Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selamün aleyküm cihazıma server kayıt yaptırmak istiyorum yardımcı olabilirmisiniz ?
bootloader açık
ama ufak bir problem olacak mı bilmiyorum ama cihazı satın aldığım yere götürdüğümde bana server kaydını yapacağını söyledi ve güncelleme alacağını söyledi daha sonra işlem bittikten sonra...
Hocam mesajları getirdim lakin arama bir türlü gelmiyor şu işi detaylı anlatırmısın arama uygulaması app manager programın göre benim telefon da var gözüküyor güncelle diyorum uygulama yüklenemedi diyor
Selamün aleyküm xiaomi 15 cihazımda hyperos 3 avrupa romu yüklü kilit ekranı bölümünde yeni hyperos 3 sürümlerinde ai bölümü varken bende yok yardımcı olabilirmisiniz....
Merhaba arkadaşlar 35 Bin TL bütçem var.
Xiaomi 15 veya Xiaomi 15t pro mu 2 si arasında kaldım. YD TABİKİ.
YOKSA HONOR 400 PRO TÜRKİYE CİHAZI ALACAĞIM. DESTEK OLURMUSUNUZ ?
KULLANIM AMAÇIM RESİM VE PES MOBİLE TARZI OYUNLAR İÇİN OLACAK YORUM YAPAN ARKADAŞLARA ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM
merhaba arkadaşlar mi 13 pro cihazı satın aldım bootloader kilidi açık cihazın ben açmadım başka bir rom yüklemek istesem bootloader kilidini açan ilk kişinin bilgilerini benden ister acaba ?
Selamünaleyküm arkadaşlar Xiaomi 13 Pro cihazi aldım yeni ime attırmadım daha 8 ay kullanım süresi var global sürüm yüklü lakin avrupa sürümü daha stabil kurmak istiyorum var olan ime gider mi acaba ?
Selamün aleyküm arkadaşlar 13t pro yurt dışı direnç kayıtlı cihazımın android sürümünü kontrol ediyorum programlardan resimdeki gibi bir tanesinde android 13 tiramisu yazıyor diğer kısımda android 14 yazıyor ve cihazımın geçiş efektleri yavaş ayarlardan hızlıya aldığımda alt sürüm cihazların...
Selamün aleyküm arkadaşlar cihazım 13t pro yurt dışı direnç kayıtlı hyperos 1.0.7.0 sürümü mevcut şuanda aşağıda ki resimdeki uyarıyı alıyorum bazı oyunlar da uygulamalar da sorun nedir acaba ? Teşekkürler
Selamün aleyküm arkadaşlar cihazı alalı 2 ay oldu cihaza direnç kayıt işlemi yaptırdım cihaza yüklü olan rom 14.0.16.0 eu rom cihaz yavaş çalışıyor ekran yenileme hızı 120 hz den yukarı asla çıkmıyor xiaomi 12x cihazı ile yan yana getirdim 13t pro yu ezdi resmen aldığıma o kadar pişman oldum ki...
Merhaba arkadaşlar xiaomi 13t pro cihazımı aldıktan sonra sistem güncellemesi yaptım ve telefon yavaşlamaya başladı oyunlar da fps kaybı yaşıyordum global rom denedim eeu rom denedim çin romu denedim japon romu denedim ama telefon performans vermiyordu fps 120 sabit kalıyor hala aynı sorun devam...
Merhaba 13T Pro cihazımı 144 hz e alıyorum lakin 120 hz den yukarı maalesef çıkmıyor yurt dışı cihazı ve avrupa hyperos 1.0.7 yüklü kaç tane rom denedim ama sorunu çözemedim yardımcı olabilecek birisi varmı acaba ?