Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar telefonu yüzde kaça kadar şarj etmeliyiz en iyi batarya sağlığı için ? Farklı cevaplar var birisi 20-80 arası en iyisi diyor. Birisi 20 den 100 e kadar tam şarj edin, 100 den önce çekmek bataryaya zarar verir diyor. Kesin ve net cevap verebilecek var mı ? Ve birde accubattery ne kadar...
Ben kaba görünmesini fazla önemsemiyorum açıkçası. Benim için koruma 1.sırada. Araştırdığım kadarıyla Zore Crash slikon kılıf alacağım sanırım. Kılıf bu şekilde
Bende bu şekilde armor kılıf almayı düşünüyorum. Ama beni korkutan şey telefona herhangi bir zarar veriyor mu çizik,deforme gibi
1571240452
Birde arkadaşlar xiaomi'nin kendi kutusundan çıkan kılıfı hakkında ne düşünüyorsunuz kullanılır mı sizce ? herhangi bir sorunu var mı?
bekliyorum hocam
1571228369
Hocam yurtdışından alınan ürünlerin gelmesi uzun sürüyor. Yurtiçinden almayı düşünüyorum ama yurtiçinde yok sanırım. Acaba Zore'nin crash kılıfı kullanılır mı Spigen Xiaomi Mi 9t için kılıfı çıkana kadar