Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar telefona global miui12 romu kurduktan 2 gün sonra telefonum sürekli kapanıp açılıyordu günün sonunda kapandı ve açılmamaya başladı mi logosu geliyor ve kendini kapatıyor. fastboot miflash ile stock rom attım olmadı twrp kurup rom flashladım yine olmadı. ne yapabilirim fikri...
Merhaba arkadaşlar
Airdots pro 2 kullanıcısıyım ve bazı arkadaşlarda da olduğu gibi bende de kulaklığın şarjını görememek ve oyunlarda gecikme sorunu aşırı bir şekilde vardı resimde göreceksiniz animasyon sorunu çözüldü ve LHDC desteği de geldi "LHDC teknolojisi, düşük gecikmeli ve yüksek...
Arkadaşlar dün RevOS romunu yükledim ve bunu sizinle paylaşmak istedim forumda aktif bir kullanıcı değilim ama bir çok rom yükledim RevOS'dan aldığım pil performansını başka romdan alamadım(masik dahil) ekran süresini ekte paylaştım ve açık renkte bir wallpaper kullandım amoled bir wallpaper...
Yok twrpden kurdum zaten de dil seçiyorsun ya wifiye bağlanıyorsun falan ondan sonra güncelemeler denetleniyor diyordu kalıyordu ben de wipe data yaptım tekrar açınca öyle düzeldi
Arkadaşlar yaklaşık 2 aydır cihazı kullanıyordum doğubanktan yazılım attırdım adama sorduğumda güncellemede bir sıkıntı olmayacağını söyledi akşam eve geldim güncellemeye çalıştım
ayarlardan yeniden başlatınca hata veriyor yüklemiyor şuan için güncel sürümü 10.2.5.0(PFBRUXM) bu cihazı güncel...