bjkboy28 kullanıcısının son içeriği

1. B

Yardım Mi9 Se cihazım açılmıyor

Merhaba arkadaşlar telefona global miui12 romu kurduktan 2 gün sonra telefonum sürekli kapanıp açılıyordu günün sonunda kapandı ve açılmamaya başladı mi logosu geliyor ve kendini kapatıyor. fastboot miflash ile stock rom attım olmadı twrp kurup rom flashladım yine olmadı. ne yapabilirim fikri...
  2. B

İpucu Airdots 2 pro (Air 2) Animasyon ve codec sorunu çözüldü

Merhaba arkadaşlar Airdots pro 2 kullanıcısıyım ve bazı arkadaşlarda da olduğu gibi bende de kulaklığın şarjını görememek ve oyunlarda gecikme sorunu aşırı bir şekilde vardı resimde göreceksiniz animasyon sorunu çözüldü ve LHDC desteği de geldi "LHDC teknolojisi, düşük gecikmeli ve yüksek...
  3. B

İnceleme RevOS Rom

Arkadaşlar dün RevOS romunu yükledim ve bunu sizinle paylaşmak istedim forumda aktif bir kullanıcı değilim ama bir çok rom yükledim RevOS'dan aldığım pil performansını başka romdan alamadım(masik dahil) ekran süresini ekte paylaştım ve açık renkte bir wallpaper kullandım amoled bir wallpaper...
  4. B

MIUI 11 [Android 9] Mi 9 SE Global Stabil V11.0.4.0 PFBMIXM indirme bağlantısı

Yok twrpden kurdum zaten de dil seçiyorsun ya wifiye bağlanıyorsun falan ondan sonra güncelemeler denetleniyor diyordu kalıyordu ben de wipe data yaptım tekrar açınca öyle düzeldi
  5. B

MIUI 11 [Android 9] Mi 9 SE Global Stabil V11.0.4.0 PFBMIXM indirme bağlantısı

Ben de kurulumda güncellemeler denetleniyor.. da kaldı ya neden olabilir ?
  6. B

Yardım TWRP sorunu

Magisk yüklemek istiyorum aslında
  7. B

Yardım TWRP sorunu

Arkadaşlar masik romdayım twrp girince sistem dosyaları gözüküyor attığım flashlayacağım dosyaları bulamıyorum nasıl yapabilirim ?
  8. B

Soru Bluetooth Ses kısıklığı sorunu

Bugün aynı sorun bende de oldu cihazla eşleşmeyi bitirip tekrar bağladım az önce düzeldi
  9. B

Yardım Oyun hızlandırıcısı yok

Arkadaşlar önceden rus romu kullanıyordum global geçince oyun hızlandırıcı olmadığını gördüm sorunu nasıl düzeltebilirim
  10. B

Çözüldü Mi 9 se güncelleme sorunu

teşekkür ederim gerekenleri indirip deneyeceğim
  11. B

Çözüldü Mi 9 se güncelleme sorunu

Arkadaşlar yaklaşık 2 aydır cihazı kullanıyordum doğubanktan yazılım attırdım adama sorduğumda güncellemede bir sıkıntı olmayacağını söyledi akşam eve geldim güncellemeye çalıştım ayarlardan yeniden başlatınca hata veriyor yüklemiyor şuan için güncel sürümü 10.2.5.0(PFBRUXM) bu cihazı güncel...
Üst Alt