Black1man kullanıcısının son içeriği

1. B

Diğer Yavaş şarj olma sorunu

Herkese iyi akşamlar 1 adet redmi 5 plus cihazım var 2018 yılında aldım hepsi orjinal geçenlerde şarj çok yavaş aşırı yavaş doldurugunu farkettim şarj kablosu bu arda 10 dk 2 şarj ediyor anlamadım bişey daha sonra adaptörde hiç bi sorun yok gm telefonunun şarj kblısnu denedim 7dk da 6 şarj etti...
  2. B

Araçlar Redmi 5 plus şarj kablosu

Herkese iyi akşamlar 1 adet redmi 5 plus cihazım var 2018 yılında aldım hepsi orjinal geçenlerde şarj çok yavaş aşırı yavaş doldurugunu farkettim şarj kablosu bu arda 10 dk 2 şarj ediyor anlamadım bişey daha sonra adaptörde hiç bi sorun yok gm telefonunun şarj kblısnu denedim...
  3. B

Soru Redmi 5 plus için android p pie sürüm gelecekmi gelecekse ne zaman gelecek

Dostlar bilginiz varsa sevinirim
  4. B

Yardım Miui sonrası kasma ne yapmam lazımm eski sürüme geçsem birşey olurmu eski sürüme nasıl geçebilirim yardım

Arkadaşlar merhabalar mi 11 sonrası çok kasma var telefonum garantili sıfırlayamoyorumda bişey yapamaıyom çok kasıyor pil çok hızlı gidiyor eski süürme geçsem bir soeun olurmu eski sürüme nasıl geçebilrim lütfen yardım edin
  5. B

Yardım Mİ 11 SONRASI KASMA NE YAPMAM LAZIM ESKİ SÜRÜÖE GEÇSEM BİRŞEY OLURMU ESKİ SÜRÜME NASIL GEÇEBİLİRİM YARDIM

ArkadaŞLAR merhabalar mi 11 sonradı çok kasma var telefonum garantili sıfırlayamoyorumda bişey yapamaıyom çok kasıyor pil çok hızlı gidiyor eski süürme geçsem bir soeun olurmu eski sürüme nasıl geçebilrim lütfen yardım edin
  6. B

Yardım Redmi 5 plus miu 11 sonrası aşırı kasıyor

Arkadşalr yeni güncelleme ile redmi 5 plus çok kasıyor eski gğncwlemmwye nasıl geçebilirim lütfen bi fikir verin
Üst Alt