ise mi hesap...
  2. B

Soru Mi A3 Ekran görüntüsü alma Uygulama ?

Merhaba arkadaşlar mi A3 de bildiğiniz yâda tavsiye edeceğiniz ekran görüntüsü alma Uygulama varmı?
  3. B

Soru Ekranda Oluşan İnce Çizgi

Merhaba arkadaşlar MIUI 11 Güncellemesi yaptıktan sonra resimde gördüğünüz gibi çizgi oluştu dikkatli bakarsanız görürsünüz bir ara gene böyle oldu geri kayboldu tekrar gene çıktı yazılımsal mı yoksa donanımsal mi?
  4. B

Yardım Redmi Note 6 pro Ekran da Sorun?

Merhaba arkadaşlar resimde gördüğünüz gibi çizgi oluştu dikkatli bakarsanız görürsünüz bir ara gene böyle oldu geri kayboldu tekrar gene çıktı yazılımsal mı yoksa donanımsal mi?
  5. B

MIUI 11 Redmi note 6 MIUI 11 Güncellemesi Geldi

Merhaba arkadaşlar beklenen güncelleme geldi.
  6. B

Soru Redmi Note 6 Pro MIUI11 Güncelleme Problemi?

Merhaba arkadaşlar geçen gün n11 güncellemesi geldi yapacaktım daha sonra baktığımda yoktur inşallah ileriki günlerde gelir.
  7. B

Soru Gece Modu

Teşekkür ederim bunu biliyorum zaten geceleyin denemek lazım.
  8. B

Soru Gece Modu

Estağfurullah hocam yani gece modu özelliği bir nevi sarı rengin biraz koyusu renginde oluyor gözleri fazla yormuyor 1573976371 Tabiki de var daha önce kullandığım Lenovo k6 power telefonum da mevcutdu yani
  9. B

Soru Gece Modu

Hayır o değil 1573975598 Onların hiçbiri değil gece modu ayrı bir özellik
  10. B

Soru Gece Modu

Merhaba arkadaşlar redmi note 6 pro da gece modu varmı , ayarlardan baktığımda karanlık mod var benim istediğim bu değil daha önce ki kullandığım telefon da mevcuttu gece modu
  11. B

Soru Çalar Saat

Teşekkür ederim denedim oldu.
  12. B

Soru Çalar Saat

Şuan gözüküyor dediğiniz gibi yaptım inşallah çalar saat.
  13. B

Soru Çalar Saat

Denedim olmadı peki tarif eder misiniz?
  14. B

Soru Çalar Saat

Merhaba arkadaşlar çalar saat hakkında sizlere sorum olacaktı. Android telefonlar da telefon kapalı iken çalmasını istiyorum eski tuşlu telefonlarda olduğu gibi. Araştırma yaptım bu tarz uygulama bulamadım yani bu konuda yardımcı olursanız sevinirim şimdiden herkese teşekkür ediyorum.Bu arada...
  15. B

Soru Redmi Note 6 Pro Aç kapat tuş eklentisi ?

Bahsettiğiniz zaten yukarıda yazılmış tekrar kontrol ettim gözükmüyor yani çözüm olarak farklı yerlere bakıyorum ama o yüzden buraya yazmak istedim velhasıl bir çözüm bulmaya çalışıyorum.
Üst Alt