blackeagle1903 kullanıcısının son içeriği

1. blackeagle1903

Satış Mi 9 SE 6/128 - Mavi (Kayıtlı)

Cihaz neredeyse sıfır ayarında çizik, ezik vs yoktur. Kozmetik olarak 9/10'dur. Hiçbir şekilde tamir görmemiştir. Band20 destekli tek hat şeklinde kayıtlıdır. Kutusu eksiksiz şekilde verilecektir. Adaptörü kablosu ve yanında 4 kılıf ile verilecektir. Sormak istediğiniz aklınıza takılan soruları...
  2. blackeagle1903

Satış Mi 8 Lite 4/64 - Mavi (Yurtiçi cihaz)

Cihaz neredeyse sıfır ayarında çizik, ezik vs yoktur. Kozmetik olarak 9/10'dur. Hiçbir şekilde tamir görmemiştir. Yurtiçi olarak alındı garantisi bitmiştir. Kutusu eksiksiz şekilde verilecektir. Adaptörü kablosu ve yanında 2 kılıf ile verilecektir. Sormak istediğiniz aklınıza takılan soruları...
  3. blackeagle1903

Soru TWS Kulaklık Tavsiyesi

JBL 230NC modeli kulaklık kullanıyordum. Sıkıntı çıktı ve garantiye verdim, para iadesi geldi. Bu yüzden tekrar kulaklık arayışına girdim. Beklentim basları iyi olsun, silikonlu ve saplı olsun istiyorum. Bütçem 1500-2000 TL. arasında. Tavsiyelerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler.
  4. blackeagle1903

Rom ROM Tavsiye

Şu an MIUI Global 12.5.1 sürümünü kullanıyorum. Genel olarak sıkıntım yok fakat yine de artık farklı ROM denemek istiyorum. Önerebileceğiniz güncel, hızlı, bugsuz ve bataryası iyi giden bir ROM var mıdır bu cihaz için?
  5. blackeagle1903

Yardım Netflix Sertifika Sorunu

Cihaz IMEI kayıtlı. Daha 1-2 hafta önce L1 sertifikası mevcut ve full HD destekliyordu. Bugün bi bakayım dedim L3 ve SD olmuş. Google Play Store sertifikalı onu hallettim. Eski sürüm APK kurup denedim fakat bir türlü eskiye çeviremedim. Başka bir yolu var mıdır? Cihaz: Global MIUI 12.5, BL açık...
  6. blackeagle1903

Tavsiye 5000-5500 TL arası telefon tavsiyesi

Şu an Mi 9 SE kullanıyorum (IMEI kayıtlı) genel anlamda memnunum tek sıkıntısı batarya. Yeni çıkan telefonlar hep büyük ama yapacak bişey yok. Aklımda bir kaç telefon var sizinde fikirlerinizi almak istedim. Yine IMEI kayıtlı almayı düşünüyorum ama uygun fiyata garantili varsa değerlendirmekte...
  7. blackeagle1903

Yardım Haritalar internete bağlanınca kapanıyor

Google haritalara tıklıyorum 1-2 saniye sonra kapanıp menüye atıyor. Tüm verileri temizleyip denedim, güncellemeleri kaldırıp denedim, tekrar güncelleyip denedim ve en son olarakta telefonu yeniden başlatıp denedim. Ama hiçbiri işe yaramadı. Başına gelen veya çözümünü bilen varsa yardımcı...
  8. blackeagle1903

Çözüldü MIUI 12.5 TWRP Sorunu

MIUI 12.5 kurduktan sonra TWRP 3.3.2B sürümünü kurmayı demiyorum kuruluyor fakat dosya içinde saçma sapan isimler oluşuyor ve dahili hafızaya hiçbir şey atılmıyor rest attığımda ise TWRP kalkmış oluyor. Başka bir TWRP sürümü denedim (3.5.1.9) fakat aynısı oldu. 12.5 global için başka bir TWRP...
  9. blackeagle1903

Çözüldü Amerika'dan Apple Watch Getirtmek

İyi akşamlar herkese. Bi arkadaşım adına soruyorum. Amerika'dan akrabasına gelirken Apple Watch 6. seri getirtecekmiş. Bir sıkıntı çıkar mı kullanımda olsun veya başka bişey de? 800 TL uyguna gelecek
  10. blackeagle1903

Çözüldü Temassız özelliğini NFC ile yapma

Telefonumda NFC özelliği var ve Enpara kartında da temassız özelliği var fakat ayarlarda sadece Vakıfbank gözüküyor Enpara hiçbir şekilde gelmiyor. Aynı şekilde Ziraat kartımda var onda da temassız özelliği var o da gözükmüyor. Vakıfbank'ta ise temassız özelliği olmadığı halde etkin gözüküyor
  11. blackeagle1903

Çözüldü IMEI Atılmış Telefona Format

Telefonda TWRP yüklü ve rootlu. Tek sim band20 şeklinde kayıtlı. Telefona format (hard reset) atmak istiyorum. IMEI uçmadan nasıl yapabilirim? Dosyalar, galeri, rehber vs vs hepsinin yedeği bilgisayarda. Tertemiz herşey silinsin istiyorum. (IMEI hariç :D)
  12. blackeagle1903

Çözüldü M2 SSD Tavsiyesi

Arkadaşlar laptop için m2 SSD alacağım 240-256 GB civarında kapasiteli bi SSD arıyorum. Hangisi iyidir kötüdür bilemiyorum. Maksimum bütçem 400 TL. Aklımda iki tane var fakat başka önerileriniz de varsa tavsiyelerinizi bekliyorum...
  13. blackeagle1903

Çözüldü Android 10 İçin Gcam

Global kararlı Android 10 için Gcam var mı? Mi 9 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. blackeagle1903

Çözüldü Telefon Kitlendi

Telefon Mi 9 SE rootlu TWRP yüklü malum yolla kayıtlı. Magisk modülünden ''Doze Modu'' yükledikten sonra yeniden başlat dedi ve başlattığımda ''FastBoot'' ekranına geliyor fakat menüler çıkmıyor tekrar yeniden başlattığımda aynı yer geliyor TWRP'ye girebiliyorum fakat cihazı açamıyorum...
Üst Alt