blackshadow kullanıcısının son içeriği

1. B

Yardım Mi Video Uygulaması Problemi Hk.

Merhaba, cihazımın BL kilidi açık, yaklaşık 8 aydır xiaomi.eu 12.5.3 (Android 10) stabil olarak kullanıyorum, cihazda gram kasma yok, gayet memnunum. Pili de duruma göre 1 gün, bazen 1,5 gün gidiyor. Ancak Galeri kısmından herhangi bir videoyu açmaya kalktığımda cihazın ekranı kilitleniyor...
  2. B

Soru Ekran geçişlerinde pikselleşme / bozulma

Merhaba, annemin kullandığı Redmi Note 7 cihazda orjinal rom (EEA son sürüm) yüklü. Bazı zamanlar kullanımda ekran geçişlerinde ekranda bozulmalar (anlık pikselleşip tekrar düzelmesi gibi) sorunlar baş gösteriyor. Yeniden başlatınca sorun gidiyor ancak daha önce de birkaç sefer yapmıştı bunu...
  3. B

Yardım Duvar Kağıdı Yüklenemiyor hatası

Merhaba, Redmi Note 7 cihaza Xiaomi.eu rom kurdum, ancak galeriden herhangi bir fotoğrafı seçip duvar kağıdı olarak ayarlamaya çalıştığımda "Duvar kağıdı yüklenemiyor" uyarısıyla karşılaşıyorum ve temalar harici duvar kağıdını değiştiremiyorum. Kullandığım rom sürümü: Xiaomi.eu 12.5.7 Stabil...
  4. B

Soru Redmi Note 7 Arayüz Kasma Sorunu Hakkında...

Merhaba, yaklaşık 2,5 senedir Redmi Note 7 kullanıyorum. Son birkaç zamandır arayüzde kasılmalar oluyor, örnek vermek gerekirse; WhatsApp gibi uygulamalarda geçiş efektleri düşük FPS ile hareket ediyormuş gibi, yani atlamayı hissediyorsunuz. Telefonu yeniden başlattığımda bu sorun bir süreliğine...
  5. B

Soru Redmi Note 7 Unlock (360 saat?)

Merhaba, MiFlash Unlock aracı ile Redmi Note 7 cihazımı unlock etmek istedim ancak benim bildiğim 168 saat veriyordu, 360 saat yazıyor şu anda. Bu süre normal mi, 360 saat tamamlandığında tekrar bir sıkıntı çıkarır mı?
  6. B

Soru Redmi Note 7 Pil Sağlığı

Merhaba, Normalde Android cihazlarda pil sağlığı görme gibi bir durum yok, ancak bir şekilde (uygulama, komut v.b) pil sağlığımız hakkında bilgi alma şansımız var mı? Cihazım rootsuz ve BL kilidi kapalı, MIUI Global 12.5 yüklü.
  7. B

Yardım MIUI 12.0.3 Bildirim Paneli

Arkadaşlar Redmi Note 7 cihaza 12.0.3 güncellemesini kurduğumda normalde arkası blurlu olan bildirim paneli ve kontrol merkezi gri oldu ve çok kötü görünüyor. Bunu düzeltmenin yolu var mı, xiaomi neden sürekli her güncellemede cihazı batırıyor böyle?
  8. B

Çözüldü MIUI Güvenlik Uygulaması İngilizce Oldu

Merhaba, pil detay ekranını kullanışlı bulmadığım için Uygulamalardan Güvenlik uygulamasının güncellemelerini kaldırdım ve eski sürümlerden birini apkmirror sitesinden yükledim. Karanlık mod ve eski gösterge ekranı geri geldi ancak uygulamayı Türkçe yapamadım. Cihazın dilini önce İngilizce sonra...
  9. B

Soru Güncelleme sonrası geçişlerde kasma

Merhaba, malum Android 10 güncellemesinden sonra Whatsapp Edge gibi programlarda ana ekranı açarken veya konuşmalar arası geçerken zaman zaman kayma efeklerinde kasma hissediyorum (fps düşükmüş gibi) ancak her zaman olmuyor. Güncelleme sonrası farkettim bu durumu. Bu durumu yaşayan var mı normal...
  10. B

Çözüldü Toplu Numara Engelleme

Merhaba arkadaşlar, miui 11 içinde 0850 xxx xx xx şeklinde arayan numaraları topluca engelleme şansımız var mı? Yeminle gına geldi bu 850 li numara teröründen. Engelli listesinde 50 den fazla 850li numara var ben her arayanı tek tek engellemekten bezdim. Kullandığım telefon Note 7, veya bununla...
  11. B

Sohbet Microsoft Edge hakkında görüşleriniz

Arkadaşlar MIUI 11 üzerinde Chrome kullanırken hem PC ye hem telefonuma Microsoft Edge indirdim ve gerek hız konusunda gerek stabilite konusunda gayet memnun kaldım, bu şekilde giderse Chrome tekrar geçmeyi düşünmüyorum. Sizin fikriniz nedir bu konuda, Microsoft Edge kullanmış ve deneyimini...
  12. B

Soru Çince Uygulama Güncellemesi?

Redmi Note 7 Global Rom MIUI 11.0.6.0 kullanıyorum. Az önce farkettim ki sistem uygulamaları güncelleyici menüsünde çince bir uygulama güncellenmiş. Bu neyin nesidir, ilk defa böyle bir uygulama gördüm, bu arada cihazım orjinal kayıtlı TR cihazıdır.
  13. B

Yardım Mi Unlock Hata -1

Arkadaşlar gerekli tüm driverları kurdum (adb driver, mi unlock direk C:\ dizininde, sistemde sürücü imzalama devre dışı ve restart attım) normalde mi unlock telefonu görmüyordu ancak çoklu usb hub bağlayarak USB 2.0 kullanmaya zorladım ve telefonu gördü ancak unlock dediğimde şu hatayı veriyor...
  14. B

Yardım Uygulama Kasası Hisse Kayboldu

Uygulama kasasında en altta Hisseler vardı döviz kuru takip ediyordum ama birden bire kayboldu. Seçenekler arasında da yok. Güncellemeleri kaldırdım hala aynı nasıl geri getirebilirim çok kullanışlıydı.
  15. B

Yardım Redmi Note 7 Ekran Kontrastı

Merhaba arkadaşlar, Redmi Note 7 kullanıyorum. Karanlık mod aktifken özellikle güneş ışığında ekrandaki kontrast koyu gri renklerde çok patlıyor. Mesela karanlık modda koyu gri zeminde kırmızı bir yazı olduğunda koyu gri olan kısım çok açılıyor ve kırmızı yazının kenarları patlıyor. Otomatik...
Üst Alt