blacas123123 kullanıcısının son içeriği

1. blacas123123

Yardım Accubattery pil sağlığı ne kadar doğru

Hocam ben alalı 2 hafta oldu ama yüzde 93 olarak gösteriyor. Siz nasıl şarj ediyorsunuz ? yüzde kaçtan kaça kadar
  2. blacas123123

Yardım Xiaomi Mi 9t Batarya Sağlığı

Arkadaşlar telefonu yüzde kaça kadar şarj etmeliyiz en iyi batarya sağlığı için ? Farklı cevaplar var birisi 20-80 arası en iyisi diyor. Birisi 20 den 100 e kadar tam şarj edin, 100 den önce çekmek bataryaya zarar verir diyor. Kesin ve net cevap verebilecek var mı ? Ve birde accubattery ne kadar...
  3. blacas123123

Yardım Xiaomi Mi 9T Kılıf Önerisi

Çok fazla fotoğraf çeken birisi değilim zaten en kötü kılıfı çıkartırım çekerken :D
  4. blacas123123

Hocam teşekkür ederim geri dönüşünüz için. Bir bu kılıftan birde zore crash slikon kılıfından almayı düşünüyorum.
  5. blacas123123

hocam kamera çıkıntısı var mı hafif yani kamera bir yere koydugunda temas ediyor mu zemine
  6. blacas123123

Ben kaba görünmesini fazla önemsemiyorum açıkçası. Benim için koruma 1.sırada. Araştırdığım kadarıyla Zore Crash slikon kılıf alacağım sanırım. Kılıf bu şekilde
  7. blacas123123

Bende bu şekilde armor kılıf almayı düşünüyorum. Ama beni korkutan şey telefona herhangi bir zarar veriyor mu çizik,deforme gibi 1571240452 Birde arkadaşlar xiaomi'nin kendi kutusundan çıkan kılıfı hakkında ne düşünüyorsunuz kullanılır mı sizce ? herhangi bir sorunu var mı?
  8. blacas123123

bekliyorum hocam 1571228369 Hocam yurtdışından alınan ürünlerin gelmesi uzun sürüyor. Yurtiçinden almayı düşünüyorum ama yurtiçinde yok sanırım. Acaba Zore'nin crash kılıfı kullanılır mı Spigen Xiaomi Mi 9t için kılıfı çıkana kadar
  9. blacas123123

O markalarında yok xiaomi mi 9t için kılıfı sanırım hocam
  10. blacas123123

Hocam ben de spigen alacaktım ama spigen mi 9t için çıkarmamış kılıf. Spigen markası haricinde en iyi kılıf markasını araştırıyorum ama bulamadım.
  11. blacas123123

Hocam Zore Crash kılıfı beğendim açıkçası sence nasıl bir kılıf ?
  12. blacas123123

Kameraları da koruyacak şekilde iyi bir kılıf önerir misiniz ?
Üst Alt