Birkan34 kullanıcısının son içeriği

1. B

Yardım Redmi Note 7 Ghost Screen

Merhabalar, Cihazı alalı 5-6 ay oldu. Cihazda ghost screen oluşmaya başladı. Kullanılan panelin tinamo olduğunu gördüm. Servise gönderip özellikle shencheo panel istesem shencheo ile değiştirirler mi?
  2. B

Yardım Xiaomi redmi 7 Kullananlar İçeri

Hocam kasa sağlamlığı açısından yeterli düzeyde mi?
  3. B

Yardım Xiaomi redmi 7 Kullananlar İçeri

Arkadaşlar bu telefonu almak istiyorum. Yeni güncelleme geldi mi? Miui 11?
  4. B

Yardım Huawei sorunu Xiaomi'yi etkileyecek mi?

Teşekkürler yüreğime su serpin hocam 1558641382 Bayramdan sonra almayı düşünüyorum. Şu anki telefonum Casper via e1. Performans olarak gayet güzel memnunum fakat parmak izi bozuldu arka kapakta az da olsa çizik var rahatsız oluyorum(kap ile kullanmama rağmen) ve 3 yıl oldu cihazımı alalı artık...
  5. B

Cemee kardeşim çoğu insan bahadırhan kardeşim gibi xiaomiye uğramaz diyorlar. Sizin tedirgin olduğunuz konu nedir acaba?
  6. B

Huawei ile Google'ın arasında yaşanan olaylar daha ileri seviyeye gidip Xiaomi'yi de etkiler mi sizce? Eğer etkilerse 2000TL ye hangi telefon tercih edilebilir?
  7. B

Soru A2 LİTE IN EKRANI ÇOK MU HASSAS

Demek istediğim ufak bir çarpmada ya da bel hizasından düşmede direk parçalanır mı yoksa sağ çıkar mı :D
  8. B

Soru A2 LİTE IN EKRANI ÇOK MU HASSAS

A2 lite modelinin ekranı söylenildiği gibi çok mu hassas, küçük bir darbede kırılıyor ya da telefonun kapanıp bir daha açılmamasına neden oluyor mu ?
  9. B

Soru Xiaomi A2 LİTE MODELİNDE 4.5G SIKINTISI VAR MI?

Bazı kişilerde operatöründen "Cihazınız 4.5G ile uyumlu değildir" gibi mesajlar geliyormuş. Bazıları ayarlardan 4.5G aktif edilince düzeltirken bazılarında operatörü arayıp düzelttirmek gerekiyormuş. Operatörü arayınca ise "telefonunuzla alakalı" diyorlarmış böyle bir şey var mı.? Bide...
  10. B

Soru Xiaomi A2 LİTE MODELİNDE 4.5G SIKINTISI VAR MI?

Merhaba, Xiaomi A2 LİTE modelini inceledim gayet hoşuma gitti. Okuduğum yorumlar sonucu operatörlerden 4.5G ile uyumsuz olduğu ve çoğu kişinin düzeltemediğini gördüm. Böyle bir sıkıntı var mı eğer var ise nasıl düzeltilir yoksa başka markalara mı bakmak gerekir
Üst Alt