Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar,
Cihazı alalı 5-6 ay oldu. Cihazda ghost screen oluşmaya başladı. Kullanılan panelin tinamo olduğunu gördüm. Servise gönderip özellikle shencheo panel istesem shencheo ile değiştirirler mi?
Teşekkürler yüreğime su serpin hocam
1558641382
Bayramdan sonra almayı düşünüyorum. Şu anki telefonum Casper via e1. Performans olarak gayet güzel memnunum fakat parmak izi bozuldu arka kapakta az da olsa çizik var rahatsız oluyorum(kap ile kullanmama rağmen) ve 3 yıl oldu cihazımı alalı artık...
Huawei ile Google'ın arasında yaşanan olaylar daha ileri seviyeye gidip Xiaomi'yi de etkiler mi sizce?
Eğer etkilerse 2000TL ye hangi telefon tercih edilebilir?
Bazı kişilerde operatöründen "Cihazınız 4.5G ile uyumlu değildir" gibi mesajlar geliyormuş. Bazıları ayarlardan 4.5G aktif edilince düzeltirken bazılarında operatörü arayıp düzelttirmek gerekiyormuş. Operatörü arayınca ise "telefonunuzla alakalı" diyorlarmış böyle bir şey var mı.?
Bide...
Merhaba,
Xiaomi A2 LİTE modelini inceledim gayet hoşuma gitti. Okuduğum yorumlar sonucu operatörlerden 4.5G ile uyumsuz olduğu ve çoğu kişinin düzeltemediğini gördüm. Böyle bir sıkıntı var mı eğer var ise nasıl düzeltilir yoksa başka markalara mı bakmak gerekir